ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 910
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
ОТПУСК? Какъв отпуск бе? Яяя, марш на тръстиката! Всеки ден бач - няма събота и неделя, няма Коледа, няма Ханука и Байрям (за който каквото празнува)! Айде на работа, че на някои хора им се струва много Joy

“Трудът е майка на прогреса и баща на успешния сериал” - е казал мъдрецът Wink

# 211
Същата Simple Smile И аз я нахраних. То бива, бива, амаааа....егати
Дааа, и аз искам да снимат повече сериали - абе все ще намерят кога да ги наместят, за сметка на чуждите, които така или иначе си теглим.

Аз съм изумена, че е успяла да го измисли това нещо “нашата приятелка”! Чак такива изисквания братче...ама нямам думи как ѝ го е родил мозъка тва. Даже забелязах, че една от върлите фенки на Банков се изказала - за пръв път съм съгласна за нещо с нея Joy

Зайо - и дс изтърват сцената с романтичното предложение? Еххх...

Maни, тя си гледала на календара почивките и ангажиментите и ги сравнявала с техните. Joy Тя защо си мисли, че на актьорите и всички останали от екипа им е много лесна работата и нямат нужда от почивка? Жената просто не може без сериала, това е. Joy

# 212
  • София
Нашата лудост поне е тиха, т.е. ограничава се само до форума и темата. Други обаче съвсем изтрещяха, след като броят и почивните дни на екипа. Не знам колко трябва да си се филмирал, за да напишеш такъв пост. Нека си се възмущава, да сподели с приятелка, ама да го изтопосаш във ФБ, в публична група, това е леко малоумно и говори за липса на каквато и да е култура на общуване в социалните мрежи.

Много се радвам, че започнаха да правят повече бг сериали и филми и с всеки нов, нещата се получават все по-добре. Сега само се надявам телевизиите да не се прецакват и всичко да се излъчва в един и същи час.

# 213
Реално ако не залагаме на дълбоката драма, аз лично смятам за най-логично сезонът като започне, Марио и Зорница да са или вече женени или да предстои в близките дни. Каквото и да си репетираха, въпросът на който Зорница отговори положително, е дали иска да се омъжи за Марио. Така че няма какво да се офлянкват.

# 214
Нашата лудост поне е тиха, т.е. ограничава се само до форума и темата. Други обаче съвсем изтрещяха, след като броят и почивните дни на екипа. Не знам колко трябва да си се филмирал, за да напишеш такъв пост. Нека си се възмущава, да сподели с приятелка, ама да го изтопосаш във ФБ, в публична група, това е леко малоумно и говори за липса на каквато и да е култура на общуване в социалните мрежи.

Абсолютно! А и освен това нашата лудост е на съвсем друго ниво, ние не държим сметка на никого, просто се шегуваме, забавляваме се общо взето. А това нейното е простотия. То даже и за възмущение пред приятелка не е, щото е абсурдно, без значение пред кого, ако е на шега е по-нормално. Всеки нормален човек има нужда от почивка. И ние искаме сериал, ама не може целогодишно. Има си живот и извън него, обаче явно тя не го живее баш. А мислех, че ние тук сме супер зарибени, то имало и по-зле. Joy

Моски, съгласна съм. Чакам сватба към средата на сезона, за бебе може и към края хахах. Чак женени не вярвам да ни ги изтипосат, такава сцена не искам да пропусна, а и не мисля, че сценаристите ще го оставят това така. Grinning

# 215
Ако е вярно ,че леко ще сменят жанра - към кримка , може и да имаме късмет да не ни закачат М-З .
Може да започнат с , закачки и пожелания от колегите и после  започваме  да участваме в разрешаването на  разни крими  случки покрай пациенти - близки до Фотев . Той  отдавна ще е излязъл от ареста , защото у нас става така - колкото е по-голямо престъплението , толкова по-малко е наказанието .Ина ще си е извадила  забрана да я приближава повече от 50 м и той  няма да може да влиза в болницата . Фотев междувременно ще започне да се променя и да задобрява , неговите авери  ще се опитат да го разкарат , а  юнаците от болницата ще му помогнат да се справи с това .
Марио ще се кара на Зори , защото тя  безрасъдно смело ще се хвърля в тези случаи .
Аз вече превъртам и сънувам
За съжаление това ще е чак след  месец .  Само да не трябваше да се  поотслабва ...

# 216
Яничка, честит имен ден Simple Smile Kissing Heart

Ударила ви е сватбарска тема Grinning
Диана добре се е екипирана, ние отидохме на Градина и то заваля, добре че в колите бяха останали якетата ни Joy

# 217
  • София
Москита, не виждам каква драма могат да вкарат, която да попречи на М и З да довършат започнатото, стига да са живи и здрави. Но дори и не мога да си помисля да вкарат някаква подобна сюжетна линия.
Тони, който беше основната причина за колебливостта на Батко, вече не е пречка. За мен думите му към Марио сложиха край на всякакви сръдни и мераци към Зорница, цитирам по памет "Колко да е трудно брат ми, когато имаш жена, която те обича". Забележете, не която Марио обича, а която обича него.

Да ви кажа обаче, очаквам първите епизоди да са основно за Фотеви и Борис и по малко за останалите, но се надявам поне 5 Мин да ни ги дадат щастливи и влюбени.

# 218
Те сватбата не знам дали ще покажат....ама да не забравят първата брачна нощ...нали...че трябва да определим колко е брутална по скалата от Девица до Зорница...то ясно, че булката не е честна и няма да пием блага ракия....ама другото поне. Да скандализираме ФБ общността...

Роси, има логика да е ударно Фотеви в началото - там са многото неизвестни. А, и Албена

# 219
Диана добре се е екипирана, ние отидохме на Градина и то заваля, добре че в колите бяха останали якетата ни Joy
Скрит текст:
Грешница! Hе стига, че нарани Тони, разврати брат му, ами сега осем седмици на морето ще ги изкара! Hека я вали  Laughing

# 220
Майчеее, мерси Kissing Heart.

Като гледам Диана, не само хубаво се е екипирала, ами и ми стана ясно с какво прави тия хубави снимки - той апаратът виси на врата й. Joy

И аз не знам какво ще им измислят като драма. Просто всичко, което ги спъваше вече го няма. Надявам се да не е някоя чутовна простотия или голяма гадория, че ще откача. Grinning Но сватбата си я чакам навреме, няма какво да я бавят.

Честно казано малко не ми се гледат Фотеви, Борис и Албена нон стоп, ама за разлика от Магда и Васко по-добре тях хахаха.

# 221
Аааа, не! Щом гледахме цял финален епизод Магда и Васко, ще гледаме и сватбата на нашите еленчета. Иначе стачка пред Нова...

# 222
  • София
Ууу, нека я вали Диана, не я е срам. 8 седмици ще лентяйства.
А виж, в София времето е страхотно, грее слънце, ходим по тениски с къс ръкав. Ако Диде беше тук и снимаше, за удоволствие на ФБ фенките, нямаше да студува и да се е навлякла и с яке и суитчър.

# 223
Ууу, нека я вали Диана, не я е срам. 8 седмици ще лентяйства.
А виж, в София времето е страхотно, грее слънце, ходим по тениски с къс ръкав. Ако Диде беше тук и снимаше, за удоволствие на ФБ фенките, нямаше да студува и да се е навлякла и с яке и суитчър.

Тя баш тая фенка не я ще Диде Joy

Яничка - хубавите снимки не ги прави фотоапарата - фотографът, гримът и фотомоделът са важни Wink

# 224
Аааа, не! Щом гледахме цял финален епизод Магда и Васко, ще гледаме и сватбата на нашите еленчета. Иначе стачка пред Нова...
Очаквам подобаващо време да ни отделят за тяхната сватба. Мислех си, че може да я направят към началото на сезона, а до самата сватба да ни ги дават щастливи и влюбени, като единствената им грижа ще е какъв цвят да са покривките на масите или кой диск и трак да звучи на тържеството, щото ако е класиката на Зорница, Марио ще се депресира хахаха. Joy След нея вече може да им почнат леките сътресения като за една скучна двойка. Grinning

Дона, нямах предвид само снимките на самата нея, ами и тези, които беше качила вчера - на природата около нея.

Общи условия

Активация на акаунт