ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 895
  • 771
  •   1
Отговори
# 255
Леле, колко са готини Heart
Дона, и на мен ми направи впечатление, че лелята е много усмихната. А в епизода - егати мрънкалото Grinning
Иначе тя и Диана имаше снимки от залата по роклята и маратонки. Кой знае по колко време висят, докато заснемат дадена сцена.

Яни, още като гледахме епизода, се чудех това не е ли жената от сватбата на Наталия и Калин.Simple Smile

# 256
Да бе, защо ѝ направиха така ролята да мрънка, никва идея. Щеше да е по-яко да се умили.

Н втори прочит “Дианааааа!!! Кракааааа!!!!” Joy
На трети прочит “Велислаааааав!!! Усмихнаааааат!!!”

А не е ли възможно тя наистина да си рсботи в гражданското?

# 257
Боже, Дона, твоят трети прочит беше моят първи Joy

# 258
Диана с рокля и токчета уникална е.Надявам се другия сезон да има повече поводи да виждаме Зорница така,за да може Марио да точи лиги по нея. Heart Eyes

# 259
Е тя жената за ролята е такова мрънкало Grinning
Иначе и аз забелязах дългите и крака Grinning и че ризата на Велислав е адски на мачкана Grinning, горките, кой знае колко са седяли докато заснемат техните неща

# 260
А не е ли възможно тя наистина да си рсботи в гражданското?

Да, реално наистина е длъжностно лице в гражданското.

Дългите крака на Диана винаги ги забелязвам, не бяха нещо ново тук. Grinning

# 261
Иначе и аз забелязах дългите и крака Grinning и че ризата на Велислав е адски на мачкана Grinning, горките, кой знае колко са седяли докато заснемат техните неща

Кой знае колко са упражнявали първата брачна нощ Joy
Специален поздрав за всички фенки на Марио Simple Smile

# 262
Майче, аз помня, че като даваха на репортажа как режисьора дава указания на Велислав и Диана, тя както винаги се кискаше (явно репетираше за финала), а Велислав кимаше отегчено в стил „да, да, това ни го обясняваш за 17-ти път” Joy

Като казахте за токчетата - предвид, че Диана и в живота и в сериала.ходи на равни обувки, в епизода с червената рокля бях удивена колко свободно и добре вървеше на такива тънки и високи токове.

# 263
Майче, аз помня, че като даваха на репортажа как режисьора дава указания на Велислав и Диана, тя както винаги се кискаше (явно репетираше за финала), а Велислав кимаше отегчено в стил „да, да, това ни го обясняваш за 17-ти път” Joy

Като казахте за токчетата - предвид, че Диана и в живота и в сериала.ходи на равни обувки, в епизода с червената рокля бях удивена колко свободно и добре вървеше на такива тънки и високи токове.

Че на нея трябва ли й да го репетира баш това? Тя вечно е ухилена и се киска. Joy

Явно все пак ходенето на токчета си го може жената. И аз не ходя в ежедневието си с токчета, но иначе мога да не се пребия с тях. Grinning

# 264
Москита, мен тогава в този репортаж ми бяха много сладки Велислав и Диана.Той отегчен от това,което му говорят,а Диана чак не издържаше и се хилеше.И в духа на това,което обсъждахме преди,Зорница ли се кискаше накрая или Диана.Имам чувството,че на самата Диана вече и е идвал от самосебеси смеха след толкова подмятане във въздуха.

# 265

Значиии, ако жената беше с дълбоко деколте щях да си помисля нещо хахахах. Велислав къде гледа така? Joy Упражненията за първата брачна нощ тепърва предстоят. Wink

# 266
Зайко, Дианица беше това Joy Мисля, че Зорница трябваше да се смее, но това, че и самата Диана явно истински се забавляваше, го направи да изглежда изключително достоверно. Аз в този момент не мислех за актьори и че е филм - виждах една безумно щастлива и влюбена жена. Е това за мен е истинското майсторство Simple Smile

# 267

Значиии, ако жената беше с дълбоко деколте щях да си помисля нещо хахахах. Велислав къде гледа така? Joy Упражненията за първата брачна нощ тепърва предстоят. Wink

То не се знае от високото какво се вижда Wink

# 268
Зайко, Дианица беше това Joy Мисля, че Зорница трябваше да се смее, но това, че и самата Диана явно истински се забавляваше, го направи да изглежда изключително достоверно. Аз в този момент не мислех за актьори и че е филм - виждах една безумно щастлива и влюбена жена. Е това за мен е истинското майсторство Simple Smile

Това е втората сцена, освен тази на покрива, която им се получава супер естествено. Просто е прекрасно така. Дано повече такива сцени да правят. За мен на тази в ритуалната на Диана й идваше съвсем естествено и отвътре да се усмихва и да гледа така, никакво преиграване не видях. Ако така правят и любовните сцени ще предизвикат фурор. Те май и целувките този път не бяха никаква техника, като я видях как си го нацелува. Grinning

# 269
Просто за мен на Диана и Велислав много естествено им се получават сцените.Вярвах им във всеки един момент в гражданското и като Зорница щеше да заплаче,и като го нацелува и като Марио и казваше въпросително ДА?
По същия начин са ми много естествени сцените между Велислав и Димитър.Изобщо тримата са върха за мен Blush

Общи условия

Активация на акаунт