ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 851
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
Имаше страст и целувките им се получаваха страхотно. Какво повече искаш? Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, имаше, но толкова. И после? Нищо. Любов на думи. Сега като се замисля видях само горепосоченото. А, да не забравя и един гол задник. Joy

# 391
хахахахахха, супер! Разсмяхте ме! Grinning
Ако гласувам със смеещо се човече невалиден ли ще е гласът ми или ще съм гласувала за Зорница? Grinning

# 392
Може да се окаже, че си гласувала за Карамазов. Wink

Яни, не знам, вие наскоро ми цитирахте прояви на любов и грижи от страна на Банков към Зорница, оправяйте се сега. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз кротко ще замълча, за да не дразня момичетата, които го харесваха Innocent

# 393
Ако гласувам със смеещо се човече невалиден ли ще е гласът ми или ще съм гласувала за Зорница? Grinning
Смеещото човече важи и за двойката Марио/Зорница, щото прилича на Зорница по време на тяхната история. Joy Така, че няма да сбъркаш. Действай. Hands Plus1

# 394
Смеещото човече важи и за двойката Марио/Зорница, щото прилича на Зорница по време на тяхната история. Joy Така, че няма да сбъркаш. Действай. Hands Plus1
За съжаление или за щастие не съм член на нито една от тези групи Grinning и няма как да гласувам
Обичам само вас Grinning

# 395
Може да се окаже, че си гласувала за Карамазов. Wink

Яни, не знам, вие наскоро ми цитирахте прояви на любов и грижи от страна на Банков към Зорница, оправяйте се сега. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз кротко ще замълча, за да не дразня момичетата, които го харесваха Innocent

Представи си колко са били забележими, за да не ги помня вече. Joy Не могат да се сравнят с тези на Марио.

# 396
  • София
Ох, не, не, не мога просто. Тая грешна Зорница, не стига, че е вещица и трови хората, сега и комбайнер я изкараха. Всичкото новодошъл лекар е овършала. И на Карамазов, виден световноизвестен хирург, няма да му прости, ще мине през него като косачка през райграс.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 22:59 от rosita_ta

# 397
На тези жени явно разбирането им за истинска любов е Бий ме,обичам те.Нищо друго не коментирам само за въпросния аборт.
Банков,когато разбра че жената,с която живее е бременна.Моля защо не ме пита преди да ме ползваш за донор,после безразличие и проблемите са ми ала,бала и ти си бременна.Жената прави аборт и ти вместо да я успокоиш и да се извиниш,че ти си я докарал до там на ти един шамар.
От друга страна реакцията на Марио,когато разбра,че тя е правила аборт.Дори за момент не я обвини .Утеши я и я успокои.
Извода.Еми много ясно трябва да се моли Банков да се върне и пак да я забремени и да стиска палци,този път да е на кеф и да я удостои с честа да  стане майка.

# 398
Ахахаха, Роси -Зорница Комбайнерката Joy

Яни, за да бъда добра и честна към Банков, аз видях два момента, в които имаше неоспорима проява на грижа към нея - когато я утеши за починалия й пациент и когато взе решение да живеят заедно, въпреки че го беше страх.

Зайко, представям си как би реагирал Марио при една планирана бременност - ще я носи на ръце Зорница. А ако е непланирана - ще... я носи на ръце Joy

Абе, Хъмбълчето как ни търпи?! Joy

Слагам една снимка в знак на извинение

# 399

Яни, за да бъда добра и честна към Банков, аз видях два момента, в които имаше неоспорима проява на грижа към нея - когато я утеши за починалия й пациент и когато взе решение да живеят заедно, въпреки че го беше страх.

Така да е, може и аз да съм забравила, те колко бяха. Grinning Maлко, ама от сърце а?

# 400
Мен продължава да ме мъчи един въпрос: Марио заведе ли Зорница в линейката, за да правят кекс?! Защото като отиде при нея и и залепи много така целувка, каза и ''Искам те'' и буквално я натика в линейката Grinning Преди да ги прекъснат другите двама нашите си се целуваха бая страстно Heart После обаче взеха да го раздават по-нежно.. та другия въпрос е :Правиха ли кекс?!?

# 401
Мен продължава да ме мъчи един въпрос: Марио заведе ли Зорница в линейката, за да правят кекс?! Защото като отиде при нея и и залепи много така целувка, каза и ''Искам те'' и буквално я натика в линейката Grinning Преди да ги прекъснат другите двама нашите си се целуваха бая страстно Heart После обаче взеха да го раздават по-нежно.. та другия въпрос е :Правиха ли кекс?!?

Сори за двойния пост....

# 402
Фифф, моите отговори са Не и на двата ти въпроса. Искаше да бъде с нея, да се поцелуват, но изобщо не вярвам да е искал и очаквал насред болницата на място, където очевидно може да ги свари всеки, да правят чак секс. А пък след като Марио се разстрои - съвсем.
Все пак, ако съдя по разни думи на Зорница, не мисля, че болницата е останала неопорочена Grinning

# 403
  • София
Фифф, те кекс не правят, моля ти се. Най-много Зорница да го е овършала, но да знаеш, че Марио много се е дърпал.

# 404
 И на мен не ми се вярва, но пък и думите им малко.... Особено като казаха, че не им е за първи път и Боби и Ина казаха, че и на тях не им е за първи път, имаха предвид, че не им е първи път да се крият някъде ли?

Общи условия

Активация на акаунт