Пубертетът при момчетата - Тема 2

• 66 427
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
  • Перник
С мъжа ми постигнахме съгласие, че ще купуваме дрехи в последния момент преди началото на учебната година, та белким му стават 2-3 месеца Grinning Скъса едни маратонки това лято от търчане и футбол със съседчетата. Сега е подкарал втори. В последния месец не е чел много много, но пък пишат някакви футболни отбори, измислят "трансВери" - било му се спало, затова така бил написал - винаги има оправдание за грешките си...

# 376
А ние ще купуваме дрехи два дена преди да се носят Simple Smile. Втора година купувам дрехи септември, и до ноември най-вече панталоните, стават къси. Зарекох се повече нищо да не купувам. Свърши тая работа вече с предварителното купуване.

# 377
Мъдро решение за дрехи в последния момент Smiley  И аз ще направя така.
Сигурно сте обсъждали,но да ви попитам как се справяте с акне и пъпки ? Цялото му лице е ужасно. Третира само с Гарние с четката... но ако сте намерили нещо по-ефикасно да споделите.

# 378
Мъдро решение за дрехи в последния момент Smiley  И аз ще направя така.
Сигурно сте обсъждали,но да ви попитам как се справяте с акне и пъпки ? Цялото му лице е ужасно. Третира само с Гарние с четката... но ако сте намерили нещо по-ефикасно да споделите.
След изпробване на няколко различни марки, при нас добре действат продуктите на биотрейд срещу акне. Купихме  и машинка за почиствaне на кожата от черни точки Comedo Suction Beauty Device.

# 379
яяя каква машинка Simple Smile Върши ли работа? Да взема и аз една такава. И на моя детското носленце, взе да хваща черни точки, аз не иска да използва никакви почистващи. Били момичешки работи. И виждам, как се запълват порите  вече.

# 380
  • София
и аз съм много доволна от продуктите на Biotrade от серията Acne out.
продават се в аптеките, български са. ползваме измиващата пяна и после мажа пъпките с лосиона. доста бързо засъхват и изчезват без проблеми, ама напастта е постоянна! непрекъснато излизат нови и нови.
това работи за акне пъпки. за черните точки засега борим с лепенките за нос, но те имат ефективност 1 от 10 точки.

Катерица, разкажи за тази машинка.

# 381
С Акне аут започнахме. И защото нямаше чак толкова много и съответно не настоявах и контролирах...някак си не му забелязах действието Simple Smile После изведнъж се напълни цялото лице и взех първото изпречило ми се в аптеката. Ще взема да опита пак с Акне аут,този път по-настоятелно,дано има ефект .

# 382
Тези машинки се справят прилично добре. Виждал съм подобна и дори и на най-ниските степени има достатъчно голямо засмукване за да свърши работата да изчисти порите в дълбочина. Ползвайте само проверени марки и модели от добре известни търговски мрежи защото е пълно с китайски ментета на утвърдените модели, които за нищо не стават - и накрайниците им са фалшиви и максималната сила на засмукване е недостатъчна.

# 383
  • София
Тези машинки се справят прилично добре. Виждал съм подобна и дори и на най-ниските степени има достатъчно голямо засмукване за да свърши работата да изчисти порите в дълбочина. Ползвайте само проверени марки и модели от добре известни търговски мрежи защото е пълно с китайски ментета на утвърдените модели, които за нищо не стават - и накрайниците им са фалшиви и максималната сила на засмукване е недостатъчна.

yahoo, можеш ли да препоръчаш някоя марка?

# 384
Не знам дали е китайска нашата машинка. Поръчахме я от Амазон, след като четохме ревютата.
Ето едно клипче с нея, показва всичките й функции :
https://m.youtube.com/watch?v=8iRMEITDwh4

# 385
Мислих си да го заведа на козметик. Ноооо...не знам как ще реагира Sunglasses А е хубаво поне веднъж месечно черните точки да се почистват от професионалист. Ще предложа... А пък дано се съгласи Thinking

# 386
Моя близка е със зверски белези след заразяване със стафилококи при козметик. От години не посещавам, страх ме е. Накупих уреди у дома, шпатула, дарсонвал, лед безиглена мезо терапия, други разни....не че ги прилагам всичките на децата...само казвам- умната и с козметик, правете сто проверки първо!

# 387
Моя близка е със зверски белези след заразяване със стафилококи при козметик. От години не посещавам, страх ме е. Накупих уреди у дома, шпатула, дарсонвал, лед безиглена мезо терапия, други разни....не че ги прилагам всичките на децата...само казвам- умната и с козметик, правете сто проверки първо!
Ийх,секна ми желанието Disappointed Relieved Не се бях замисляла за това.
  С девойката сякаш по-леко минахме този период. Но и тя нямаше толкова много. И ми разрешаваше един път месечно да се погрижа,лично. Не и разрешавах саморазправа,че ме беше страх да не се повреди нещо или инфектира.
Но сина не разрешава моя намеса. И реших,че ако се съгласи,козметик е добро решение.

# 388
Аз не бих се доверил на никое единично мнение особено от непознат. Най-добре е както се каза и по-горе да се подбере продукт от известна търговска мрежа (като амазон например) където да се провери статистическия отзив от качеството на продукта. Доста хора трябва да са го купили (дали отзиви) и огромната част трябва да са положителни. Иначе, ако моите пори са големи и менте би ми свършило работа, но с такава препоръка друг би псувал по този модел. Ето един от многото примери за ментета, които ги спират по някое време като се натрупат малко повече негативни отзиви.

# 389
  • София
Аз не бих се доверил на никое единично мнение особено от непознат. Най-добре е както се каза и по-горе да се подбере продукт от известна търговска мрежа (като амазон например) където да се провери статистическия отзив от качеството на продукта.

разбира се, че това ще се направи. но в Амазон никъде не пише кой продукт е "менте" и кой е "оригинален", а познанията ми за утвърдените марки в точно тая продуктова ниша са нулеви.

затова си мислех, че мнение на бг мама може да е полезно като насока. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт