Американски колеж - дванадесета тема

• 62 904
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • София
След толкова много приказки за боза днес, ММ ме съжали и ми купи.

Наздраве на поканените за записване!

# 406
  • София
Ааа, аз боза не съм обещавала. Аз съм на бЕло. Joy

# 407
  • софия
Ааа, аз боза не съм обещавала. Аз съм на бЕло. Joy
Извинявай, ама бЕлото вършеше работа през изчакването!  В сегашната ситуация ти теябва нещо с много по-драматично потушаваща сила Simple Smile

# 408
  • София
Амели, когато си права, си права. Освен да съчетая бЕлото с йегермайстер или друга подобна гърмяща смес. Това съчетание ме довежда почти до кома. Joy

# 409
  • София
Смейте се вие, аз обаче от бозата съм в положение умиращ кит. Едвам дишам.

# 410
Смейте се вие, аз обаче от бозата съм в положение умиращ кит. Едвам дишам.
Удари един йегермейстер и ще спреш? Stuck Out Tongue

# 411
  • София
Освен да взема да попълня анкетата. Ама не знам, като сме поканени като резерва, квалифицираме ли се за нея.Thinking

# 412
  • софия
Освен да взема да попълня анкетата. Ама не знам, като сме поканени като резерва, квалифицираме ли се за нея.Thinking
Естествено!

# 413
  • София
Готово! Частни уроци - веднъж седмично за есе и веднъж седмично - логика /логически задачи/. Идва от стандартно ЧОУ /каквото и да означава това/. Grinning

# 414
  • София
Резултатите от анкетата, независимо, че е безкрайно непредставителна, защото е на база отзовалите се, сравнително точно отразяват разпределението на целевата съвкуност (приетите деца по вид училище до 7 клас).

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 22:53 от Sharky*

# 415
Щом sanaka се премества при нас /от седмоклсната/ значи купонът е пълен.😃
Поздравления за избора на всички и добре дошли!❤

# 416
Отговорих в анкетата, но нашият случай е малко странен Flushed Синът ми (по средата като класиране в колежа) реши да кандидатства там в 6-ти клас , след ден на отворените врати, като до този момент учеше в стандартно ЧУ (даже не от добрите и известни частни училища), с доста пропуски и по български и по математика. Нямах никакви намерения да
му сменям училището точно в седми клас, но точно това се случи, след като го пуснахме да кандидатства заедно с брат си, който пък в същата година завърши 4-ти клас.  За радост и късмет той пък взе , че се класира за единственото свободно място в 7-ми клас в ПЧМГ и го записахме. За да се презастраховаме, го записахме и на специализиран курс за АК към школа, но съм много доволна и от неспециализиранта подготовка в ПЧМГ като цяло и мога да се присъединя към майките от ПЧМГ, защото от сина ми знам, че всички кандидатствали от класа му са приети в АК.

# 417
  • София

Мерси! И за купона и за welcome-то. Grinning Но още не е сигурно, че ще се местя. Девойката купонясва в провинцията и засега рече: "Искам Испанската". Ще я оставя да го обмисли.

# 418
Мерси! И за купона и за welcome-то. Grinning Но още не е сигурно, че ще се местя. Девойката купонясва в провинцията и засега рече: "Искам Испанската". Ще я оставя да го обмисли.
Успех в решението!
Снощи /без да съм пила боза/ явно съм чела-недочела и реших, че се записвате в колежа.

# 419
Хора много е изписано тези дни.  Аз предлагам всички (в/извън АК) да се поздравим за приключването на учебната година.  За себе си мога да кажа, че направо съм във възторг, че 8клас е история.

Ежко, няма ли да дадеш лятна ваканция тука?

Rosss, не знам къде ги четеш тези неща за толерирането на водката и за писането след неподновяването на договора.  Ти какво си сипа преди да ги пишеш тези работи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт