Звездни компромати - част 368

• 79 362
  • 740
  •   1
Отговори
# 375

Ето тази вечер на Никол Станкулова много ѝ личи. Облекли са я в клин и синя блуза. Ако това не е бременност, този корем е ужасно притеснителен. Не е просто подут от дини и череши в никой случай.
Жената си е очевадно бременна. Но щом приятелките и казват, че не е....

# 376
Какво точно нищите чуждите бременности през пост?! Ако има да казва нещо ще уведоми жената. Никол Станкулова е най-забременяваната жена в България, но все още не е родила, нито се е похвалила. Ще се чуе, ако е.

# 377
Преди 4 дни беше плоска кат дъска, много чудноват корем ще да е този. (или пък пуска стари снимки...)

# 378
  • Пловдив
Предлагам специална тема за бременността на Никол.

# 379
  • Вестерос
Аз си мисля ,че нарочно я обличат така, за да има спекулации и да се говвори за нея...
Пак беше с бремелинска блуза

# 380
Винаги съм харесвала Антония и съм я защитавала, макар последните години така да се беше ботоксирала, че ми беше почти невъзможно.😊 Обаче....гледам и сега интервюто (не съм го довършила още), но съм възхитена, сравнявайки сега и преди. Естествена, усмихната, искрена и как говори за мъжа си ❤....просто една хубава емоция предизвика в мен. Браво, все така да е. Мъжът й изглежда много добре и дано я заземи и престане с корекциите, защото няма нужда.

# 381
Предлагам специална тема за бременността на Никол.
Е, не само за нейната, а и тази на Гала, Дженифър Анистън и т.н.
Ако Никол е бременна в първите месеци, може да не иска да се знае от суеверие. Мен така ме разпъваха на кръст до третия месец, че се чудех с какъв апетит и газове да си оправдавам големия корем, ръце, крака и задни части. Та я разбирам жената. Пък и дружките й се включиха да отричат.
Смятам, че е бременна, все пак. Преди време питах тук, ама то не само аз се съмнявам.
В случай, че не е - стилистката да бъде преназначена на друга длъжност, моля!

# 382
В дома на Манди Мур. Принципно не харесвам домове в стил 50-те, но нейният е хубав.

Аз не разбирам много от обзавеждане и стил, но това не ми се връзва със стил от 50-те. Поправете ме, ако греша.

Колкото до Никол, определено изглежда като бременна в последните две прогнози, които някои постнаха по-напред. Тази вечер не съм гледала и не мога да коментарим. Но темата е клюкарска и не виждам нищо странно да се обсъжда, още повече като създава такова впечатление.

# 383
Много ми е досадна тази Никол.

Ума Търман щяла да се мести в Швеция, била подала молба за гражданство.

# 384
  • софия
Четях коментарите за Никол тук, тя четеше прогнозата, а домашните в един глас питаха дали не е бременна, защото изглеждала напълняла. Или е, или изборът на блуза не беше добър. Преди няколко седмици пак се обсъждаше същото. Тогава я гледах в жив репортаж с тясна блуза.Нямаше никакъв корем.

# 385
  • Пловдив
В дома на Манди Мур. Принципно не харесвам домове в стил 50-те, но нейният е хубав.

Аз не разбирам много от обзавеждане и стил, но това не ми се връзва със стил от 50-те. Поправете ме, ако греша.
Грешиш. Мидсенчъри модерн - https://en.wikipedia.org/wiki/Mid-century_modern

# 386
абе ММ отсече НС е поне 5 ти месец, виж и в лице е пълна Thinking

# 387
Никол съм я виждала около Пирогов,не знам какво правеше в двора отстрани на болницата,при паркинга,на живо е МНОГО слаба.

# 388
  • София
Никол Е бременна и то доста над 3ти месец.

# 389
Аз преди 2седмици я загледах, видя ми се с много широк ханш, и в лице подпухнала.

Общи условия

Активация на акаунт