Кауфланд - тема 30

• 80 918
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Къде се намират тези спортни стоки на Лотто? Харесах си сакчето.
При нас са срещу млечните продукти на промоция. На една от пътеките.

# 106
  • Вестерос
Имам тези две топчета за размяна във Варна

Скрит текст:

# 107
Кашкавала Е сирене!
Само у нас има такава дума "кашкавал".
Това е сирене с второ подгряване,на езика на ХВП Simple Smile
Не е вярно, в Румъния също е кашкавал(точно така и се произнася),а сиренето е брънза. Peace

# 108
Ариела в големите туби, тази седмица, който е намален всичките ли са така непълни шишетата, сега се прибирам и на светлината видях, че е до средата на дръжката. Изобщо не се сетих да погледна в магазина и другите шишета.

# 109
Еййй, тия топчовци все едно от джоба си ги дават....

Ходихме и купихме от стоките, които дават допълнителни топчета. На касата жената се направи на разсеяна да ни даде.  Twisted Evil  Ами, криво ми става, особено че детето ни изнуди да ходим до там само заради тях.  Crossing Arms

# 110
Еййй, тия топчовци все едно от джоба си ги дават....

Ходихме и купихме от стоките, които дават допълнителни топчета. На касата жената се направи на разсеяна да ни даде.  Twisted Evil  Ами, криво ми става, особено че детето ни изнуди да ходим до там само заради тях.  Crossing Arms
    Така им изнася.  И аз ходя специално за топчовците ако не ми дадат си искам. А за цяла смяна като на дадат на няколко човека и ето касиерката ги е събрала.

# 111
  • somewhere over the rainbow
Днес за 154 лв. ни дадоха 7 топчовци. Знам, че такива са правилата, но признавам, че очаквах 8.

# 112
За кои стоки дават допълнително топчовци?

# 113
  • Вестерос
За 58лв на мм 2 са му дали, тъй че...

# 114
Всяка седмица в брошурата е описана дадена стока, която ти носи  1 топчо бонус. Тази седмица има Нескафе.

# 115
Всяка седмица в брошурата е описана дадена стока, която ти носи  1 топчо бонус. Тази седмица има Нескафе.
Благодаря!

# 116
Нямам търпение да дойде събота и да видя какво ще има в новата брошура.

# 117
без коментар.

# 118
# 119
Днес за 154 лв. ни дадоха 7 топчовци. Знам, че такива са правилата, но признавам, че очаквах 8.

А защо чакаш 8? 8х20=160 лв, а ти нямаш такава сметка.

Общи условия

Активация на акаунт