Кауфланд - тема 30

• 80 916
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Чета за абсурдни практики на потребителите и не мога да повярвам, че това са хора с претенции. Да върна използван интимен гел или работещ уред, щото след 2 години съм си купила по-хубав, е абсолютно извън представите ми за нещо нормално. Пък който ще да ми го позволява. На мен съвестта ми няма да го позволи.
Иначе много държим да са коректни с нас, плюем на ляво и на дясно, а ние се държим точно Байганьовски ... в Европа, разбираш ли.

Нали знаеш - Може да изкараш човека от селото, но не и селото от човека!  Peace

# 91
  • somewhere over the rainbow
Нали знаеш - Може да изкараш човека от селото, но не и селото от човека!  Peace
Абсолютно!

# 92
  • на тавана в кошницата
Много точно казано👍

# 93
Връщал съм неща на 2 години и половина ,и е нямало проблем. Като магазина го позволява , ще се възползвам.

# 94
Не знам какво толкова ви учудва. Решила съм да го върна, след като не ми харесва. Не съм писала, че съм го ползвала постоянно. Използван 2-3 пъти и след това захвърлен някъде. Защо да не го върна след като ми го позволяват.

По-абсурдно е да ходиш да връщаш храни, защото не ти допадат на вкуса, не говорим за срок на годност или нещо подобно.

# 95
Грозно и селско е, това е. Едно е да го изпробваш, като го купиш и да не ти допадне, след което веднага да го върнеш. Съвсем различно е да го ползваш две години, дори и да е захвърлен някъде, после да го връщаш, че и си искаш парите изцяло. Уредът е амортизиран и морално, и материално.
Да, твое право е, щом са ти дали такова от магазина, дали е редно, вече е друг въпрос...

# 96
Тази логика ..."те колко пъти са ни прекарали, един път да ги минем и ние, бълха ги ухапала", както и Алековия герой, май никога няма да умре Joy

# 97
Добре, нека е грозно. Направила съм го, признала съм си. Щом са ми приели уреда след като съм обяснила, не мисля, че е нередно. Както и да, няма да продължавам темата.

# 98
Няма да фалира КФ, спокойно хора.

# 99
Върнах стария модел чопър на Делимано към края на третата година на гаранцията. Не беше повреден, но си купих по-практичен чопър и този им го върнах. А те ми върнаха парите. За съжаление вече прекратиха тази си практика след 3-ия месец на гаранцията.
В първия пост не пишеше,че е ползван 2-3 пъти и захвърлен,а като започнахме да критикуваме вече случая се поукраси. Както и да е,както писах и по-рано,хора всякакви. Нито ние ще убедим тях,че не е редно,нито те-нас,че е. 😃 Оспамихме темата за това и аз спирам.

# 100
Никой не се похвали какво си е купил тази седмица, май наистина брошурата е скучна. Аз направих списък на ММ да  ходи след работа. Както и да ги въртя, все ги докарвам на 20-тина нещата. Да похваля кравето сирене Лакрима, което сега е намалено - не е блудкаво, с много наситен вкус. Гауда и Едам също ги харесваме - те са си кашкавал, какви сирена ...

# 101
Кашкавала Е сирене!
Само у нас има такава дума "кашкавал".
Това е сирене с второ подгряване,на езика на ХВП Simple Smile

# 102
 и аз взех Лакрима, хубаво е

# 103
Кашкавала Е сирене!
Само у нас има такава дума "кашкавал".
Това е сирене с второ подгряване,на езика на ХВП Simple Smile
Да бе, така е. Ама какво като само ние имаме, та нали сме си тук и говорим за България. Сега това, че другите езици не са така богати и на 100 продукта казват "чийз", не значи, че и ние трябва да казваме сирене Гауда, което по нашите стандарти си е баш кашкавал.

# 104
Къде се намират тези спортни стоки на Лотто? Харесах си сакчето.

Общи условия

Активация на акаунт