Кауфланд - тема 30

• 81 343
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Дидка, аз затова ненавиждам да готвя. Laughing

# 346
Simple Smile Не си разбрал: имам предвид, че и храната минава през устата, но отива там, където и т. хартия.
Разбрах, разбрах но пусто като ме избие на майтап не се спира ... JoyJoyJoy

# 347
Уф, бре, големи дискусии за г@з папира тука. Обърнете го малко на зехтин.Joy
Другата седмица. Mr. Green

# 348
  • somewhere over the rainbow
Много слаба брошура. Взех си сирене Салакис, кашкавал Болярче, превръзки Carefree. Няма свястно прясно мляко на промоция, нито масло.
Някой пробва ли салатата Дзадзики?

# 349
  • Пловдив
Много слаба брошура. Взех си сирене Салакис, кашкавал Болярче, превръзки Carefree. Няма свястно прясно мляко на промоция, нито масло.
Хубаво ли е?

# 350
  • somewhere over the rainbow
Хубаво ли е?
Страхотно!!! Обожаваме го и винаги, когато е на промоция, купувам големи количества, които пак се унищожават за отрицателно време. Най-вкусното от всички бг и вносни сирена, които съм опитвала.

# 351
  • shumen
Аз вземам ТХ от борсата при нас,направо с чувала,но и там в последно време е развалиха.
А до К ходих днеска и си взех набелязаните неща,но от кексчетата на Магдаленас имаше само с лимон.Не знам дали са били само такива или при нас само това е останало.

# 352
  • оттам, откъдето започва България
Хубаво ли е?
Страхотно!!! Обожаваме го и винаги, когато е на промоция, купувам големи количества, които пак се унищожават за отрицателно време. Най-вкусното от всички бг и вносни сирена, които съм опитвала.

У дома № 1 към момента е сирене Балкани, но много често му сменят цената.

# 353
засилих се към Кауфланд, но така и не стигнах до там, защото минах през шатрата. Прибрах се с дреболийки, главно с чорапите за ММ, и с фритюрник с горещ въздух на Тефал - Fry Delight. Отдавна исках да купя такъв уред, и точно този модел гледах в Технополиса - но е 2,5 пъти по-скъп там. Довечера ще се ядат пържени картофи Yum

# 354
  • София
Накупих си царевица, че бях с колата. От голямата ТХ. Рехави са ролата, но за тия пари стават.

# 355
Коя е голямата ТХ?

# 356
  • София
Фамилията - 40-то ролки. Пакетът е голям, не хартията Simple Smile

# 357
Не се притеснявай, перфектна си е хартията и ще ти стигне за дълго време.
Само пак уточнявам, че моята е мисля от март месец и все още я ползваме 2-ма.

# 358
  • София
Едвам я побрах в шкафа. Ние я ползваме и вместо носни кърпички и заминава за нула време, но тоя пакет ще устиска дълго.

# 359
И ние си купуваме Фамилия, когато я пуснат на промоция. На нас ни допада, цена качество е ок. Предпочитаме лилавия пакет, някак като че ли е по- ароматизирана хартията. Имаме и ние още от предната промоция пакет и половина. Ползваме я и ние и за нослетата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт