Кауфланд - тема 30

• 81 316
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Миналата седмица.
Не зная дали ще ти я сменят, при положение, че има разлика в цената, питай ги.

# 406
  • somewhere over the rainbow
Ще им стоят щандовете с био пълни я.Кой луд ще купи домати на 3,39.
Има, имааа Simple Smile
От настоящата брошура се запасих с Нестле Фитнес. Пилешки дробчета и кебапчета и наденица Стара планина също взех. Кроасаните с нуга крем от пекарната са много вкусни и не ги пропускам на промоция, но редовната им цена е неправдано висока. И мляко от 99 ст. взех за крем-карамел.

# 407
  • Пловдив
Таня, по малките номера бяха 15 лв, аз я върнах.

Скоро ли я върна и в кой магазин? И големите са по 15. Бяха на промоция преди 2 седмици. Затова се надявам да ми я сменят. Все пак става дума само за различен номер.

Скоро ми се наложи да сменям и на информация ми казаха първо да върна при тях закупения продукт, а те на мен парите. След това да купя продукта, който искам. Тоест първо връщане, след това просто нова покупка. Не знам дали винаги е така.

# 408
  • София
Здравейте!
Тази седмица има от чаршафите с ластик санфор.Купували ли сте от предни пускания, с какви отзиви сте за тях? Смятам да купувам довечера.
Благодаря

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 12:58 от B.U 2

# 409
Здравейте!
Тази седмица има от чаршафите с ластик санфор.Купували ли сте от предни пускания, с какви отзиви сте за тях? Смятам да купувам довечера.
Благодаря
Не съм ходила още до там, но ми приличат на едни, които скоро пускаха и си взех. Ако са от тях, много ми харесват, не са от трико, а от плат или както се води, но както казах са от скоро?!

# 410
  • София
Днес работеха само 2 каси и опашките бяха километрични. Чакахме около 15 минути. Отидох да си взема ваучера с ясното съзнание, че наказвам Кауфланд. Обаче жената от информацията се обади на някой и каза името на касиерката и номера на касата. Останах с впечатлението, че наказват жената, която няма грам вина за ситуацията. Някой знае ли как стоят нещата? Много ми стана съвестно и ще се чувствам гузна ако ѝ удържат парите. На всичкото отгоре си говорехме на опашката за ваучерите и жената след мен също отиде да си вземе.

# 411
В нашия кауфланд  има обява, че търсят персонал.  Ако глобяват за такива тъпотии, нормално да нямат хора. 2 каси, то кварталното магазинче има 3 каси.

# 412
Обаче жената от информацията се обади на някой и каза името на касиерката и номера на касата. Останах с впечатлението, че наказват жената, която няма грам вина за ситуацията.
Не съм в кухнята, но виждам камера срещу всяка каса. Според мен се преглежда конкретната камера над касата за да се види опашката колко време  се е точила.

# 413
Честита нова брошура
https://www.kaufland.bg/broshuri.html#sedmichna-broshura-ponedelnik
За всекиго по нещо. Някой стоки ги е хванала 10% тната инфлация, но пък бира има на корем. За тези дето не успяха да заредят Essex на 14 стотинки за пране могат да пробват REX-a  на 16 стотинки. По-маковите може и да са по-малко разредени и пак на тази цена да идват за пране това си го преценява всеки.

# 414
 Моцарела 125гр. - 2.99лв Thinking трябва да е много хубава или е прецакване

# 415
Есекса си седи при нас, явно ги мързи да го мъкнат в склада

Моцарела 125гр. - 2.99лв Thinking трябва да е много хубава или е прецакване

Не взимам такава, но в Италия същата е около 10 лв килото...а не 24 на промоция.. Flushed

# 416
Есекса си седи при нас, явно ги мързи да го мъкнат в склада
При нас го разграбаха още в промоционалната седмица. Бяха останали няколко кутии "на дъното" на палетите.
Явно е до типа хора дето пазаруват в конкретния магазин.

# 417
Някой има ли отзиви за машата с гореш въздух? Става ли за изправяне на косата?

# 418
Хавлиите другата седмица дали ще са качествени?
Аз взех вчера взех една лятна нощничка. Peace

# 419
  • Русе
Харесах си само сладоледа на К-класик с лешници, дето при предната промоция така и не го заредиха. Дано този път има. ММ си хареса Ариана-та Grinning

Общи условия

Активация на акаунт