Кауфланд - тема 30

• 81 310
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
И аз не знаех,че има такава опция с чакането.Вчера откарах близо 15мин.,имаше само 4 работещи каси и едни дълги опашки.

# 436
  • София
И все пак да не би да взимат тези пари от касиерката, при която е станала опашка? Наскоро ви разказах, че момичето от информация се обади по телефона и каза номера на касата и името на касиерката. А жената изобщо не беше виновна, че работеха само 2 каси и са се натрупали хора. И без това не са им големи заплатите, ще е кофти ако е така!

Дано се включи някой от "извора", за да знам дали и друг път да си искам ваучера.

# 437
Аз редовно си искам ваучери за чакане и никога досега не са ме питали на коя каса съм чакала. Надали ги удържат от касиерката.

# 438
  • София
Аз редовно си искам ваучери за чакане и никога досега не са ме питали на коя каса съм чакала. Надали ги удържат от касиерката.

Те виждат името и номера на бележката. Дори ми ги оградиха и написаха, че е платена "гаранция каса".

Дано да си права!

# 439
5 минути е чакането. Пише го на разделителите.
Аз съм си искала преди, от 1 лв., сега за пръв път от 3.
Нищо не гледат при нас, нито са ми искали бележка да отбелязват нещо. Ама те си знаят, че по това време е имало проблем, защото докато аз чаках, отвориха още 2 каси.

# 440
  • Русе
Като казахте бири - в понеделник реших да мина сутринта да пазарувам.  Гледам баща и син натоварили три колички с голям връх от тези кенчета на промоция. Това преди да вляза да пазарувам, а те вече плащаха. После пак се засякохме на касите с нови три колички с бира.  А после защо се чака толкова и защо няма достатъчно количество. Ето защо.
Зареждат си магазинчето. Close
И тази сутрин в 8 ч. от нашия К. излизаха с натоварени колички с кенчета Пиринско и цели стекове боя за коса.
А тази вечер учудващо нямаше хора на касите - по 2-3 човека на каса и не работеха всичките. Като цяло нямаше много хора в магазина.
Най-накрая си купих сладоледа на К-класик с лешниците. Исторически стана Joy

# 441
И аз снощи взех скадоледа с лешници, но в нас никой не го хареса. С бадемите с банан е по хубав.

# 442
  • оттам, откъдето започва България
Радвам се, че все повече от нас си търсят правата. В случаите, когато кажа на информация, че искам ваучер за чакане, уточнявам, че нямам нищо против служителите на касите, а срещу политиката на магазина.
Не ми се вярва да вземат от парите на служителите, но трябва да питам една съседка, която работи в К., все пак живеем в БГ и всичко е възможно.

# 443

Не ми се вярва да вземат от парите на служителите, но трябва да питам една съседка, която работи в К., все пак живеем в БГ и всичко е възможно.
Това ще е велика простотия, какво са виновни касиерките че няма достатъчно персонал. Ако 100 човека минат да вземат ваучер за един ден това са 300 лв, те не плащат толкова добре на персонала си.
Не съм взимала ваучер, защото ми е неудобно, а съм чакала много пъти над 10 мин.

# 444
So Lucky*, поне веднъж си вземи ваучер и ще видиш, че не е толкова неудобна ситуацията. Те и на информация не се учудват вече, служителите си знаят, че Кауфланд не са коректни спрямо чакащите на опашките и затова дават ваучерите веднага и в много случаи без да задават въпроси.

Питам се, защо Кауфланд не се чувстват неудобно от това, че хем си плащаш, хем си чакаш по много време на опашките.
Аз също съм търпелив човек, даже си знам при коя касиерка да застана, за да мина по-бързо, тъй като някои от тях са по-сръчни. Но и те имат две ръце и няма как да поемат толкова хора в пиковите часове. Кауфланд да пускат и други каси. Мисля че при нас не съм виждала всичките каси да работят едновременно. За какво са ги сложили тогава?

# 445
Не вярвам да глобяват касиерите, вината не е тяхна.
Обаче тази практика да се зареждат магазинчета не е правилна, това не е Метро.

# 446
Да, но стоката им се продава и не залежава. Досега не съм видяла нито една натоварена количка с промоционална стока, която да не е като за семейна консумация, да бъде спряна. И това е ежедневие.

# 447
Да, но стоката им се продава и не залежава. Досега не съм видяла нито една натоварена количка с промоционална стока, която да не е като за семейна консумация, да бъде спряна. И това е ежедневие.

Да плащат ваучери тогава. Simple Smile
Хич не ми е неудобно да си искам.

# 448
При нас на информация има такъв цербер, че изобщо не искам и да припарвам там. За съжаление продължавам да откривам разлики в цените. Вече дори не ми връща разликата, а си прибира продуктите и ми връща цялата им стойност.

# 449
При нас на информация има такъв цербер, че изобщо не искам и да припарвам там. За съжаление продължавам да откривам разлики в цените. Вече дори не ми връща разликата, а си прибира продуктите и ми връща цялата им стойност.
Да, и при нас на информация е лелка със страшен поглед. Веднъж бях взела авокадо на левче, те ми го маркирали по 2.99, ходих на касата защото бяха 8 лева или нещо подобно...не си е приятно изживяване...какво да направя като грешат. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт