Кауфланд - тема 30

• 80 889
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
К тихомълком пак ги е застигнала 10% тната инфлация. Някой стоки са си сменили цените. Баничките от 0.49 на 0.55 и кухненската хартия на 1.79 от 1.59 другото го очаквайте следващите седмици. После инфлацията била 2% Wink Чи ни ми се, че ще стигне 20% към края на годината. Колко му е още едно 10% увеличение.

# 46
Аз таман похвалих приложението, то пък днес се бъгна. До сега писах на лист.
Явно топчовците се крият, за да се пуснат в продажба след 5-ти. Както направиха и със спинерите, които накрая бяха по 1 ст.

Тия топчовци касиерките все едно ги дават от себе си...жалка история.

# 47
 При нас в Стара загора няма никакъв проблем, дават си ги точно колкото е сумата, без да трябва изрично да ги искаш и на излизане вчера чакаха дечица и питат - извинете, събирате ли топчовците Joy

# 48
Развален уред съм връщала в магазина. Сешоар за коса, който престана да духа топло, направо ми възстановиха сумата, срещу касовата бележка. Не са ми предлагали ремонт.
Даже го върнах в друг магазин, не в този, от който го купих.

# 49
Развален уред съм връщала в магазина. Сешоар за коса, който престана да духа топло, направо ми възстановиха сумата, срещу касовата бележка. Не са ми предлагали ремонт.
Даже го върнах в друг магазин, не в този, от който го купих.
Благодаря ти. Мен ме пратиха първо сервиза, прахосмукачката там а държат вече 35дни без да кажат ще стане ли....вчера обещаха, че ще ми дадат протокол... Голямо ракатаване

# 50
Явно зависи и от стойността на уреда. Сешоара беше 35 лв. мисля. На гаранционната карта нямаше посочен сервиз.

# 51
Благодаря ти. Мен ме пратиха първо сервиза, прахосмукачката там а държат вече 35дни без да кажат ще стане ли....вчера обещаха, че ще ми дадат протокол... Голямо ракатаване
Сигурна ли сте за сервиза и за 35 дена? Проверете пак времето и фактите. Тук има минимум 2 проблема. Според ЗЗП имате право да предявите иска във всеки магазин от веригата и не могат да ви "пренасочват". Проблем 2 - след 30 дена от датата на предявяване на искането за отстраняване на дефекта се счита, че продавача не е могъл да острани дефекта. Може да сте написали дните с идеята да ви върнат парите, но трябва да докажете, че е повече от 30 дена в сервиза за да получите друга стока или парите.
Повече може да потърсите в ЗЗП или в някоя от обяснителните статии. Например https://offnews.bg/kakvi-sa-pravata-ni-kato-potrebiteli/zakonova … atcia-534099.html или https://smartmoney.bg/vajni-suveti-pri-reklamaciq-na-defektna-stoka/

# 52
К тихомълком пак ги е застигнала 10% тната инфлация. Някой стоки са си сменили цените. Баничките от 0.49 на 0.55 и кухненската хартия на 1.79 от 1.59 другото го очаквайте следващите седмици. После инфлацията била 2% Wink Чи ни ми се, че ще стигне 20% към края на годината. Колко му е още едно 10% увеличение.
Сега с повишението на тока и природния газ, ще имат добро извинение за повишаване на всичко.
И на нас касиерката "забрави" да даде топчовци, но ММ беше много твърд: "топче няма ли да ни дадете" hahaha стана ми смешно, защото дори не ги събираме Laughing

# 53
Цените им без промоция винаги са били завишени, поне около нас в кварталните магазинчета е с 5-10 % по-евтино.

# 54
Не е само К, цените си се вдигат постоянно.
От неделя ще поскъпнат природен газ, ток, парно, дори не съобщават с колко точно и цените съответно след това. Лошото е, че прогнозират още поскъпвания до края на годината.
Говори  се за 30% скок на цените, нищо чудно и реалната инфлация да догони двуцифрена стойност....
И в другите вериги не е евтино, да не говорим, че останаха само 3,4 вериги,  които си разпределиха пазара и на практика няма реална конкуренция.

# 55
  • somewhere over the rainbow
Здравейте, да попитам знаете ли повреден уред /в гаранция/ подменят или връщат парите. От сервиза, който ги обслужва незнаят, ще ми дадат само протокол, че не може да се поправи.
Явно наистина зависи от уреда. За неработеща ел. четка за зъби направо ми върнаха парите без разправии. Но ми казаха, че нямат други и за това не могат да ми предложат да я сменят.

# 56
  • Варна
...на излизане вчера чакаха дечица и питат - извинете, събирате ли топчовците Joy

С тези измислици направиха родителите на маймуни, а децата на просяци...Angry

# 57
...на излизане вчера чакаха дечица и питат - извинете, събирате ли топчовците Joy

С тези измислици направиха родителите на маймуни, а децата на просяци...Angry

До това води рекламата и облъчването от малкия екран. Тези топки, правени в Китай, вероятно нямат и 0,10 стотинки себестойност, а увеличиха оборота им значително,  като гледам каква истерия се вихри, чак пускат обяви,  срещат се и ги разменят.
А дори не е качествено топче, което да подскача нормално и става за игра.
Дано поне дарят прилична сума на фондацията на Бербатов, да не си измият ръцете накрая.

# 58
Тези практики да се "използват" децата за да се изсмучат повече пари от родителите КЗП щеше да ги обявява за нялоялна търговска практика. Не знам до къде са стигнали процедурите. И аз си мислех дано наистина се отсрамят пред фондацията на Бербатов.

# 59
Откакто почна тази кампания не съм правила по-големи сметки от 15 лв. Имаме топчета от бабата, едно ми подариха, както писах по-рано. За дъщеря ми не представлява интерес да ги събира. Парите, които давам в Кауфланд намаляха в сравнение с миналия месец.

Общи условия

Активация на акаунт