Кауфланд - тема 30

• 80 892
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • somewhere over the rainbow
Аз таман похвалих приложението, то пък днес се бъгна. До сега писах на лист.
Явно топчовците се крият, за да се пуснат в продажба след 5-ти. Както направиха и със спинерите, които накрая бяха по 1 ст.

# 31
То, по-добре и да продават, както е в Била. Поне може да си вземеш, колкото си искаш.

# 32
  • София
Я ми разкажете, моля, защо е тази битка за топчовци ? За какво са ? Виждам рекламата с Бербатов, но тя нищо не ми говори.
Аз само два пъти се сдобих с топчо - единия път дори беше само един топчо за сметка над 40 лв. А втория направо си го изисках за сметка от 22 лв. И двата ги дадох на деца край касата.

# 33
Я ми разкажете, моля, защо е тази битка за топчовци ? За какво са ? Виждам рекламата с Бербатов, но тя нищо не ми говори.
Аз само два пъти се сдобих с топчо - единия път дори беше само един топчо за сметка над 40 лв. А втория направо си го изисках за сметка от 22 лв. И двата ги дадох на деца край касата.

Общо взето като ги съберете и отивате в кауфланд и ви дават последното топчо с Българското знаме и автограф от Бербатов. Ако ги регистрирате участвате за топка. На кратко нищо.

# 34
  • София
Може би само заради подписа на Бербатов е тази олимпийска надпревара за топчо -  Thinking

# 35
  • Варна
Влезте във ФБ на страницата на КФ, чак са пуснали видео на живо пред един от магазините...стълпотворение от хора за размяна на топчовци...

# 36
Знаех си, че щерката правилно беше помъкнала целият плик с топчовчи!
С кой акъл я спрях - сега в пари щяхме да се видим Joy
Днес при нас бяха намалили на 2 лева крема за ръце на Даф,
взех предпоследния и сега съжалявам, че не купих и двата.

# 37
  • shumen
Другата седмица гледам ще има диня.Дано да е хубава и узряла,че детето откога ме моли да купим.

# 38
  • Русе
Другата седмица гледам ще има диня.Дано да е хубава и узряла,че детето откога ме моли да купим.
Вече повече от месец вкъщи редовно се купува диня. Не винаги от Кауфланд, но, където и да погледна все са турски. Само веднъж беше мека и недоузряла и то, защото ММ взел цяла диня. Купувам винаги на резени. Само предната седмица съм омахала 6-7 кг.

# 39
  • Sofia
За нищо специално. Просто колекционерска страст. На децата им е кеф да съберат цялата колекция и да им дадат българското топче.

# 40
  • Варна
Вчера купих диня, уж узряла, но не беше сладка. Внимавайте на касите, защото динята ми беше с етикет от кантара 4кг и нещо - 3,40лв., а на касата излезе 8кг и нещо - 6,59лв. Касиерката поправи грешката, но каза, че за втори път ѝ се случва....

# 41
Случи ми се подобно нещо преди дни с череши, излизаха като грейпфрути. Явно, сканиращите им устройства не разпознават добре цифрите.

# 42
  • Карлово
Много скучна брошура, чак не ме изкушава да се замъкна до магазина.

# 43
Здравейте, да попитам знаете ли повреден уред /в гаранция/ подменят или връщат парите. От сервиза, който ги обслужва незнаят, ще ми дадат само протокол, че не може да се поправи.

# 44
Уреда за насекоми дали върши работа?

Общи условия

Активация на акаунт