Кауфланд - тема 30

• 81 231
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Тези, които казвате, че сте пробвали евтините препарати, но не ви харесват - какво им е, не разбрах? Не изпират добре дрехите на ниска температура, не се разтварят добре и остават по дрехите, друго ли... Ако може малко по-конкретно, ще съм благодарна, че не ми се експериментира. 

Ами, все едно не си слагала прах, а си пуснала дрехите така сами да се въртят. Laughing

# 601
  • Варна
Ееее, не е така. Бонукс специално оставя много приятна свежа миризма на чисто, която се запазва доста дълго. Обикновени замърсявания също падат. Но с петна не се справя, категорично, тях ги търкам със сапун преди да пусна пералнята. Затова и питах за тези, по-марковите.

# 602
Ееее, не е така. Бонукс специално оставя много приятна свежа миризма на чисто, която се запазва доста дълго. Обикновени замърсявания също падат. Но с петна не се справя, категорично, тях ги търкам със сапун преди да пусна пералнята. Затова и питах за тези, по-марковите.
Зависи и от програмата с която ги переш, не става на кратка на 30 градуса да се изпере упорито мазно примерно. С праховете е като със шампоана, един от 2лв не измива като един от 10лв.

# 603
С каквото и да пера,петната си стоят ако не съм ги третирала с нещо преди прането. Пера на 60 градуса всичко. И не става дума за някакви упорити петна. Независимо с Омо,с Персил,Рекс,седят си.

# 604
Здравейте,
Има ли някой такава сокоизтисквачка като тази, която е на промоция сега?
Доволни ли сте?
Много се чудя дали да не си вземем, за фрешове.. 😉

# 605
Днес отидох , купих всичко набелязано.
Но имаше адски много народ. Грабеха намалени неща , беше голяма блъсканица

# 606
  • София
Мнение за тенджерата и пантофите ?

# 607
Аз имам сокоизтисквачката,доволна съм. Ползвали сме я няколко пъти,защото за 2-3 чаши сок си е хамалогия да миеш/вадиш/прибираш,пък и детето не хареса фрешовете. Но иначе съм доволна. Ако имах място на плота може би щях да я ползвам повече.
Някой има ли тази прахосмукачка за кола? Дали смуче добре? Чудя й се,вярно 10 лв е и едва ли е много читава,но искан отдавна някаква такава да взема и й се чудя.

# 608
Здравейте,
Доволни ли сте?

Ако става дума за Ayco, имам и съм доволна. Не е чак толкова трудно миенето.

# 609
Не съм писала никъде,че е трудно самото миене,а поясних,че нямам място на плота и е прибрана на части. До като я извадя,сглобя,изцедя сока,измия и прибера си е време. Иначе е ок.

# 610
Аз прочетох, че е хамалогия да миеш, затова написах такъв коментар. А колкото до прибирането сглобяваш частите и няма значение дали на плот или в някой шкаф.

# 611
Някой купил ли си е дъската за гладене? Имам нужда и мисля тези дни да отида да видя дали ще ми хареса.

# 612
Здравейте,
Доволни ли сте?

Ayco не беше ли миналата седмица? Макар че в събота ходих да я търся и не я намерих. Сега виждам една на Сапир за 40лв, имам я. Искам обаче тази по-евтината, защото имах подобна, но сдаде багажа. За цитруси е екстра. Моля да ми кажете къде я виждате в таз седмичната брошура. Аз верно съм за очила май.

# 613
  • София
Тези, които казвате, че сте пробвали евтините препарати, но не ви харесват - какво им е, не разбрах? Не изпират добре дрехите на ниска температура, не се разтварят добре и остават по дрехите, друго ли... Ако може малко по-конкретно, ще съм благодарна, че не ми се експериментира. 

Ами, все едно не си слагала прах, а си пуснала дрехите така сами да се въртят. Laughing
Много зависи и от пералнята. Свекърва ми пере със Савекс, защото много ѝ харесва ароматът, и винаги дрехите ѝ са изпрани чудесно. Вярно е, че не пере много замърсени дрехи, но ми прави впечатление, че бялото искри.

# 614
Здравейте,
Доволни ли сте?

Моля да ми кажете къде я виждате в таз седмичната брошура. Аз верно съм за очила май.

В сайта на Кауфланд, в събота е качена новата брошура.

Общи условия

Активация на акаунт