Кауфланд - тема 30

• 80 943
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Въпрос на вкус. Ние ги харесваме.

# 661
Този К не е в ред! Маслото е станало 7-7,50! Twisted Evil
А в Триумф на редовна цена има по 3,99 - Бор-чвор и още едно. Peace

# 662
излагат се с това масло

как са ябълките?

# 663
Само аз ли съм разочарована от Кауфланд? Напоследък всеки път, като отида, е разочарование и загубено време.  Във вторник търсих сладките от италианската седмица, първо се въртях сто пъти в магазина, защото няма кого да питам, после момичето на бюро информация също се обажда, за да пита... Оказа се, че промоцията, която заема 4 страници от брошурата, е натикана на 2 малки етажерки и се състои от макарони, няколко вида зехтин и малко вино. Питам пак момичето, нямате ли това или това, тя вика: ами сигурно са свършили. Това "сигурно" какво е, не знаят ли какво зареждат и кога се свършва? Confused Предния път взех конски кюфтета, но чак вкъщи видях състава им, за това сама съм си виновна, но се чудя как може да се продава тая гнусотия. И на вкус и текстура бяха много гадни.
Дразни ме, че и тия нехранителни стоки са евтини, гадни и нахвърляни като някакъв битак. Подредбата на регалите и стоките е мани... Абе Confused май повече няма да пазарувам оттам.

# 664
Този К не е в ред! Маслото е станало 7-7,50! Twisted Evil
А в Триумф на редовна цена има по 3,99 - Бор-чвор и още едно. Peace

Аз си взимам тази Rama с масло и много ми харесва. Май струваше 2.50
Скрит текст:

# 665
Rama е маргарин, не масло.  Peace

# 666

Точно.
Не коментирам маргарини.

# 667

Точно.
Не коментирам маргарини.

И аз съм писала Rama с масло, ако не сте видяли. Smile

# 668
  • shumen
Рама си е маргарин.

# 669
Всеки има проблеми и всеки някой го е ядосал, но това ли е темата, в която трябва да си „изкарвате“ нервите. Не говоря (пиша) за последните два случая, а като цяло. Hrisi пита за брой бонбони, вие започвате да обяснявате какви били. Аз също не харесвам този тип бонбони, но ако знаех колко са щях да отговоря. Въпреки че точно тя ме караше как да мисля. Маргарин също не използвам, но очевидно някой – да и е споделил цената му. На Deva споделянето също не е коректно, защото сравнява масло Бор-чвор, което не бих и погледнала, вероятно с някои немски (не е ясно с какви). Нито са ясни марките, нито грамажите. Какво се очаква да коментираме за маслото?

# 670

Точно.
Не коментирам маргарини.

И аз съм писала Rama с масло, ако не сте видяли. Smile
Маргарин с масло, такова нещо и да ми подарят няма да ям.
Препоръчайте ми хубаво масло, освен президент, може и немско.

# 671
Deutsche Markenbutter, с краварката в левия ъгъл.

# 672
Лъки, Кериголд, ирландско от пасищни крави.
Също и едно холандско в Кауфланд, но не мога в момента да се сетя за името.

# 673
  • Пловдив
Има и хубаво българско масло на различни мандри. Но не в големите вериги, а в малките фирмени магазинчета на производителите.

# 674
Здравейте , апаратът за кръвно от тази седмица дали върши работа?

Общи условия

Активация на акаунт