Кауфланд - тема 30

• 81 197
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
В К-Овча купел сутрин около 8-9 е спокойно,обичам тогава да пазарувам Simple Smile
Е,ако съм станала де Grinning
Избирам си,избирам си,разглеждам си,всичко е заредено...приказка Simple Smile

# 646
Вчера по обяд в Х. Димитър касиерката направи опашка с моята сметка. Не знам колко време не можа да маркира един стек шуменско. Звъня по телефони не и не излиза и не разрешена продажба. Накрая се оказа, че е чукнала, че нямам 18г. 😂

# 647
Вчера по обяд в Х. Димитър касиерката направи опашка с моята сметка. Не знам колко време не можа да маркира един стек шуменско. Звъня по телефони не и не излиза и не разрешена продажба. Накрая се оказа, че е чукнала, че нямам 18г. 😂

Хахахха, трябвало е да почерпиш!

ПС: Еххх, де да нямах 18 г. /ама с тоз акъл, дет съм сега..../

# 648
Хихихи 😂😂😂 леле какви касиерки.
Да не би да ги избират с конкурс?

# 649
Тоалетната хартия Boni, трипластова,Perfex- 32 бр. за 9,99лв., дали е хубава? От промоцията тази седмица.

# 650
  • София
При нас хавлиите Дилиос бяха свършили. Бях много разочарована. Grinning Не очаквах, че в сряда няма да има. Аз съм им фен, много съм доволна от тях.

# 651
  • София
При нас хавлиите Дилиос бяха свършили. Бях много разочарована. Grinning Не очаквах, че в сряда няма да има. Аз съм им фен, много съм доволна от тях.
И аз се зарадвах, че ще пускат хавлии, че искам да ги сменя, но тези не стават за баня, не попиват като памучните.

# 652
  • София
Не бяха ли хубави? Аз имам техни и са супер.

# 653
  • София
Не са като тези в сайта им. И цената е много различна.  Grinning  Меки са, но не попиват добре вода.

# 654
Много моля някой, ако знае бонбони Lexus колко броя са? Става дума за тези в прозрачната цилиндрична кутия от 500гр. 

# 655
  • София
Не са като тези в сайта им. И цената е много различна.  Grinning  Меки са, но не попиват добре вода.

О, ясно, благодаря ти! Да не съжалявам тогава.

# 656
  • София

О, ясно, благодаря ти! Да не съжалявам тогава.
Ако държиш да ги видиш, днес имаше доста в магазина на "Скопие".   Simple Smile

# 657
Много моля някой, ако знае бонбони Lexus колко броя са? Става дума за тези в прозрачната цилиндрична кутия от 500гр. 
Не знам колко бр са, доста...но са ужасни и безвкусни.

# 658
  • Пловдив
хм...биваше ги,бе  Rolling Eyes

# 659
хм...биваше ги,бе  Rolling Eyes
Не знам на мен са ми гадни.

Общи условия

Активация на акаунт