Кауфланд - тема 30

• 81 211
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Значи на мен се е паднала късата клечка.  Mr. Green

# 631
  • София
Ще го пробвам явно. Пюретата пасирам на ръка. Не ми харесват разпенени от пасатора. Имам и миксер и чопър, та остана само с пасатор да се сдобия. Не ми се дават много пари.
А за автопрахосмукачката някой да каже нещо? И друг питаше, но не видях отговор. Имам една стара, ама много стара, от предишния век. Още работи пущината, но бих си взела нова, не обичам да ми е мръсна колата.

# 632
  • София
Колко вата е тази прахосмукачка?

# 633
  • София
Колко вата е тази прахосмукачка?
60 вата

# 634
  • София
Май е слаба. Нашата е 96 W. И върши добра работа, като за прахосмукачка за кола.

# 635
Аз брошурата я видях. Сокоизтисквачката не виждам.
  Сок.  е в брошурата с 50% намаления  на стр.2 долу в ляво. Марката е Sapir.

Тази я имам. Не беше уточнено за коя иде реч. Мислех, че евтината от 13 и нещо е за тая седмица, но всъщност  е била за миналата.

# 636
Аз да си кажа, че си купих маша - от най-евтините на Сапир. Пробвах, хареса ми как прави къдриците. Това беше важното за мен, пък дано да излезе издръжлива.

# 637
  • shumen
Днеска брат ми е ходил до К и е купил телефон на баща ми.Да видим сега като се зареди дали ще успеем да му сменим стария и го накараме да ползва новия,че стария вече за нищо не става.

# 638
Аз днес съм една стъклена електрическа кана напред Simple Smile

# 639
И снощи не можах да стигна до К. Докато се натуткам, ще свършат промоционалните стоки....

Някой с мнение за стъклената тава с капак? Колко е голяма, че не мога да преценя от картинката...?  Blush newsm78

# 640
Ей сега се връщам от К. Пак бях на косъм да искам ваучер, но реших да ги пожаля, че е празник. Wink

# 641
Пак ли е лудница? В работен ден дори не могат да се справят....

# 642
Каква е идеята на този ваучер? Взимате го , когато има забавяне на касата , опашка...., после - какво ви дава ваучерът?

# 643
В понеделник беше ужасна лудница!!!! Направо се блъскаха хората...

# 644
Пак ли е лудница? В работен ден дори не могат да се справят....

Лудница и то в 10:30?! Rolling Eyes
Каква е идеята на този ваучер? Взимате го , когато има забавяне на касата , опашка...., после - какво ви дава ваучерът?

Плащаш с него следващия път, 3 лв. спестяваш.

Общи условия

Активация на акаунт