Кауфланд - тема 30

• 81 227
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Аз брошурата я видях. Сокоизтисквачката не виждам.

# 616
Аз брошурата я видях. Сокоизтисквачката не виждам.
  Сок.  е в брошурата с 50% намаления  на стр.2 долу в ляво. Марката е Sapir.

# 617
  • shumen
При нас имаше брошура с 50 процента намаление и там беше сокоизстисквачката.
Аз да питам тия телефони за 25 лева стават ли за нещо или са боклуци?Аз не го искам за мен,а за баща ми,който му трябва колкото да може да ни набере и говори.

# 618
Сега да видя дали през телефона ще мога да сложа линка..
https://www.kaufland.bg/broshuri.html#nf
П.с. успях, седмичната е първо и по-надолу е тази с 50% намаленията...
Благодаря за отзивите за сокоизст. Мисля, че ще си я самоподаря за имения ден в Сряда Grinning Grinning

# 619
Благодаря за линка, не я бях видяла допълнителната брошура.
Сигурно ще си взема кръглата тава, имам правоъгълната и уок-тигана, само в тях готвя почти. И всеки път излизат от съдомиялната като нови, не знам какво е това покритие.
Някой има ли отзиви за уреда за сушене на плодове и зеленчуци?

# 620
  • София
Още чакам мнение за тенджерата и пантофките 😊

# 621
При нас имаше брошура с 50 процента намаление и там беше сокоизстисквачката.
Аз да питам тия телефони за 25 лева стават ли за нещо или са боклуци?Аз не го искам за мен,а за баща ми,който му трябва колкото да може да ни набере и говори.
На миналото пускане,мисля ,че беше преди година взех на баща ми такъв телефон работи си добре,няма оплаквания.

# 622
  • София
Пасаторът на Muhler дали става за нещо? Ще се ползва само за кремсупи няколко пъти годишно.

# 623
  • София
Здравейте,

Някой взимал ли е пресата за коса от допълнителната брошура за 8,99 лв? Може ли да сподели дали загрява бързо и дали си струва да се вземе? Вярно, че е никакви пари, но не ми се ще да пълня само шкафовете вкъщи с ненужни вещи.

# 624
Трябва ми маша за коса и държа да е от Кауфланд, заради цената и гаранцията. Някой дали е купувал, за да ми препоръча?

# 625
  • Стара Загора
Пасаторът на Muhler дали става за нещо? Ще се ползва само за кремсупи няколко пъти годишно.

По скоро не.
Имах такъв същия, да е олзван 4-5 пъти, онзи ден го включвам и ми събори бушоните.
Нито е мокрен, нищо. Че и бележката не намерих, добре че беше само 11 лв, да не ме е яд.

# 626

По скоро не.
Имах такъв същия, да е олзван 4-5 пъти, онзи ден го включвам и ми събори бушоните.
Нито е мокрен, нищо. Че и бележката не намерих, добре че беше само 11 лв, да не ме е яд.
А моят, купуван преди две години, е чук-всеки ден се ползва, поне по два пъти, за супи, плодове и какво ли не - работи безотказно.

# 627
  • София

По скоро не.
А моят, купуван преди две години, е чук-всеки ден се ползва, поне по два пъти, за супи, плодове и какво ли не - работи безотказно.

Взех този пасатор с чопър за 18 лв ...с две ръце съм за него !

# 628
Аз имам блендер с пасатор на Айко,и аз съм доволна. Вече две години го ползвам.

# 629

По скоро не.
Имам пасатора от 1,5г.-доволна съм,пасирам компоти,мляко с бисквити,рядко картофено пюре.Пък и за тези пари-е🔝

Общи условия

Активация на акаунт