Кауфланд - тема 30

• 80 917
  • 729
  •   1
Отговори
# 75

Аз в Кауфланд до сега съм връщала само преса за коса (след половин година, защото така и не я използвах)

😮 Дори не би ми хрумнало след толкова много време да върна продукт.
Ами евала на Кауфланд за тази им политика.

Върнах стария модел чопър на Делимано към края на третата година на гаранцията. Не беше повреден, но си купих по-практичен чопър и този им го върнах. А те ми върнаха парите. За съжаление вече прекратиха тази си практика след 3-ия месец на гаранцията.

# 76
И аз бих я прекратила. Значи 2 години и 11 месеца ползвате нещо и после изведнъж не ви трябва вече и си вземате парите. Не е много корентно. Да е месец-два-ок. Не сте доволни,не ви харесва. Но почти 3 години... Ама хора всякакви. Хубаво,че са се осъзнали и са прекратили практиката. 😃

# 77
  • shumen
Някой с мнения за ел.четката от утре?

# 78
Ако всеки ходи да взима уреди, които да връща в края на гаранционния срок, за да си купи по-новия модел, по-добре да му ги подаряват от К. направо, или въобще да не ги предлагат Grinning
Все едно не го купуваш, а ползваш безплатно три години срещу депозит, който ти връщат накрая.

# 79
На запад също е така, за Америка някой ми беше разказвал какво правили, купуват уредби музикални и още куп неща необходими за домашно парти барбекю и след купона се връщат в магазина с касовите бележки. Не се възмущавайте толкова, по-скоро тази политика дойде от там, станахме европейци с права,  ние бяхме свикнали да ни прецакват винаги, едно време продавачката каквото ти подаде зад щанда това е, нямаш избор. Така, че без мрънканици, не мисля, че преди е било по-добре от към права за купувача.

# 80
 На мен политиката им много ми харесва и за това купувам смело електроуреди от К . Две години сервизна гаранция и още една от тях. Наложи ми се да я изпробвам лично - фритюрник на някаква измислена марка работи две години перфектно и просто спря. Занесох го и ми казаха само влезнали сте в третата година, трябва да ви върнем парите направо. Казах ок, взех парите, влезнах в магазина и си взех друг веднага.

# 81
Правят го, но едва ли са местни, по-скоро имигранти от третия свят и българи.
Отива в САЩ Бай Ганьо в марков бутик, купува скъпарски дрехи, всички на партито на което е вечерта го гледат като тузар и на другия ден връща купеното в магазина.
Хората са го измислили там с дрехи под наем, но хитрите са му намерили цаката да е без пари.
Затова тази политика е неприложима в БГ и няма да се учудя, ако са я прекратили от К., както пише.

Иначе и аз съм връщал два пъти, единия път беше конвекторна фурна, която изгоря на втората година и нямаше такава, с която да я заменят, другия път беше ел. четка за зъби, която спря да работи след месец и нещо.

# 82
А защо да не го върна като фирмената политика позволява. Не ми харесва как работи и го върнах. Аз и толкова съм го използвала, де. Не купувам с идеята да връщам.

# 83
Aз не виждам някой да мрънка,просто си коментираме. Все пак всеки има право да си каже мнението,независимо дали на другите им харесва или не.
Точно ,защото сме европейци,следва да се държим като такива,а не да си правим бай Ганьовщините и да се оправдаваме,че ни е право.

# 84
Aз не виждам някой да мрънка,просто си коментираме. Все пак всеки има право да си каже мнението,независимо дали на другите им харесва или не.
Точно ,защото сме европейци,следва да се държим като такива,а не да си правим бай Ганьовщините и да се оправдаваме,че ни е право.

Точно това обясних, че в миналото когато бяхме Ганьовци нищо не можехме да връщаме, а тази политика дойде от европейците.

# 85
Мдааа. Обаче Ганьовщинта не е напуснала някои. Съмнявам се и да ги напусне! Където и да се преселят, дори в космоса.

# 86
Мдааа. Обаче Ганьовщинта не е напуснала някои. Съмнявам се и да ги напусне! Където и да се преселят, дори в космоса.

+1  Peace

# 87
"Събирането на топчовци,се удължава до 05.07 включително. "Получих на мейла.

# 88
  • Sofia
"Събирането на топчовци,се удължава до 05.07 включително. "Получих на мейла.
Супер! Сега остава още една размяна да организират, че пуста Австралия не можем да намерим. Само тя ни остана.

# 89
  • somewhere over the rainbow
Чета за абсурдни практики на потребителите и не мога да повярвам, че това са хора с претенции. Да върна използван интимен гел или работещ уред, щото след 2 години съм си купила по-хубав, е абсолютно извън представите ми за нещо нормално. Пък който ще да ми го позволява. На мен съвестта ми няма да го позволи.
Иначе много държим да са коректни с нас, плюем на ляво и на дясно, а ние се държим точно Байганьовски ... в Европа, разбираш ли.

Общи условия

Активация на акаунт