Кауфланд - тема 30

• 81 283
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Алпро са ненужно скъпи и със захар и други боклуци вътре.
Препоръчвам ти Riso Scotti,пак от Кауфланд Simple Smile

# 511
Аз пък имах проблем с Papia, просто не потъваше, и то по 1-2-3 къса примерно, зарязах я. Със Селпак не съм имала проблеми до сега.

# 512
Защо изобщо в изхвърлянето на боклука трябва да се влагат някакви чувства? Thinking Удоволствие или гнусота? В нашето кошче има найлонова торбичка и който ще я изхвърля просто взема торбичката и това е. Не се цапа нищо и не се рискува да се запуши тоалетната, защото тръбите са тесни, а и на някой завой се трупат отпадъци.
Работех в един 4-звезден хотел, където стана авария и всичко започна да излиза от тоалетната-тампони, превръзки, тоалетна хартия...Нищо не се беше разградило. Е, не можете да си представите каква погнуса имаше по лицата на техниците, които се опитваха да оправят проблема. Защо да рискувам нещо такова да стане, като мога просто да си го хвърля в кошчето?

# 513
  • Пловдив
Ей,начи...човек да не сподели нещо!

# 514
  • София

Един въпрос - бариерите на паркинга вдигат ли се в случай, че времето е в рамките на безплатното, но никой не е заверил билета на машинката?

Никога не заверяваме билета. Скъпия го оставя в колата и като тръгнем прави нещо с него в машинката на бариерата.Не знам какво - аз се возя на задната седалка.Бариерата  се вдига винаги - това в Студ. град, Младост или Дружба. Ако някъде има друг вид бариери - не знам.

# 515
  • София

Един въпрос - бариерите на паркинга вдигат ли се в случай, че времето е в рамките на безплатното, но никой не е заверил билета на машинката?

Никога не заверяваме билета. Скъпия го оставя в колата и като тръгнем прави нещо с него в машинката на бариерата.Не знам какво - аз се возя на задната седалка.Бариерата  се вдига винаги - това в Студ. град, Младост или Дружба. Ако някъде има друг вид бариери - не знам.

Благодаря! Точно това си мислех и аз.

# 516
Срещали ли сте марката Alpro? Става въпрос за кокосово и бадемово мляко?
Има, да и соево и оризово.

# 517
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 518
  • shumen
И аз хвърлих око на Селпака и детските чорапи за момчета.

# 519
  • Русе
И аз само Селпак харесах, че тъкмо ми е на привършване.
В Русе съм с кош в банята/ тоалетната, на село без кош. И на двете места нямам проблем с канализацията. Ползваме Селпак от 1 година.

# 520
  • somewhere over the rainbow
Никога не сме ползвали Селпак, сигурно защото струва над психологическата ми граница от 1.50 лв. за 4-ка. Но пък как я хвалите, ще взема да я купя Simple Smile
Мисля да взема от кашкавала от 6.99 лв., както и чушките от 0.99, които бяха страхотни на предната промоция.

Относно кошчетата - до сега не съм виждала тоалетна без такъв, на нито едно място, на което съм ходила - в Бг и в чужбина, в села, в градове, в къщи, в блокове, хотели. Сигурно е някаква нова мода. Учудих се, че има домове без кош в тоалетната. Принципно има логика, щом хартията се разгражда, но жените далеч не хвърляме само тх и не си представям да мъкна другите отпадъци из дома, до друг кош. Особено, ако съм на гости, да питам домакина къде да си изхвърля превръзката. Хах  ...

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 11:09 от N_A_N™

# 521
GrinningА, що бе, стискаш завитата на руло превръзка в ръка и си я прибираш в дам. чанта. Като си тръгваш от гостуването, по улиците има кошове, а може и до вкъщи да я занесеш...

# 522
Ние също имаме малко кошче в 00,но е за мое ползване. Като идваха гости преди време видях,че са го напълнили с т.х. и просто им казах да я пускат в тоалетната,че няма проблем. Но тук ММ е правил преди няколко години канализацията и е ок. На по-стари къщи е зле положението. По-тесни тръби,котлен камък натрупан и се запушват.

# 523
  • София
Никога не сме ползвали Селпак, сигурно защото струва над психологическата ми граница от 1.50 лв. за 4-ка.

По същата причина и аз никога не съм пробвала четворката, но когато пуснат големия пакет излиза по 40 ст. Не знам има ли разлика в качеството при тази разлика в цената на брой при малкия и големия пакет?  newsm78

# 524
Никога не сме ползвали Селпак, сигурно защото струва над психологическата ми граница от 1.50 лв. за 4-ка.

По същата причина и аз никога не съм пробвала четворката, но когато пуснат големия пакет излиза по 40 ст. Не знам има ли разлика в качеството при тази разлика в цената?  newsm78
Не съм взимала 4ка, но съм много доволна от големите пакети. Стига за толкова време колкото милде, а е неароматизирана и една идея по евтина. Peace

Общи условия

Активация на акаунт