Кауфланд - тема 30

• 81 257
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Извинете, какви са тези филтри на Кауфланд, за втори път го чета?
Ако са показаните от Вас, те не са на Кауфланд, а са си на Аквафор?!
Приемам забележката. Така ги наричам "условно", защото съм ги срещал само там.
Поправям си поста.

# 571
  • Русе
От тазседмичната брошура Ариел или Максима бихте ми препоръчали?
Фен съм на Ариел, но не и от България. Само че скоро не сме пътували до Германия и резервите се изчерпаха.
Клоня повече към Максима, ценово е по изгоден, но дали и като качество е по добър?
В темата за перилните препарати доста негативни мнения се дадоха за Максима предната седмица. Аз само веднъж съм ползвала праха за черни дрехи и не повторих. Заложи си на Ariel.

# 572
И аз обмислях Сано максима от промоцията тази седмица, 90 пранета за около 15лв е доста добра цена, но се отказах.

# 573
От тазседмичната брошура Ариел или Максима бихте ми препоръчали?
Фен съм на Ариел, но не и от България. Само че скоро не сме пътували до Германия и резервите се изчерпаха.
Клоня повече към Максима, ценово е по изгоден, но дали и като качество е по добър?
В темата за перилните препарати доста негативни мнения се дадоха за Максима предната седмица. Аз само веднъж съм ползвала праха за черни дрехи и не повторих. Заложи си на Ariel.

Ходих аз и купих Максима. Течния Ариел беше вода. От Германия като купувам е гел, а този си беше вода.
Аз пера много и няма да остане Максимата. Ако не ми хареса ще го пресипя към Далли дето пера работните дрехи на мъжа ми. Чак ми е странно обаче, нали Сано максима много беше хвален или този не е онзи?!
От утре ще има Изи. Помня, че беше хвален в перилната тема докато я следях. Ще пробвам и него, но се чудя течен или прах да взема.

# 574
Аз ще ходя за Персил

# 575
Аз лично не съм доволна от него. Ползвах го с години, особено покрай децата. Оказа се, че Рекс е доста по добър. Дори Савекс предпочитам пред Персил. Може би съм предубедена, но дори и германският вариан не ме впечатли. Есинствено останах доволна от едни еснократни дози в обществена пералня в Белгия.

# 576
Аз от години ползвам само Персил и силан

# 577
Аз лично не съм доволна от него. Ползвах го с години, особено покрай децата. Оказа се, че Рекс е доста по добър. Дори Савекс предпочитам пред Персил. Може би съм предубедена, но дори и германският вариан не ме впечатли. Есинствено останах доволна от едни еснократни дози в обществена пералня в Белгия.

Сериозно ли? Rolling Eyes
Какво сравняваш, гел/прах?

# 578
Рекс и савекс са най долнопробните прахове, може и бонукс да добавите. Персила, макар и за балканите пак е по добрия избор.

# 579
  • София
като добавя цената на двата билета към общата сметка,всички 'промоции' са 'покрити' Simple Smile
Невороятното изживяване да се лашкаш в авутобуса е безценно. Simple Smile Simple Smile Поне не рискува човек да катастрофира докато чати в нет-а и шофира ...

Ха-ха. Одеве реших да отидем със сина до Кауфланд, да видя останало ли е нещо от тазседмичните примоции. Една мацка се шмугна в кръговото (това на 5-ти км) леко отнемайки ми предимството и без въобще да гледа има ли коли. Забрави си включен десния мигач и така си се пристрояваше после през две ленти наляво все с тоя мигач. Май чак като трябваше на светофара да завие наляво се усети. Изглеждаше така все едно си зяпа в gsm-a в скута. Иначе си намерих всичко, което бях набелязала, без легена. Някаква леля пълнеше количката с царевици и размяташе касетките като културист. Покрай нея и аз намазах, че отгоре бяха останали като за фураж.

# 580
Рекс и савекс са най долнопробните прахове, може и бонукс да добавите. Персила, макар и за балканите пак е по добрия избор.
Те като цена са долнопробни, но реално дават ли проблем с изпирането? Моя позната пере със Савекс, не съм видяла никой от семейството й със захабени дрехи или с лекета.

# 581
  • София
В тази връзка - за праховете - имам един въпрос : вярно ли е , че една и съща марка прах за пране в Гърция и у нас нямат нищо общо в качествата си ?

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 20:39 от mamamia52

# 582
Понеже сестра ми ползва Савекс и също го хвали, реших веднъж да пробвам. Изобщо не ми хареса. Прах, не течен.

# 583
В тази връзка - за праховете - имам един въпрос : вярно ли е , че една и съща марка прах за пране в Гърция и у нас нямат нищо общо в качествата си ?
За Гърция не знам, но капсули персил в САЩ и тук нямат нищо общо. Течен съм ползвала в Италия, Ариел гел , тук е чорба...по това съдя че за нас произвеждат с орязани съставки и ниско качество.
Нямам против евтините Рекс, Бонукс, савекс и т.н. Факт е че отдавна не съм ползвала такива марки, освен един есекс, но са според цената си....с трици маймуни. Laughing

# 584
Аз не сравнявам течен и прах. Говоря основно за течен, понеже предимно такъв ползвам. Споделям лично впечатление и личен избор. Никого не убеждавам в каквото и да е. Рекс, Бонукс, Савекс са нисък клас прахове, но въпреки всичко за мен са по добри от Персил. Аз пускам пералня всеки ден, пера доста, нямам захабени дрехи от препарати.

Общи условия

Активация на акаунт