Магията на изтока - тема 54

• 43 297
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Freedoms Hug. Радвам се, че се разписа. Надявам се да си по-добре и по-честичко да се вясваш при нас.

# 16
  • BG

Гостче, ама Рик и Маги дали ще ги убият или нещо друго ще се случи с тях, пише ли нещо за това?

Все още не се знае как ще го измислят

# 17
  • София
Много интересен филм, с нетърпение чакам последната серия.

http://doramatv.ru./for_the_sake_of_son

# 18
Вик Heart Eyes
Скрит текст:

И клипче от заснемането.

Разтърсих се за последния филм на Вик - Two Wrongs Make a Right,но е свален от всичките ми налични места Cry Жалко.Изглежда забавен.

# 19
  • MJF
Black Revenge изгледан текущо. Без проблем относно редовния превод от до от "нашия японски преводач". Единствената ми забележка е към ритъм/разпределението на сюжета. Първите 3-4 епизода направо бяха ударни. После имаше някакъв спад. До последните 2-3 серии и финалния епизод за който предварително се  newsm43. Кой на кого за какво отмъщаваше направо бе сложен ребус към края. Загубих и бройката на труповете  Rolling Eyes. "Голямо" отмъщение се получи.

# 20
The Love Knot: His Excellency's First Love изгледан. Приказка, фантастика, съспенс, романтика, любов... от всичко си имаше. Подходящо за разпускане и развлечение в летните вечери.

Интересни обрати в последните епизоди на Secret Mother и Sketch.

Life on Mars върви добре за сега. Наред с крими нишката и загадъчното пътуване във времето има много забавни и комични моменти.

Секретарката Ким заби в скуката. Дано сценаристът се вземе в ръце и промени нещо, че иначе ни Пак Со Джун, ни И Те Хуан , ни Чани ще спасят положението.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 11:06 от 2в1

# 21
Вик Heart Eyes
Скрит текст:

Много ми харесва на тези снимки.

# 22
Бел,ти гледала ли си нещо с Вик?

Излъскан и фотошопнат е за списянията.
По летищата ходи така
Скрит текст:

А тук пее

# 23
Не, не съм го гледала. Ще трябва май да се поправи този пропуск. А на снимките ми е ясно, че няма да е съвсем "натурален", но ми харесва.

# 24
  • DE
Цитат
А тук пее
hahaha по-добре да не го прави  ooooh!
За мен най-хубавите му роли са ранните му. "Метеор гардън", "Марс" и разбира се любимия "Черно и бяло"
после се получи спад, лични проблеми и тази година недоразумението "The Flame’s Daughter" Не искам повече да го гледам в "историческо фентъзи" да размята досадни коси  Crossing Arms предпоччитам да го гледам като шматка, лошко, сваляч...  Grinning
И като каза, че пее най-любимото F4

обичам азиатци в червено  Heart Eyes

# 25
Е,пее колкото може ... от душа. Innocent

Не всеки е талант като Мими,но него не съм го чувала да пее.

A от филмите с Вик си струва да се видят Perfect two / Xin tian sheng yi du и A Moment of Love

Дане,другия му сериал от тази година пак е исторически - La Royauté,но поне няма да е фентъзи.
Вдъхновен от истинската съдба на императрица Zhangxian Mings от династия Сун (960 г. – 1279 г.) Самата династия е разделена на две Северна Сун (960 г. – 1127 г.) и Южна Сун (1127 г. – 1279 г).
В главната роля ще е Liu Tao ,но освен в Beginning of the Great Revival не съм я гледала в друго.

# 26
обичам азиатци в червено  Heart Eyes
А аз обичам червено, независимо кой е облечен в него.

Tuon, мисля, че ще ми хареса A Moment Of Love. Като имам време, ще го видя.

# 27
 Всъщност доста интерсна се оказа историята на тази императрица oт бъдещия сериал на Вик
Скрит текст:
Женена за император Zhenzong известен с навлизането на  даоизма в императорски двор,а по време на църуването му са съставени т.н. "небесни текстове" в прослава на клана Джао (от този клан произлиза императора).Освен това е първия който постановява,че неговата власт в най-висша,защото е владетел на небето.По негово време започват да се извършват жертвопринушения на планината Тай. Неговат власт е белязана с укрепване на властта и военна мощ.Подобрява селското стопанство и развива техники за отглеждане на ориз.

Самата императрица е регент на Китай по време на болеста на императора (1020 до 1022 г.),а също и регент на бъдещия император от 1022г.  до смъртта си през 1033г.Ако правилно съм сметнала това са 13 години на власт.

Родена в бедно семейство и обучавана като певица,влиза в имерското семейство като наложница на бъдещия си свекър.

По-късно сменя името си на  Lady Liu,а след смърта на императрицата майка,имератора иска да промени името на династията на Liu  в чест на красотата на съпригата си,но все пак остава  Song след силна министерска опозиция.(пфу лишиха ни от интересна любовна истории и сега само Тадж махал имаме,а колко щеше да е яко - променено име на династия от любов.)

Не успява да дари наследник,но приема сина на друга наложница за свой,а той дори не подозирал,че не е нейн биологичен син до смъртта и.

Историците описват императрицата като бдителна и възприемчиа, с добра преценка и способност да взема бързи решения.Точно това кара императора да се допитва до нея и преди болеста да го повали. След смъртта му става регент на Китай за две години,до възкачването на новия император,но заради крехката му възраст (12 години) остава регент до смъртта си.Първоначално еи е разрешено само 5 годишно управление като регент или до навършването на 17г. на императора.

След като става регент се превръща във втората жена,която управлява империята и носи императорска тога след единствената императрица Wu Zetian (нейната история също е интересна) в китайската история.След минаването на 5-тте години регенство тя отказва да се отегли и продължава да управлява до смъртта си. В завещанието и е обявено,че Consort Yang (друга наложница,достигнала до титлата Велика съпруга)  трябва да я наследи като регент,но императора отказва да изпълни волята й и се качва на трона.

Описват я като добър регент,но с жесток темперамент.Изисквала да и се покланят като на император и уредила свои приближени на високи политически постове
Ако съдя по това ще бъде свързан с узурпирането на трона,ще има политически игри и женски интриги.

# 28
  • София
Ох, Вик...колко бях влюбена в него, почти всичко съм изгледала

Колко е млад тук, голям сладур е с тази коса Heartpulse Сега чакам нещо ново с него, че ми е домъчняло и ми липсва.

# 29
И аз да си напиша нещо по темата,че съвсем заченах- ми кефят ме корейците на световното по футбол! Heart

Общи условия

Активация на акаунт