Магията на изтока - тема 54

• 43 402
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • BG
Еми, някои хора са си с широки лица - не е задължително да се променят. Много от актрисите в класическите латино сериали са с широки лица и не им пречи Simple Smile Всъщност, специално този тип операции май са много тежки и болезнени - мисля, че в Европа не ги правят (чела съм нещо, но не съм напълно сигурна).
Не съм казала, че е задължително да се променят, просто Тайна се чудеше защо се е решила да го направи и аз предположих  причината. Всеки сам си решава, ако не се харесва и смяната във визията го кара да се чувства по-красив и щастлив, аз нямам нищо против, нито смятам да го съдя и да съм крайна.
Много харесвам Park Si-Yeon, като се замисля за красива корейка, тя веднага ми изниква в съзнанието. Не знам дали е естествена ил не, но ако не е -резултата се е получил отлично. Друга актриса, която много харесвам е Han Ye-Seul, за нея вече знам, че има много пластики, но резултатът пак е чудесен.
Иначе гледам Колежани и затова не съм се включвала, нямам какво да коментирам на тема сериали/филми.

# 316
  • София
Сещам се и за онази Пак Мин Йонг, чудо на пластичната хирургия в Корея. Също заведена от собствената си майка, още като тийнейджърка. Към днешна дата гледаш една пластмасова кукла.
А аз се чудя защо като се усмихва изглежда,че се зъби.

Скрит текст:

# 317
Tuon, изненадваш ме, че я помниш, но явно и защото наистина си се шокирала.
Да, точно корейка е, жена, която приготвя и продава храна на централен пазар, не помня в кой точно град беше, най-вероятно да е било Сеул. Беше от пътешествията на Люк Мартин из Далечния Изток, чиито видеоклипове следя редовно.
И аз я помня много добре. Беше и с вързана коса и гледката наистина беше потресаваща, а и жената си личеше, че е на възраст, а се беше окепазила до неузнаваемост.

# 318
Прекаляват с тези заострени физиономии. Не че не са красиви, но това не е единственият начин да изглеждаш добре. Винаги съм харесвала лицето на Грейс Парк от Бойна звезда Галактика, а тя е с ъгловата брадичка:
Скрит текст:

# 319
Рос,тя беше гротеска,а и всичката храна.Никога не съм опитвала нещо типично корейско,може и да е вкусно,но начина по който преставят хранта и хората които я хапват (в драмите) е отвратително.
Та я запомних.
Гледам показваните клипчета.

# 320
Ето да се шокираш за лека нощ, хах.
Луда работа. С най-много пластични операции на глава от населението в целия свят. Никъде другаде.
Болестно състояние е това, но както и авторът казва - цената е "добра кариера и щастлив живот". Ти да видиш...
Цената на "красотата" в Южна Корея.

Скрит текст:

# 321
  • DE
Съкровищата гледахме, че забравих  newsm78 Grinning

Лидера пак  е хубав, че се беше очичкал по едно време, важна е прическатааааа  Crazy
И да спрат да изрусяват Джеджин, че като Темин става още по-нежен  Whistling

# 322
  • BG

По мое мнение- слабичко, доста посредствена песен.

# 323
  • DE
Е, слабичко е, но е нещо на любима група, за лятото бива Grinning Да влизат и те вече в казармата, та да се връщат по-бързо.

# 324
2 пъти ги слушах.Първият път така се бях вторачила в бижуто и през цялото време се чудих дали е част от елеченцето или има самостоятелен живот и може да си го носи и с друго.
С копчета,никога не бих се сетила Blush

Рос, това не е само шокиращо,това е тъжно.
Да ти кажат,че пластичната хирургия е нещо естествено,безопасно и то защото можеш да я получиш лесно.
И учителката по пияно с  думите "всички харесват хубави момичета" сякаш е най-важното са имаш изпъкнали скули и по-големи очи,а беше хубава.
Ужасно.Знам,че външният вид в Корея е издигнат в култ и е много по-лесно да се реализираш ако си хубав,но всичко е толкова изродено,че може да мине за болестно състояние. А драмите им набиват в главите важното е да си красива и нищо не пречи да си мърла,принца ще те видя,няма да те подуши.Rage

# 325
Така е, Tuon. Промиват им мозъците...

Скрит текст:
..., затова се изумих от новия сериал на Ха Сок Джин. Голяма мърла е главната героиня, че докара и още две мърли като нея в къщата, а един мъж - красавец, изтъкан от идеали, принцът на принцовете им готви, мие, чисти и се влюби в баш мърлата.
И затова вчера бях ужасена от новия корейски сериал, който загледах случайно ID: Gangnam Beauty, защото това е нищо друго освен жива пропаганда на пластичната хирургия.

Виж и това видео, което е още по-смразяващо. Аджума на 60 години, решила да се клъцне из основи, че да свали няколко години и да се подмлади. Нито е известна, нито си търси работа, ама на суета a.k.a. корейска лудост.
И "гордата щерка" заснела целият процес с подмладяването на мамчето.

Втората част на Gintama излиза на 17 август.
Щом първата част изгледах (само заради Шун) и с втората ще се жертвам, за да го видя и в рокля. Това не мога да пропусна, хаха.

# 326
  • MJF
Брей не мога да ви смогна. Добрах се нейсе до моите си машини. Но rossonera  ще трябва повторно да чета , защото пише ли пише в "моя" сектор и "загубих" цялото инфо на общия фон.   Wink Laughing.
Видях че нашите всеобщи авери преводачите не са се престарали за седмицата дето им отпуснах на текущия яп. фронт. Имам 2 епизода за гледане от Genkai Danchi и май толкоз. На фона на гледането ми на Rikuoh
Филмът с Такеру Сато ясно че от воле е заплют. Че и Тета Сугимото  в добавка.
Снощи имаше по българския вариант на National Geographic премиера на Japan: Between Earth And Sky. Доколкото разбрах 3 серийна поредица. Първи епизод бе за о-в Шикоко и Вътрешното японско море.
Каква тема сте подхванали  Mr. Green , че даже и Tuon прилики със себе си намерила  Wink Hug. Ама какви кифли?! Те тези там са други, специфични  и неповторими.  Mr. Green

# 327
Ти си знаеш схемата, Шо. Влизаш в профила ми и действаш.
Всъщност, преводачите се размърдаха. Проблемът сега е, че няма читави raw-версии или се качват с големи закъснения.
Иначе HPriest, само за няколко часа след излъчването, преведе на английски първи епизод на Dele, както обеща, но чака читава raw-версия, за да пусне субтитрите. Това му е проекта за този сезон, като се двоуми сериозно да започне и превода на Tomei na Yurikago, което се оказа едно прекрасно японско заглавие, в нашият жанр човешка драма. И отново напомни, че през септември ще е в Япония на гости при роднини, затова ще забави последните епизоди от сезона с две седмици.
И други преводи излязоха. Бавно, но тръгнаха.
Takane no Hana се превежда от група, която обаче не позволява достъпа до субтитрите, т.е лесния достъп. Всичко става след регистрация, че после и отговаряне на въпроси от типа "Разкажете ни за себе си..", "От коя държава сте?" и пр. тъпотии, което е абсурдно, за да достигна до дадени субтитри. Не попълвам лексикони.
Но пък друг човек се захвана с превода на английски, та скоро ще излязат букви и там.

SF9 се завръщат утре с нов мини албум и клип. Гледам им вече две седмици тийзърите, както този от вчера и им се чудя...
Ясно, че ще е денс, но тези сцени малко в стил Майкъл...?!? Утре ще видя крайния резултат.

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 12:07 от rossonera

# 328
  • София
Честно казано, ако не беше избелването, прическата и грима , аз друга промяна не видях.

# 329
Не съм гледала клипа все още, но такава промяна може да се постигне много по-евтино и лесно само с помощта на филтрите на смартфона Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт