Магията на изтока - тема 54

• 43 721
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
А представяш ли си да си в Китай и да учиш техните йероглифи, които са в пъти повече от тези, които използват японците? За мен е непосилно. Не мисля, че един живот би ми стигнал.

Сега прочетох това... Горкият той, не знам какво е станало, не съм и чела повече. Дано е добре.
School 2017 ми е любим сериал и винаги ще пазя добри спомени от ролята му там. С любимата ми Седжонг бяха страхотен тандем.

Цитат
Kim Junghyun is confirmed to drop out of MBC drama 'Time' where he plays as the main lead. His agency said, it is due to health problems.

# 616
Неприятна новина. Хлапето беше една от причините да гледам сериала. Имах подозрения, че финалът може и да не е добър за героя му, но не и това да се случи по средата на сериала. Въпросът сега е дали ще приключат сериала преждевременно или ще вкарат друг актьор или герой на неговото място.

Life
Водят го медицински, но медицината е нищожно малка част от историята. Насоката е повече бизнес-корпоративна. Болницата като място за лекуване на хора и спасяване на животи или корпорация, в която най-важното е печалбата.
Актьорите са чудесни, но като че ли няма живинка в самия сериал. Опитват се да вкарат някакви романтични триъгълници, но за сега си остават само със загатването им.  И Донг Ук малко безизразен ми идва, но може да е така и заради героя му.

# 617

My Amazing Boyfriend
не бил 18 епзода,а 28 Къде блея? Blush
Розов лигоч и почти във всеки епизод въртят едно и също,а аз гледам и гледам,защото искам да знам Той с кой говори когато е край морето.
Той е Kim Tae Hwan и в началото не ми хареса,но после му свикнах и от толкова повтаряне колко е прекрасен взе,че ми хареса.

Играе като дърво,но пък играе 100 годишна мумия и може реално да се справя добре,все пак съживена мумия живееща с актриса.

Guardian
Aууу нещо средмо между Досиетата Х и Мъже в черно.Много яко преплитат мистика,крими и фентъзи елементи.
И всички са едни такива хубави Heart Eyes
Много епизоди е - 40.

# 618
  • София
Guardian
Aууу нещо средмо между Досиетата Х и Мъже в черно.Много яко преплитат мистика,крими и фентъзи елементи.
И всички са едни такива хубави Heart Eyes
Много епизоди е - 40.
Тuon, ще ти бъда благодарна, ако ми дадеш линк към този сериал, щото при търсене ми излизат много заглавия.

# 619
Този път видеото на Тревър от Мумбай ми допадна. С удоволствие бих похапнала в този ресторант и то само за 31 $, а толкова много ястия. Изобилие.
Шо, навита ли си този път и ти?
Оризовият пудинг (Phirni) ще го направя скоро, намерих и индийска рецепта в YouTube. Трябва само да купя басмати, че вкъщи не готвя с него, но така смлян и на пудинг ми изглежда много вкусно. Кoриандър използвам много за сладки неща, които правя.
Джaлеби съм яла няколко пъти. Мм, не е ново за нас - толумбички, но малко по-различно приготвени.

# 620
  • София
Неприятна новина. Хлапето беше една от причините да гледам сериала. Имах подозрения, че финалът може и да не е добър за героя му, но не и това да се случи по средата на сериала. Въпросът сега е дали ще приключат сериала преждевременно или ще вкарат друг актьор или герой на неговото място.

Life
Водят го медицински, но медицината е нищожно малка част от историята. Насоката е повече бизнес-корпоративна. Болницата като място за лекуване на хора и спасяване на животи или корпорация, в която най-важното е печалбата.
Актьорите са чудесни, но като че ли няма живинка в самия сериал. Опитват се да вкарат някакви романтични триъгълници, но за сега си остават само със загатването им.  И Донг Ук малко безизразен ми идва, но може да е така и заради героя му.
И аз заради него гледам.Някъде четох ,че от самото начало не  се понасяли със Seohyun. ако е така, а не е болен, предпочитам нея да махнат.

Life  не съмго започвала, чаках да излезе целия и да го преведат, но щом викаш,че медицината е малко, може и да не го чакам.

# 621
# 622
  • BG
Тайна, не съм Tuon, но да ти кажа, че го видях в дорама тв. Предполагам, рускините са почнали да го превеждат.

# 623
  • София
Тайна, не съм Tuon, но да ти кажа, че го видях в дорама тв. Предполагам, рускините са почнали да го превеждат.
Нощен гост, там го пуснах в търсачката и излязоха всички филми стдържащи думата, но и с други думички.Ще го потърся пак по годината.

Този ли е?
http://doramatv.ru./guardian

# 624
  • BG
Да, този трябва да е, дано не бъркам и аз де.   Tuon  ще каже като се появи.

# 625
Този е
Съжалявам,че не сложих линк.Сори Hug
Аз го гледам в тубата с английски букви.
https://www.youtube.com/watch?v=JdRj_d7_skE&index=15&lis … Feq3KA1r5trkUxMU-

# 626
  • София
Благодаря и на двете ви  Hug Hug Hug, аз понеже английски хич не знам, ще го изгледам на руски.

# 627
  • MJF
 Crazy леле какво опасно за мен видео с вкусотии, спешно до хладилника, нагъвям домати на корем. Сладките неща мне, на друг ги отстъпвам. Първото плато добре. Второто нещо ме напрегна с това нон стоп прибавяне на масло, но иначе с по-малко и някоя и друга редакция, да речем лук ще добавя, ще е вкусотия. Въобще обичам дометен сос пресен  и всякакви зарзавати в него. Добре че имам кьопалоо под ръка сега  Whistling,  иначе щях да видя зор с тез гледки.  Mr. Green

# 628
Тайна,забравих да предупредя.Сериала е правен по новела в която двамката са двойка.Това в сериала казват,че не е застъпено и ще наблягат на приятелството между тях.
Не съм гледала много епизоди,но нямат вид на гей двойка,а наистина на близки приятели.

# 629
  • София
Тайна,забравих да предупредя.Сериала е правен по новела в която двамката са двойка.Това в сериала казват,че не е застъпено и ще наблягат на приятелството между тях.
Не съм гледала много епизоди,но нямат вид на гей двойка,а наистина на близки приятели.

Това не ми пречи изобщо, даже и да са.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт