Магията на изтока - тема 54

• 43 409
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • MJF
 Simple Smile, мда през профила ще е второто четене но не на гладно , че е много опасно.  Wink. Туй напълно сериозно.  Wink
Мда, Майкъл си е Майкъл. Има няма току ми се привиди в съвременните му последователи, искат те или не. Сега им дай да копират, важно е да си като съседа  Tired, а не различен и себе си. Дълга тема ...... Tired
HPriest  бодро крачи към момента,  в който ще го обявя за напълно наш човек. Ще го изпроводим и чакаме после от Япония. Белким до тогава отминат стоварилите им се чрезвичайно катаклизми.
По миналата седмица и аз нацелих някакъв такъв "лексикон". Нещо ровех в повече и попаднах на такъв и за пореден път стигнах до извода , че по си е добре да ме мързи и да не ровя много за да не стигам до възмущение  Wink Mr. Green

# 331
Тайна, как да няма разлика? Цялата е опъната. Остави грима и избелването, но разликата е очеизваждаща. И всичката тази болка за какво?!?! На 60 години да прави това без да е холивудска или корейска звезда и да се казва Джейн Фонда, примерно, макар че тя и 80 ги удари.

Шо, а, няма страшно. Не съм готвила кой знае какво. Повече правя зимнина и нямам време, ядем каквото има и както дойде, да направя нещо набързо. Действай смело, без да си на пълен корем.

# 332
Мърлявите им главни героини и за мен са непонятни и най-вече защо толкова ги преекспонират и държат да ги налагат. Това, че си беден и не можеш да си позволиш маркови тоалети не означава автоматично, че трябва да си мърляв.

Не ми се мисли какво ще е след няколко години, когато всичките тези пластични хубавици и хубавци имат деца. Някак си няма да върви мама и тате като от журнал, а детето обикновено. Дано не тръгнат да променят децата си още в невръстна възраст.
За съжаление с тези калъпи за красота, макар и различни в различните краища на света, ежедневно се промиват мозъците на хората по всеки възможен начин.
То, и тук, във форума като чета какви претенции имат, за да кажат за някой, че изглежда добре, ми се изправя косата.

Time
Харесаха ми първите два епизода. Още от резюмето е ясно, че ще има много драма, та в това отношение изненади няма. Kim Jung Hyun няма грешка. Пимпилката малко преиграваше на моменти, но ще го пиша за режисьорско виждане. Богатата кака също ми хареса, макар че ролята й е малко неблагодарна. От всички герои най-неприятен ми е младият адвокат. Загърби чест, приятелство, любов заради пари.

Witch's Love
Лековато и комично започна, но още не мога да си изградя конкретно мнение. Много харесвам главната, а и останалият каст ми е симпатичен, така че ще му дам шанс за момента.

Your Honor
Само един епизод изгледах и не мога да кажа, че съм кой знае колко очарована. Юн Ши Юн играе две роли, но като гангстер доста преиграва. Като съдия нямаше много екранно време, за да се развихри. Малко ми е тъмна Индия как така гангстера ще се заеме мястото на съдията, макар че вече нещо подобно видяхме в сериала с Гъсока, но той поне беше учил право. Заради Ши Юн ще му дам шанс, пък ще видим до къде ще я докарам.

Сатоми ми се иска да я гледам и свалям епизодите, но явно ще чакам пълен превод преди да го започна.

Да не дърпам дявола за опашката, но преводът на японския Добрият доктор върви регулярно.

Ох, винаги съм знаела, че Шун е готин като маНдама Joy, но дори и той не може да ме принуди да си причиня филма.

# 333
  • София
Има няколко руски гримьора и гримьорки, правят същото само с грим.

Специално за Ю.Корея, явно вече е гордост и въпрос на престиж, да си направи някой пластична операция и да се похвали пред другите.

# 334
Да, тук, във форума е страшно. Нито ги чета, не искам и да ги знам, но съм виждала през годините разни публикации. Българска мъка, в други измерения и граници.

Когато стане въпрос за азиатската пластична хирургия, винаги се сещам за тази китайска реклама.
Помня, че имаше и надпис: "Какво ще обясните след години на децата си?"

Скрит текст:

# 335
  • BG
от вчера, откакто се разписахте за пластики и красиви лица все са ми в акъла едни съвършени корейски устни Grinning
Скрит текст:

Колежани ми доскуча, нямам нищо предвид за гледане и от това ми е много тъпо.

# 336
Ох,поне със сигурност знам,че съвършенните ръце на Джи са си негови е не плод на хирург. Smiley

# 337
  • BG
Ох,поне със сигурност знам,че съвършенните ръце на Джи са си негови е не плод на хирург. Smiley
На Кай (този от снимката) устните също са си негови, поне на такива ми приличат. Джи тези дни го мернах в някакво предстоящо заглавие, но не обърнах внимание, и без това ще го пропусна Mr. Green

# 338
  • София
Не съм гледала клипа все още, но такава промяна може да се постигне много по-евтино и лесно само с помощта на филтрите на смартфона Wink
Скрит текст:
Ето всякакви случаи, променени само с грим.

# 339
  • DE
Аууу, сакън, не и ръцете. Не вярвам, че и мъжете са толкова увлечени по пластиките като жените. Има азиатци с наистина много красиви естествени(надявам се)  Crazy устни Heart Eyes
За тези с многото грим винаги си мисля, какво ли си мисли мъжа след бурна нощ в леглото като си ви дамата на сутринта след баня и без грим #Crazy

# 340
Отвратително време Imp. Сутринта имаше слънце. От 10 часа вали на всеки половин час по 5 минути. Или да вали, или да спре. Нищо не можеш да правиш навън.

Джи ще го гледаме от септември, макар че партньорката му не ми е много подходяща за него, ако тръгнат да ги връзват и романтично.

Гостче, що така нищо не си харесваш за гледане? Отказа ли се от семейните?

# 341
  • BG

Гостче, що така нищо не си харесваш за гледане? Отказа ли се от семейните?
Ами и аз не знам, мързи ме да си харесам Joy не ми се гледа корейско, почнах две семейни, но ги зарязах. Карах си добре с Отчаяни съпруги, бая сезони имах, но свърши.

# 342
2в1,какво е това лятно време?
При мен в към 10 сутринта беше 29 градуса и ме чакат горещите август и септември.

Джи го гледах снощи в Be with You ,но и аз незнам дали ще го видя вTerius Behind Me,но да кажа,че като резюме звучи добре.Мистичен съсед,таен агент,конспирация.

Тайна,гримирането е съвсем друга мания.
С операциите не мислят,че могат да скрият нещо с грим,а искат да го няма това,което не им харесва.
Гледах някакво предаване и в руска болница им удължаваха краката,а това става с чупене на крачетата и стоене 6 месеца в болница с някакви на вид космически системи,за да може да са по-високи с няколко см.

# 343
  • MJF
Ммм, Tuon, значи догледа  Be with You и малко розов Джи. И аз харесвам тези ръце. Като плувец на плувец оценявам и стойката.
София днес сега гърми, преди малко валя обилно, сутринта ръмя а наоколо сутринта имаше гъсти мъгли. Все едно е октомври-ноември. Щом няма сняг и не  sweating аз съм добре.  Simple Smile

# 344
  • BG

София днес сега гърми, преди малко валя обилно, сутринта ръмя а наоколо сутринта имаше гъсти мъгли. Все едно е октомври-ноември. Щом няма сняг и не  sweating аз съм добре.  Simple Smile
И аз бях при вас миналата седмица, щерката си беше наумила да разгледа няколко забележителности и се жертвах за една нощувка.
Tuon, ти в коя гореща точка си пак?

Общи условия

Активация на акаунт