Магията на изтока - тема 54

• 43 174
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
И не е само този остров.Общо са 11.
Преди няколко години снимки от котешките острови станаха доста популярни,защото ги представи известен японски фотограф и се говореше за вредата която нанасят на екосистемата.
50 Amazing Photos From Cat Heaven Island In Japan

# 676
  • BG
шоши, нали искаше свещено животно да се разхожда спокойно у нас  и тези котки ми се стори, че са постигнали тази си мечта, щом са и повече от жителите Mr. Green Иначе корела, да, ужасна е, сега лятото стои навън и мълчи, явно шума от колите и действа добре, обаче чак се депресирам като се замисля какво ме чака не есен, когато трябва да стои вътре, едно крещене ще е по цял ден, само когато има някой при нея в стаята мълчи, излезе ли човек и се почва, чак като се качвам към етажа като се прибирам я чувам. Съседите казват, че не им пречи, ама те са много скромно младо семейство Laughing
Котките  и на мен не са ми любими, гледала съм хамстери и костенурки, тиха и спокойна работа. А как ми е окълвал този папагал стената, вратата, ужас, големи поразии ми направи и едни мъхове и перушини се реят. Бях намерила на кого да  я подаря, обаче домочадието не даде.

# 677
Гост,пусни на птичето някое сериалче когато е само,да не е самотно.Някоя корейка да вика Innocent

# 678
А пък аз обичам котки и тези снимки много добре ми дойдоха, оправиха ми настроението.

# 679
Супер са си котетата Simple Smile Ясно е, че вредят на екосистемата, но според мен, екосистемата на тези острови вече си е отишла, късно е да се оплаква... А и те не са виновни - което и животно да се размножи до такава степен, все ще вреди.

Днес догледах корейския Тримата мускетари - отдавна го имах свален, а не е и нов, но все не намирах време за него, покрай другите сериали. Не бях разбрала, че не е довършен - не е по-лош в сравнение с други корейски сериали с по-добър рейтинг. Все едно - беше достатъчно интересен за мен.
Продължавам да следя за Съкровището по БНТ. Минчо наистина е смотаняк, но поне не е злонамерен, той толкова си може. Дали ще дадат още исторически сериали, като свърши този?

# 680
Ееeе, готини са ми децата. Марк е чуден. Жалко, че вече ще се оттегли от NCT Dream и ще продължи само с големите, но навърши 20 корейски години, време му е.
Останалите пораснаха много за две години.
Добро парче. Дано напишат вече нещо наистина завладяващо и на големите, че е чиста загуба на талант.

# 681
  • София
Супер са си котетата Simple Smile Ясно е, че вредят на екосистемата, но според мен, екосистемата на тези острови вече си е отишла, късно е да се оплаква... А и те не са виновни - което и животно да се размножи до такава степен, все ще вреди.

Днес догледах корейския Тримата мускетари - отдавна го имах свален, а не е и нов, но все не намирах време за него, покрай другите сериали. Не бях разбрала, че не е довършен - не е по-лош в сравнение с други корейски сериали с по-добър рейтинг. Все едно - беше достатъчно интересен за мен.
Продължавам да следя за Съкровището по БНТ. Минчо наистина е смотаняк, но поне не е злонамерен, той толкова си може. Дали ще дадат още исторически сериали, като свърши този?
Другите два, които са купили, са съвременни - Потомци на слънцето и Доктор романтик.

# 682
  • BG
Другите два, които са купили, са съвременни - Потомци на слънцето и Доктор романтик.

Щом са купили още два, значи този историческия е имал гледаемост, освен ако не са ги взели накуп. А той интересен ли е?

# 683
Интересен е, но той почти свърши.
Сериалът за Саймданг беше изключително по-драматичен. (свързвам двата, понеже актрисата в главната роля е една и съща)

# 684
  • София

Щом са купили още два, значи този историческия е имал гледаемост, освен ако не са ги взели накуп. А той интересен ли е?
Заедно са купени.Аз харесвам повече Доктора романтик, въпреки всеобщото прехласване по Потомците.

# 685
  • София
А пък аз обичам котки и тези снимки много добре ми дойдоха, оправиха ми настроението.
Пред нашия вход около 15-тина котки си бяха харесали пейките и беше ужас, такава смрад, направо давеше.По колите се катереха и ги деряха, в двигателите спяха.После не знам какво стана, май  слагаха в блоковете срещу нас отрова за плъхове и котките изчезнаха заедно с плъховете.

# 686
Скрит текст:
Пред нашия вход около 15-тина котки си бяха харесали пейките и беше ужас, такава смрад, направо давеше.По колите се катереха и ги деряха, в двигателите спяха.После не знам какво стана, май  слагаха в блоковете срещу нас отрова за плъхове и котките изчезнаха заедно с плъховете.
Бездомните животни у нас са наистина проблем. Причиняват неудобства, но е факт, че самите животни нямат вина за това, че са изхвърлени на улицата и принудени все някак да оцеляват. Много се говори, но ми се струва, че твърде малко се прави по въпроса. Но както и да е, това си е съвсем отделна тема.

# 687
Първата сцена днес на Idol. Шаренията и самата сцена не ми се коментират, защото ми става мъчно за тези страхотни момчета.

Изпълниха и Save Me и I'm Fine. До неделя ще са в музикалните предавания, след това потеглят на световно турне. Първо Северна Америка (САЩ и Канада), а през октомври и Европа.

Скрит текст:

Да си продължа с моите хора, че какво ли ме чака и с тях скоро.

# 688
Това Moon River вярно е като BBF,че и цигулар има.Все едно няма други музикални инструменти - контрабас,кларинет,онова гръцкото със струни на което забравих името. Blush  Разликата е,че са само 3-ма и момата може да ги вкара в болница.
Защо избрах него,защото само на него запомних името,а нямах достъп до форума. Blush

Хубави чорапи има,но защо ги носи със сандали.Какъв ужасяващ моден грях.Такава комбинация е приемлива само на деца от детската градина.

# 689
  • BG
И аз минавам малко на тайванско, че тази японска монахинска романтика ми изцеди силите направо Mr. Green Изгледах 5 еп. от Koinaka иии се отегчих, много мудна драма.
Почвам Back to 1989, ако не ме грабне ще се прехвърля на лакорни малко.

Общи условия

Активация на акаунт