Магията на изтока - тема 54

• 43 181
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • София
И аз догледах Let's Eat 3, този път не ядоха вкусни неща, а и много сурова риба изядоха, напълниха се с паразити.И много време в миналото имаше, аз превъртах.И за богатия срамежлив наследник нищо не дадоха повече, така и не разбрах какво е станало с него.

# 691
Не е лош сериала за Съкровището; на мен ми хареса - имаше и драма, и интриги, и забавни моменти. Любовта между главните герои не е особено страстна, но какво толкова...
Днес прочетох, че оставали само 10 епизода.

# 692
Добро е. Бексан си е топ вокална-класа.

И рилифт-а на Алан Уокър на "Овцата". И оригиналът не харесвам, а това съвсем.  

# 693
  • София
Не е лош сериала за Съкровището; на мен ми хареса - имаше и драма, и интриги, и забавни моменти. Любовта между главните герои не е особено страстна, но какво толкова...
Днес прочетох, че оставали само 10 епизода.
Като всички исторически или многосерийни, в последните серии много повтаряне и пълнеж.Главната продължава да гледа като ударена. Има още толкова много неща да стават, а те се занимават с кекавия крал. Joy

# 694
  • BG
Страхотен е Back to1989, Мarcus и Ivy са просто невероятно забавни заедно. Добре, че Tuon попита за тайванско, та се сетих, че мислех да го гледам, много добро начало, надявам се да си остане така интересен и забавен до финал.

# 695
Има ли азиатски сериал,в чийто свят бихте искали да живеете?Няма значение исторически или съвременен?Изобщо,да ви се иска да живеете в някой исторически период в Корея,Япония и тн.?
Реших,ще гледам Тунел.Първо тези сериали,които се гледат по-бързо,които повече ме увличат.В крайна сметка,най-важното е да ти харесва това,което гледаш,дори да съм си набелязала доста корейски такива.
И без това пак от известно време не си харесвам нищо от американските и европейските.

# 696
  • BG
Има ли азиатски сериал,в чийто свят бихте искали да живеете?Няма значение исторически или съвременен?
Eпоха не искам да сменям, обаче бих искала да попадна в тези сериали с пътуване във времето, да се върна да речем някъде в гимназията, щях да уча повече, за да вляза медицина Grinning
Поздрави от Тайван
Скрит текст:

# 697
Петъчно

Скрит текст:

# 698
  • DE
Маркус е много харизматичен Heart Eyes . Гледах го в два сериала и в двата много ми хареса. Не е типичен красавец, но в движение приковава погледа.

# 699
Гост,не виждам поздравчето. Scream
Не е Барон,нали?

Aуууу Такеши Heart Eyes
Искам да гледам нещо ново с него.

Има ли азиатски сериал,в чийто свят бихте искали да живеете?Няма значение исторически или съвременен?
Не.
Ако обаче трябва да избирам,защото имам опрян пистолет в главата ще избера съвременен. Обичам някои удобства като интернет,пералня,ток,топла вода,интернет,кетаринг,мохито,Тиесто,интернет,къси панталонки,високи токчета,лак за нокти,интернет...
За страна??? Близкият и средния изток не искам.Япония и Корея също не искам.Китай  - не,освен ако не е Макао.  Тайланд -по-може,не,че всички права на жените се спазват.Трябва да съм хубава тайландка и бяла.
Тайван ми изглежда най-нормално.

# 700
  • София
Има ли азиатски сериал,в чийто свят бихте искали да живеете?
Въпреки,че гледам предимно корейски, заради храната, бих отишла в Япония, там не е люта, а и изглежда по-добре.Пък и там е телешкото Кобе.

# 701
Аз не бих живяла в миналото - на сериал е интересно, но да си там и да трябва да живееш примитивно, без добра медицина и електричество, е твърде стресиращо.
Бих прекарала известно време в Япония или Тайланд, но не и в зависимост (само ако мога да си тръгна, когато поискам).

# 702

Aуууу Такеши Heart Eyes
Искам да гледам нещо ново с него.

И аз, но май няма да е скоро.

По въпроса в коя източна страна бих искала да живея, със сигурност това е Япония.

# 703
Бел,Sons of the Neon Night с Такеши ще излезе през 2019.А с този звезден каст се надявам и бързо да го преведат.

До края на Moon River разбира ли се що се именува Лунна река? Още не съм видяла нито река,нито луна,само падащи звезди.Те видяха падащи звезди.Всъщност и те не са видели падащи звезди,но това не е най-важното.

Сетих се в кое сериално/филмово време искам да живея.Искам в бъдещето.В Стар Трек или в една далечна галактика.

# 704
А, бе, навсякъде бих поживяла и в минало, и в настояще, и в бъдеще, ама.... за малко Mr. Green.  Обаче с изричното условие, че на всички места съм млада, красива и богата, че то иначе няма живот по онези ширини Joy Joy Joy.

Общи условия

Активация на акаунт