Ще простите ли изневяра?

• 13 436
  • 217
  •   1
Отговори
# 60
Зависи от ситуацията newsm78

# 61
Трудно, но не е невъзможно. Зависи от ситуацията. Едно е сигурно, че доверието след това няма да е същото.

# 62
  • На черешата
  Трудно е да се каже,зависи от ситуацията,но по-скоро-да.Дано да е достатъчно умен ако прваи нещо,да не стига до ушите и очите ми!

# 63
  • София
Смятах, че ще простя, ако е просто изневяра, а не връзка, но се оказа друго... Когато ми се случи не успях да простя, да преглътна, да забравя и да продължа напред.

Във всеки случай сега бих добавила - много зависи от поведението на половинката след това и собственото му отношение към изневярата.

# 64
  • Linz
Според повечето мнения няма еднозначен отоговор. Може би трябваше да се уточни за каква изневяра става въпрос- с или без секс, с или без връзка, еднократно или системно... Не беше лошо и една анкетка да има.

# 65
И аз си мисля, че ще простя, ако той все още иска да останем заедно. Но от друга страна, ако ми се случи наистина може и съвсем по друг начин да реагирам

# 66
Ако не става дума за връзка,а инцидентен секс- мисля, че ще простя. Но същото очаквам ако и аз изневеря някои ден. Все пак доколкото познавам и себе си и мъжа си, ако един от двама ни се влюби в друг то е ясно,че семейството ни е развалено.

# 67
  • София
Ако е еднократно, може и да простя. Много трудно, но ще опитам. Но болката, обидата и недоверието няма да мога да преглътна.

# 68
Най-правилният отговор е , че никой не знае как ще реагира, какво ще чувства и какво ще мисли и помни след това.

# 69
Не знам, но дано не ми се случва и не ми се налага да разбирам как бих реагирала в подобна ситуация...
Всъщност съм доста ревнива и първосигнално бих отговорила с :"Не, не бих простила..." , а всъщност не знам

# 70
  • на пистата
Може и да простя, но няма да забравя. Нищо няма да е същото, ако недай Боже, ми се случи...
и аз така.

# 71
Ще я отмина...

# 72
На този въпрос не може да се отговори еднозначно, всичко зависи от създалата се ситуация, от последствията от това действие. Всеки е свободен да прави това което реши, стига да не пречи, да не засяга партньора си, семейството си , децата.

# 73
Прощавала съм на бившия ми мъж...но нещата се променят..губиш доверието...

# 74
Най-правилният отговор е , че никой не знае как ще реагира, какво ще чувства и какво ще мисли и помни след това.
И аз мисля така.

Общи условия

Активация на акаунт