ОКТОМВРИйските деца, те са нашите слънца ! - Тема 10

• 46 865
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ох, изпитът ми е от 19.15.. така, за да ми е готино Simple Smile

# 106
При нас няма дъжд . Даже го разходих по къс ръкав.
Чомлаво е ама е приятно. Не можех второ ден да го държа у дома. Вчера добре си починахме. Понаспахме се. Днес дори е на плуване.
Започва да издава нови звуци. Напоследък си играе с един сортер, дървен. Заинатил се е да слага формичките по местата. И с едни купички много играе. Слага ги една в друга.

# 107
От вчера се приспиваме вкъщи на ръце. Ако някой ми беше казал, че ще приспивам бебе на ръце, щях да му се изсмея. Ми тва бебе след 3 полюшвания затваря очите и докато изпея “Чело коте книжки” вече е заспала. Нищо общо с мъката минимум на едно от заспиванията по 1-1.5 часа изправяне, обикаляне на креватчето, рев, гушкане, успокояване и отново в същия ред. За сметка на това навън вече не притваря дори очи.

# 108
  • София
От 2-3 изхождания малчо има слуз в акото. От 24ти давам глутен (овесена каша и един път пюре банан, ябълка и пшеница 7%), нищо ново не съм въвеждала. А и четох че непоносимостта се изрязява в други симптоми, а и е твърде рано. Някой знае ли от какво може да е ? Зъб, настинка ?

# 109
  • София
Мерси, Малдини, честита месечинка и на Анди, и другото наборче!
Наистина е крайно време да ги запознаем! Да се оправя това време, че не се трае. Ние днес за първи ден не сме излизали и май и няма и да излезем.
Браво, момичета, за изпитите. Неизвестна, на теб много стиснати палци за довечера.
Чакам Елени със змията! Grinning
Аз за зъбките купих напръстник за чешене на зъби (същия имам и за кучето. За малко с него да започна! Simple Smile ).Има голям успех. Слагам на напръстника една пастичка на Бочко и Алекс го дъвче по половин час! Явно го успокоява.  Вече е с 3 зъба! Всичките долу! Grinning
Май му е влязло някакво трънче в пръстчето до нокътя и е набрало. Намазах с гентамицин сега, докато спи. Има бяло връхче, но не мога да разбера дали има нещо вътре! Какво да го правя?
P.S. Попи, същата работа със спането. Само, че вкъщи спи само в количката.

# 110
От известно време малкия го приспивам в количката и го местя след това в кошарата, само чалъми вкарва това дете Simple Smile

И аз чакам Елени със змията, бррр Grinning

Честити месечинки на бебетата, кога мина това време, хора? Rolling Eyes

Днес въобще не сме и няма и да излезем, цяла нощ валя и цял ден продължава.

# 111
  • София
Grinning

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 07:54 от midnightStar

# 112
Настръхвам! Confounded , много хубава таз' Елени иначе Heart

# 113
Сладка Елени! Heart
И при нас няма дъжд.Разходихме се с дечко.Той заспа и като се прибрахме го оставих да спи в количката.
Момичета,вие как успявате да приготвите дечковците за разходка?Само моето ли е такова,че един час не мога да го осмиря.Преди да излезем беше нещо страшно.Малкият не ми дава да му сменя памперса.Докато го сложа на повивалника и хайде по корем,а като го обърна пи гръб се почват едни ревове и пак напира да се обръща по корем.После докато облечем тениската и гащите пак едно въртене и ревове.За капак не искаше и да сяда в количката.И в нея иска по корем и пак ревове.Луда работа..Confused Такава борба беше,но излезем ли му е кеф.

# 114
Почти същото, само не се е светнал да пробва да се обръща по корем като го слагам в количката. За сметка на това още повръща, та понякога се връщаме от вратата за преобличане.

Да се отчета с отрицателно Манту и БЦЖ реимунизация.

# 115
Честита Месечинка на бебчовците, които май вече не са толкова бебчовци Grinning
Неизвестна, успех довечера. Стискаме палци Flowers Four Leaf Clover
Ние все пак решихме да заведем малката на педиатър тук. Прегледаха я обстойно и и какво ни казаха - кашлицата била от секрети едното заради зъбките, а другото от нослето се стича надолу секрет. Изписаха ни капки за нослето и АБ Expressionless всичко било ок, гърлото е добре, АБ за всеки случай, че имало вируси (тук ми липсва емотикон, може би да се плесна по челото) разбира се АБ не го взехме, а капките ще кажем, ако много се закучи, че то и с физиологичен разтвор си е ок. Та поне сме спокойни и днес цял ден на плаж - кеф, а малката колко се кефиии повече от всички Heart

# 116
  • София
Завърших семестриално! Камък ми падна от сърцето, казвам ви. Останаха два държавни. Черпя ви виртуално!

Елени е прекрасна.

# 117
  • София
Честитоо!! Знаех си.

# 118
Здравейте,поздравления за.взелите изпити:) Рядко.влизам вече.защото си имам.много проблеми а и преди само все.нещо с.някой спорих:) Да ви кажа Бебо яде солети,хляб,дъвче и не се.задавя.направо немога да.повярвам. бравона.него. Прави крачки като го хвана за ръце и се пуска.даже с.едната ръка. Сега обаче немога за миг да го.оставя защото.обикаля навсякъде лазейки,изправя се,ходи при саксии,радиатори,мокри.помещения:))) Олеле.малеле е:) Аз имам чувството че.се.разпаднах след тази бременност, цялата вече съм в.този обрив, съмяват се.за.някакъв вид.псориазис,как.па.успях това да си докарам честно не.знам. цунки.на.всички.ви

# 119
Сладка Елени! Heart
И при нас няма дъжд.Разходихме се с дечко.Той заспа и като се прибрахме го оставих да спи в количката.
Момичета,вие как успявате да приготвите дечковците за разходка?Само моето ли е такова,че един час не мога да го осмиря.Преди да излезем беше нещо страшно.Малкият не ми дава да му сменя памперса.Докато го сложа на повивалника и хайде по корем,а като го обърна пи гръб се почват едни ревове и пак напира да се обръща по корем.После докато облечем тениската и гащите пак едно въртене и ревове.За капак не искаше и да сяда в количката.И в нея иска по корем и пак ревове.Луда работа..Confused Такава борба беше,но излезем ли му е кеф.
Стефи, същият е и моето момче. Всяко приготвяне за излизане е кошмар. Реве и при смяна на памперса, едва се справям. Мисля да купя тип гащички, защото такова пищене е, че се притеснявам съседите да не викнат социалните, съвсем сериозно.
Момичета, нали уж зора бил първите зъби, какво по дяволите се случва!? Това дете изпада направо в истерии от търкане на горните венци, никога не е било толкова зле положението. Днес намерихх и Камилия и давам, дано помогне. Засега съм дала 2, но нищо. Кейти, какъв е този напръстник, моля те изпрати снимка или линк, че не мога да си го представя.

Елени, красотичке смела, толкова хубава пу пу!
Честити месечинки на трите дечица.

Ема, с кого си спорила? Не вярвам някой нещо да се е засегнал, дори като каза, че ни отсвирваш и всички казахме, че ще ни липсваш.
Дано обривът е нещо, с което бързо да се пребориш!

Честито и за взетите изпити, нашата гордост сте!

Общи условия

Активация на акаунт