ОКТОМВРИйските деца, те са нашите слънца ! - Тема 10

• 46 878
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Хах,Тони:) Дам сладури сте. Просто бях почнала няква хейтърска вълна дето на всяка манджа мерудия:) Сега съм вече по на друга вълна.

# 121
Толкова е спокоен тонът в темата, къде си спорила и с кого, Ема? Бързо оздравяване, много е неприятно това, което ти се случва.

Неизвестна, честито! Много се радвам!

# 122
Да ви се похваля има бебка леко избило зъбче не е цяло, но се вижда отгоре и на пипане се усеща.
Честито на учещите се! Аз се радвам, че завърших преди 2 години магистратурата.
Бях си в родния град и една вечер я оставих на майка ми и излязох за 3 часа с една приятелка, не знам,  но като се прибрах още не спеше. Дано не е заради мен, аз почти не съм я оставяла вечер на бабите. Оставяла съм я на баща й, но беше на 2, 3 месеца.  Трябва да пробвам да я оставя с приспиване за една нощ, че вече е голяма и много нещо свикна с мен. В София няма на кого освен на татко и, но пак за няколко часа, че няма с кой да мръдна с приспиване  освен с ММ. Споделете вие кога и за колко време ги оставяте мъниците и най-вече как реагират при вашето отсъствие.

# 123
  • София
Аз няма на кого да ги оставям. Тати не се брои, ние сме постоянно заедно. Автовлак пълен.

# 124
Аз няма на кого да ги оставям. Тати не се брои, ние сме постоянно заедно. Автовлак пълен.

Радвам се за вас, ние сме зле с отношенията последно време, добре, че е Лорен да стопля деня ми.

# 125
  • София
Малкия съм го оставяла дотук 3 пъти с нощувка при баба му (майка ми и свекърва ми), на него въобще не му пука там ли съм не съм ли, спи си. Предстои началото на август да го оставя за 1 седмица да мръднем на море с ММ, много ми е терсене. Ние излизаме заедно като има баба на разположение иначе всеки сам-не.

# 126
И аз започнах да оставям Богомил при баба му. Утре пък планувам баба му да гледа мен, а баща му него. Т.е малко градска отпуска.
Нямам проблеми да го оставям. Мисля го много, но не искам и да е все залепен за мен.
От няколко дни му се промени гласът и изказа. Вече чувам да казва " баба" и " мама". Неосъзнато..сам си ги казва, когато влезе във фаза. Много е любопитен. С кучето си стават все по- близки Wink
Аз го обличам като е седнал в мен. А ако има някой да ми помага, директно му нахлузвам панталоните Wink онзи ден откри чекмеджетата...не му харесаха! Прищипа си пръстите. Айде, рев , успокояване...
Кога пораснаха тия деца??

# 127
Аз имам 2 броя баби, които само чакат да я погледат, но засега е най-малко от метър разстояние и задължително в мое присъствие. Тогава пуска и разтапящи усмивки. А изляза от стаята, ела да видиш...До преди почивката даваше поне майка ми да я изведе навън, сега пак се сърди от нея. Да не говорим, че ако не е на кеф,  се сърди и от баща си, и от сестра си и веднага надува гайдата “ма-маааа”. Какво е това чудо нямам идея. Сестра ѝ беше най-общителното бебе на света, толкова обичаше при бабите. Та така, до бебе си е.

# 128
  • София
Днес имам двама именници. Ако има други да са живи и здрави.

# 129
  • София
- ето го напръстника. Купих го от аптека с една растичка вътре, но вчера видях в Лили сет с три четки, едната за дъвчене, мисля че е по-добре,
Стефи, и Алекс много мрази да го събличам и обличам и си реве, докато го правя и се върти и ми бяга, но какво да се прави, налага му се да ме търпи! Grinning
Аз всъщност съм се объркала и ви писах, че мазах пръстчето с гентамицин, но съм го  намазала с Йодасепт, но така или иначе никой не взе отношение, та все едно. Stuck Out Tongue
Миднайт, прекрасна е Елени, дори не видях змията, нака се захласнах. Simple Smile  Добре, че си задържала снимката малко по-дълго!
Неизвестна, браво, честито! 

# 130
  • София
Аз с такъв миех зъбите на синът ми.Simple Smile

# 131
Честита месечинка Жани. Аз още не съм взема нищо за зъбите защото не са се показали достатъчно, но също загледах този накраъник имаше го с паста в комплект и му се чудя.

# 132
  • София
Удобно е и пастата е хубава, без изплакване и без флуор май беше.

# 133
Кейти, четка за първи зъбки си е това и аз с такова миех зъбите на каката. Има и една с малки пъпчици, май съвсем първа се води. Ама щом и за облекчаване помага, супер.

Миднайт, страхотна е Елени. А тя впечатлява ли се от змията (разбира ли, че е живо същество) или я приема за играчка?

Честита месечинка на порасналите бебоци.

Unknown, честито за изпита, ще чакаме и след държавните да се похвалиш.

Ема, стискам палци да минава и заминава и тази поредна гад, която те е нападнала.

# 134
  • София
Да, за пастата казаха, че става още от сега!
Честита месечинка, Жаниии! ❤Аз съм още във Вчера! 😅

Общи условия

Активация на акаунт