ОКТОМВРИйските деца, те са нашите слънца ! - Тема 10

• 47 212
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
На дечко любимите му играчки не са играчки.Любими са му:опаковки от кремове,особено синята метална на Нивея; носни и мокри кърпички,дистанционни,шишета от минерална вода и др.такива.
Да го похваля. Simple Smile Днес имаме напредък-втори ден с храна от кухнята.На обяд си хапна основното ястие,което беше пуешко с картофи и тиквички.Според мен е добра храната.Гледах седмичното меню,предлагат разнообразие и няма сол и захар в манджите.Даже вчера аз му изядох храната защото не искаше да яде пък и аз съм претенция.Хареса ми.

# 571

Е.М.А., не си сама в хипохондрията, булка! Кураж! Аз гледам да не чета. Ако ме прихване страх звъня на педиатърката си. Тя е даже прекалено спокойна и ме успокоява.

О знам че не съм сама, ма мен ме тресе даже не толко за децата колкот за мен, по някой път и децата са в кюпа:)
Най-лошото е четенето ама аз вече толкова съм изпопрочела че то работата е уидел е коня у ряката:) Аз вече толко знам че то се тая и да не чета аз пак си знам аххаха
Обадих се аз на моя УНГ от Исул и ми каза задължително да го заведа да го погледнат, даде ми тел на УНГ то който гледат неговите деца. Каза че много често се случва при емоционални, командорещи деца и тн, но каза хубаво е да видиш да не изпуснем нещо...И като ми каза това аз още днес отивам да го водя ахахаха:)

# 572
  • София
Крис, във Фантастико има брашна. В Била също. Виж, ако искаш някакви еко-био-мио, някъде на по-специално място търси.

# 573
  • Варна
Kris_02, аз също съм нисичка, както и таткото и притесненията ми са колко ще порасне това дете...все пак е момче. Засега върви добре, но това не е показател. Още преди да забременея съм си мислела да се обърна към генетик за ръста на детето си.....честно казано си е комплекс това, а дори за мъж мисля, че ще е по- кофти даже. В тийн годините много ми докривяваше от подмятанията на някои деца

# 574
Аз кокосово брашно купих от ДМ.
Мале, хора , тоя малкия не млъква!!! Като е буден все нещо дърдори.
За играчите- най- много се кефи на купичките, моите се слагат една в друга. Откакто ги има е убеден, ще всяко нещо се слага в друго нещо Wink
Оф, дано не ми трябва нищо от аптечката. Много я мисля тази почивка. Дано мине всичко наред!!

# 575
Неизвестна, PeacockLove,благодаря много Simple Smile Супер,значи скоро ще кажа малкия хапва ли бисквитки Simple Smile нямам търпение да пробвам

Steffie, на коя кухня се записахте и аз искам да въведа още няколко неща и да пробвам,защото аз само бъркам някакви неща и той не папка...някой път яде...,друг път не му харесва явно

Ангела, ами така като гледам тук,нашия е доста нисък... Той е много дребен 8 месеца 64 см и 6,400 кг,много мъничък,като го сравнявам с другите,знам че не трябва да сравнявам,но като чета и се замислям ииии... 10 см по високи са вашите бебчета, да с месец по големи,но все пак...те бяха по70 см май и миналия месец..с всичко за малкия съм голяма паника,то и попринцип съм си де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 576
И моя една играчка не признава а вкъщи покрай брат му има всякакви. Само се търкалят, обикновенно си играя с кабели,дистанционни,бебефони и тн:) Най-много ми обича чехлите:) Като ги види и за секунди е стигнал при тях.
Аз преди когато имах само едно дете също не смеех нищо да давам без лекар да каже, но с времето просто вече знам за какво ,какво ще ми изпишат, водя го  на лекар само ако има температура да му вземат кръв за да знаем дали е за антибиотик или не и ако кашля да знам дали е за инхалации или за сироп:) Иначе за разстройство, суполи,лека суха кашлица...изобщо не се хабя да ходя. И много важно нещо което може и да ви е ценно, многократно са ми казвали не водете детето още на първия ден на температурата защото кръвните няма веднага да покажат бактериална инфекция, освен ако не е бактериална ангина, и наистина така веднъж се случи, водим го ние всичко му е в норма и казват вирус до 2-3 дена темо ще мине, на 4-тия вдигна 40 и всичките му кръвни показатели за 3 дена бяха скочили до небето...Та като вдигне темп поизчакайте малко.Аз с времето се научих дори само по това как и с какво сваля температурата да знам дали е вирус или има нужда от антибиотик:)

# 577
Момичета, и преди съм писала - дребни бебета не означава задължително ниски деца, както и обратното. Сега, ясно е, че при майка 1.75 и баща 2 м., детето едва ли ще е от ниските в класа. Но до пубертета нищо не се знае. Голямата ми дъщеря от яслата е сред най-високите деца, а беше дребно бебе. ММ е с около 15 см . по-висок от баща си и сигурно с 30 от майка си.

Мда, Ема, така е. По t - колко е висока и как се повлиява и аз се ориентирам какво се случва. Ама за съжаление този опит се добива с не 1 и 2 температури.

# 578
  • София
Абсолютно, и тенде цията е в последните години хората да са високи.Като ги гледм тихновете ми те в 9 кл са по 180см

# 579
В класа на щерката има всякакви на ръст. Като дъщеря ми, която е с 36 номер обувки в трети клас, както и дечица с глава по-ниски от нея. И не са пълни. От целия клас има едно по-пълно момче, не е затлъстяло в никакъв случай и едно момиче, което не е стройно като останалите, но също е далеч от пълно. Повечето момичета и момчета са клечки.

# 580
Момичета, и преди съм писала - дребни бебета не означава задължително ниски деца, както и обратното. Сега, ясно е, че при майка 1.75 и баща 2 м., детето едва ли ще е от ниските в класа. Но до пубертета нищо не се знае. Голямата ми дъщеря от яслата е сред най-високите деца, а беше дребно бебе. ММ е с около 15 см . по-висок от баща си и сигурно с 30 от майка си.

Мда, Ема, така е. По t - колко е висока и как се повлиява и аз се ориентирам какво се случва. Ама за съжаление този опит се добива с не 1 и 2 температури.
е да аз не от хубаво ги знам тези неща:) То и при всеки е различно защото си е до организъм едни вдигат високи темп, други не,така че майката най-добре си познава детето...
Няколко пъти съм казвала примерно това не е вирус и съм се оказвала права въпреки че лекарката твърди обратното но признавам че и няколко пъти съм твърдяла обратното пък те са били прави:)))

# 581
Благодаря ви момичета,супер сте!
Всеки път някак ме успокоявате..ще пиша по често Wink иначе си изпадам в някакви мой  си депресии дори понякога... Simple Smile Да ви покажа нашето момче,че скоро май не съм Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 20:42 от kris_02

# 582
  • София
Крисче ей сега гледах синът ми на 11 месеца е бил 72 см,а Елени на 8 беше толкова.

# 583
Kris_02, аз също съм нисичка, както и таткото и притесненията ми са колко ще порасне това дете...все пак е момче. Засега върви добре, но това не е показател. Още преди да забременея съм си мислела да се обърна към генетик за ръста на детето си.....честно казано си е комплекс това, а дори за мъж мисля, че ще е по- кофти даже. В тийн годините много ми докривяваше от подмятанията на някои деца
Мила, каквото Господ е дал. Да ти е здраво детенцето, другото са глезотии. Ти си се притеснявала, че си дребничка, на друга са й подмятали, че е височка, на трета, че е по-пълна, на четвърта, че е кльощава. В училище на на всеки за нещо му подмятат.  По-важното е да има самочувствие и характер!

крис, прекрасно ти е момчето!!! Наистина много хубаво дете с красиви черти!

Момичета, шокирахте ме с кучешките играчки, това е само като за нас...а сигурно ли е, че са безопасни?

Е.М.А., както казвам на майка ми, никой не е умрял от повечко изследвания! Simple Smile) Даже аз си мисля, че при младите майки се отключва повишена тревожност от самите хормони. Може да е еволюционна стратегия. Стискам палци да е добре  командорещият ти мъник!

# 584

Е.М.А., както казвам на майка ми, никой не е умрял от повечко изследвания! Simple Smile) Даже аз си мисля, че при младите майки се отключва повишена тревожност от самите хормони. Може да е еволюционна стратегия. Стискам палци да е добре  командорещият ти мъник!
Попринцип си права, аз смятам че при хората които имат склонност към хипохондрия и се притесняват по-добре да ходят да се преглеждат. Лошото е че в един момент влизаш в затворен кръг щото постоянно човек нещо го боли, има му нещо и ако почнеш да ходиш по лекари се психиасваш. Да не говорим че доста често ти намират нещо което дори не е нужно да знаеш че имаш:)
Като цяло аз съм имала периоди на тежка хипохондрия и гледам да се контролирам че знам колко е опасно това състояния, факт е че го отключих откакто станах майка, мислите да не ми има нещо ,какво ще правят децата ми без мен, на тях да им няма нещо и тн, обаче то човек ако има нещо да му се случва ще му се случи и толкоз...

Общи условия

Активация на акаунт