СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 930
  • 919
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Белинда, има, но освен ако не е имало такива досега /признавам, че не съм го проучвала/, това не може да е причината. Миналата година първо класиране беше до 27-ми. Преди това - до 26-ти /поне през 2013-та/. Второ класиране излизаше на 04.07. Кое наложи разтеглянето на процедурата тази година, не ми е ясно. Но, както казах, не съм го проучвала подробно и може да изпускам нещо.

# 331
  • София
Аз друго да питам. Сега на всички, в секция Класиране, пише некласиран кандидат. Ако на първо класиране не се закачиш никъде и не четеш бг мамма, как ще разбереш, че класирането е излязло? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 332
  • София
Ние ще ти кажем. Joy А ако не четеш:
"Не е във нашите звезди вината ....., драги Бруте, а в нас самите."
Smirk

# 333
  • София, Младост
Я да сменя малко темата. Занете ли до кога ще учат бъдещите осмокласници догодина? Чувам, че било прието 5-7клас да са до 30.06. А осмокласниците? Нищо не откривам в сайта на МОН. Това не става ли ясно когато обявят ваканциите за 2018/2019година?

# 334
Варненки, да си спретнем и ние едно подреждане?!
При нас първите три желания са в IV-та, ФЕ/АЕ, ФЕ/ИЕ и ИЕ/АЕ, после следват размесени паралелки от I-ва и V-та, Руското, Хуманитарната и накрая - МГ.

При нас са първите са за 1 и 5 АЕ/НЕ(ФЕ) и НЕ/АЕ, следва МГ и за финал ИЕ/АЕ в 4-та Wink
Мисля след 1 класиране да затворим сагата...Chockolina, а като се сетя, че още 2 пъти ни предстои това....

Да се включа и аз в класирането 😉 Първа и Пета с Не, Четвърта с Ие, Фе,    после трета, мг, руското.
След една година днешните тенденции ще са отдавна остарели и ще има нещо ново. Simple Smile

Включвам се, макар и с бъдеш 7 класик, за да следя тенденциите.Като казвате руското, там как подреждате първия език- АЕ или РЕ

# 335
Я да сменя малко темата. Занете ли до кога ще учат бъдещите осмокласници догодина? Чувам, че било прието 5-7клас да са до 30.06. А осмокласниците? Нищо не откривам в сайта на МОН. Това не става ли ясно когато обявят ваканциите за 2018/2019година?

Осмокласниците, деветокласниците и десетокласниците учат до 30.06. За 11 клас не знам, а 12 са почти като първи клас Simple Smile

# 336
Само седми клас ще учи 36 учебни седмици. Пети и шести си остават с 34. За гимназистите продължителността на учебната година си остава 36 учебни седмици, с изключение на 12. клас - 31. Кога ще приключи учебната година, определя министърът със своя заповед. Може да е на 30. 06, може и по-късно, ако в рамките на учебната година бъдат предвидени повече или по-дълги ваканции. Миналата година имаше такъв опит, но накрая се отказаха, като съкратиха коледната ваканция.

# 337
Кой ги знае,седят,почесват се,пият си нещо в кенче и се мотаят.И си викат "Ония бг мами колкото повече изтерясват за  т`ва класиране,толкова повече ще ги бавим".
И толкова повече ще им гледаме сеира и ще се забавляваме как изтрещяват от чакане

# 338
  • София
'Сичкото сисадмин в системата на образованието се скъсва да киха и си мисли, че е от времето Laughing Нееее, момчета, не е! Дайте по-живичко, че инак нема да ви мине скоро!

# 339
  • на вълнолома
Проблемът е, че трябва да въведат заявленията, които са подадени в гнездата.
Пък те едва ли си дават много зор Mr. Green
Здравейте!  Аз подадох в училище гнездо. Заявлението от хартиен носител беше качено веднага на компютър веднага, изпринтиха два екземпляра ,на които трябваше да се разпиша-единия за мен, другия за тях. С това приключи подаването на документите.

# 340
  • София, Младост
Дидева,
Благодаря!

# 341
Моето дете от 1 юни почти не посещаваше часовете. Остана в началото сам в класа и съучениците го помолиха да излезе навън. Как ще учат 7 клас до 30 юни не разбирам. По -скоро да учат до 31 май ☺

# 342
Новите учебни програми ( съответно учебниците, написани по тях) са съобразени с продължителност на учебната година от 36 седмици. НВО не може да се провежда по-рано от две седмици преди нейния край - това означава грубо преди средата на юни.

# 343
Благодаря Ви! Но продължавам да мисля, че след НВО вече не се учи, защото всички оценки са оформени ☺

# 344
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Напротив, учи си се, нашите ги оформяха и след НВО, учеха си съвсем сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт