НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене част, 122

• 67 086
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Сънрайз, кое ти противоречи на разделното хранене, като тук не ядеш хляб, картофи и ориз?
плодове за закуска също нямаш

основната ти храна е месо, риба и яйца със зеленчуци
и не смесвай млечни с месо
и в началото се храни чисто, без т.нар режимни хлябове и десерти

Samt, вкарай се в режим на мислене "Ядем за да живеем, а не живеем, за да ядем"
ами видях рецепти в които на всичко се слагаше сирене и кашкавал, и се обърках, търся да ми прилича на нещо познато този режим, за това го сравних с разделното Simple Smile

# 76
  • Sofia
В my fitness pal храните може да се въвеждат и на български.

# 77
    Изпуснала съм ви...

# 78
  • Бургас
Аз се включвам да кажа, че захарта в кафето може да се замени със стевия или ксилитол. Не повишават кръвната захар и се водят режимни подсладители. Аз лично горчиво кафе не мога да пия. Слагам ксилитол, не ми се е отразило на отслабването.
Фитнеспал и бар код сканира. Много е удобен.

# 79
Благодаря много, дами!

# 80
Страхотна тема! Ще ви следя с интерес.

# 81
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Благодаря за отговорите за подсладждане и приложение Simple Smile
Днес съм много доволна от себе си Simple Smile 60.2% мазнини, 22.6% въглехидрати и 17.2% протеини. Въглехидрати - 98.5 г  ( ще карам по третата схема от таблицата заради наследствената хиперхолистеремия, и ще гледам да са макс 100 г.)
Мислех, че ще ми е гадно и гладно, но всичко е прекрасно Simple Smile

# 82
Днес се опитай протеините да са повече от въглените.

# 83
От днес съм стриктно във вашите редици.Освен свалянето на кг ,искам това да се превърне в начин ,по който да се храня занапред.
З-кафе с кокосово масло
О- св,вратна пържола и авокадо
В-още не съм решила

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 09:29 от ddididd

# 84
Само да напомня, че е важно освен колко са % съотношения, и от какво идват съответните М/П/В.
И защо аз не смятам нищо, едно меню:
з-черно кафе с 1 ч л кокосово масло, 70 гр бекон (от скъпия Лидълски)
о-свински гърди печени, краставица
в-пилешка пържола от бут, задушена със зеленчуци-моркови, чушки, тиквички
междинно, ако огладнея-2-3 кайсии/20 гр черен шоколад/мазно кафе/чай/варено яйце/бекон-в зависимост колко съм гладна

# 85
  • София
Привет и от мен в новата тема!

От няколко дни нямах възможност и чак сега ви изчетох. Лафът "картофи, картофи" от края на миналата тема ме изкефи максимално! YumYumYum

Иначе се бях поотпуснала малко на череши, че много ги обичам, но вече пак съм в крачка.

# 86
Днес правих изследвания, още не е готово всичко, но за урината излязоха резултатите и отново имам кетотела, въпреки че увеличих малко въглехидратите. Означава ли това, че продължавам да съм в кетоза? Самото наличие на кетотела показателно ли е, или зависи от количеството им (за него с лентички знам, че се проверява, стандартното лабораторно изследване само плюс или минус отчита)?

# 87
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
А този подсладител, става ли?

# 88
В ЛИДЛ или Кауфланд има ли кокосов брашно? Стърготините ги знам къде са, но брашно никога не намирам.

# 89
  • София-Младост
В ЛИДЛ или Кауфланд има ли кокосов брашно? Стърготините ги знам къде са, но брашно никога не намирам.
В Лидл-не, в Кауфланд...при био-то виж евентуално на Dragon food дали няма. Иначе в била, ФФ има със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт