Коремчето на ДЕКЕМВРИйче започва да личи, а мама от щастие блести! (2018)

• 43 300
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,за ставането през нощта аз съм като часовник всяка вечер към 1:30.
Не е задължително 2 години да нямаш сън.Моята дъщеря в момента в който спрях да я кърмя спря да се буди нощем.При нея беше навик цокането към годинката, а не глад.
И на трите ми прегледа док каза момче,но на последния беше сигурен.Мога да сложа снимка ,ако искате,той си се показва,не е срамежлив.И кака му ни се беше одупила,и за нея нямахме съмнения 😁

NikolS каква ти е професията,учител ли беше казала ?

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 17:14 от SANDRA8

# 181
  • Димитровград
Здравейте момичета, утре влизам в 17г.с. пия магнезиев диаспорал 300mg. но шпа ако имам дисконфорт, на гарден оф лайф витамините за бременни и от вчера Феминела урофорте....Преди 4 дни имах доста силни болки ниско долу и ходих 4 дни да ми вливат магнезий. Да поуспокоиха се нещата, но тази болка все едно постоянно ми се уринира, все едно си сядам на пикочния мехур стои. Гинеколожката щеше да ме проверява за разкритие но ми удари едно но шпа мускулно и след половин час ме попита как съм. Аз и обясних че съм добре, но това неразположение все едно ми се пишка стои(когато се изпишкам всичко минава и малко урина явно да се събере и почва неразположението) и док беше доволна че е явно от мехура нещо и ми изписа това феминела урофорте. На някоя случвало ли се е нещо подобно, имате ли идея на какво се дължи много е неприятно и ме е страх и на разходки да излизам. Лежа по цял ден и лоча по 2-2,5л. вода.

Иначе термина ми е 8.12. Това ми е трета бременност първата след ин витро приключила в 9г.с. миссед, втората пак ин витро но биохимична и тази стана по естествен начин. Имах зацапвания в 6г.с. и 9г.с. засега а се моля и докрая съм ок като изключим това неразположение. Доки аз ходя в Пловдив при д-р Стоилов каза че съм предна ниско прикрепена плацента и засега е момиченце с мъжа ми сме на седмото небе.

# 182
Здравейте Simple Smile хич не ми остава време да съм активна и да следя, а колко много емоции са изписани Simple Smile
да се отчета и аз: тази седмица сервирах новината на ръководството  и сега се чувствам като в затишие пред буря. Веднага започнаха въпросите е кога излизаш, за колко време, какво се разбираме и тн....
С нетърпение чакам да дойде 11-ти за контролен преглед, че имам чувството, че времето се влачи....
Междувременно се готвя за изпит и бъхтя в офиса, та хич не ми е скучно, но много се изморявам ....

# 183
  • София
Здравейте мами, нареждам се до вас с живот и здраве декемврийски мъж (имаме две дъщери- едната на 12 години другата на почти 7 години ) 😊😊😊
Темата е страхотна, обменя опит и знания, че аз съм позабравила някои неща, та ще си припомням с вас, докато настъпи момента да видим новия член на семейството.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 23:03 от мама мими

# 184
  • София
мама мими, добре дошла си! Браво, че ще си имате и момченце, ще помагат каките в грижите Simple Smile
nhoa, не се притеснявай. И при мен беше така когато казах на работа, но пък е нормално. Шефът ти си гледа от неговата камбанария.
sladkatakaka1988, аз имах подобни оплаквания и ми пуснаха ПКК и урина за да се изключи някаква уринална инфекция. Според мен е редно да я изключите. Всичко ще бъде наред този път и ще се радваш на здраво бебче декември Simple Smile

Аз влязох да ви се похваля, че тази вечер и таткото официално се запозна с нашия младеж Simple Smile Усетих го, че рита докато гледахме филм на дивана и сложих ръката на баща му върху коремчето ми. Той веднага регистрира 5-6 ритничета (вчера видяхме, че там са му крачетата) и на всяко движение мъжът ми възкликваше. Страхотен семеен момент! Пожелавам ви скоро да го изпитате и вие Heartpulse

# 185
  • София
мама мими, добре дошла си! Браво, че ще си имате и момченце, ще помагат каките в грижите Simple Smile
nhoa, не се притеснявай. И при мен беше така когато казах на работа, но пък е нормално. Шефът ти си гледа от неговата камбанария.
sladkatakaka1988, аз имах подобни оплаквания и ми пуснаха ПКК и урина за да се изключи някаква уринална инфекция. Според мен е редно да я изключите. Всичко ще бъде наред този път и ще се радваш на здраво бебче декември Simple Smile

Аз влязох да ви се похваля, че тази вечер и таткото официално се запозна с нашия младеж Simple Smile Усетих го, че рита докато гледахме филм на дивана и сложих ръката на баща му върху коремчето ми. Той веднага регистрира 5-6 ритничета (вчера видяхме, че там са му крачетата) и на всяко движение мъжът ми възкликваше. Страхотен семеен момент! Пожелавам ви скоро да го изпитате и вие Heartpulse

Най прекрасното усещане, браво на вас. В коя седмица си?

# 186
  • София
Днес вече съм 17 + 4 дни.

# 187
  • бургас
Момичета, не издържам, искам куче... Дали е мнооого лоша идея да си взема точно сега? Какво ще ме посъветвате?

# 188
Ябълче, кучето е страхотно, но е голяма отговорност първата една годинка и специално първите 5-6м. Трябва да се научи на дисциплина, вземете ли малко - разходки мин. три пъти на ден. Ако смяташ, че има кой да инвестира това време... ОК. Но аз поне не виждам на този етап как бих могла да взема. Ние с ММ много искаме, но стискаме зъби на котка и рибки. Кучето - като пораснат малко децата и могат да помагат Simple Smile И не на последно място кучето е отговорност, особено като е малко и не е тренирано, не можеш да закъснееш - ще стане беля, ще има пишкано и акано на всякъде, ако не сте сколасали да го научите, а то не се учи толкова лесно. Например с котката - 2 дни с нея и вече знае къде е тоалетната. За точене на нокти има препарати, които привличат и отблъскват, та е по-лесно:)

# 189
Защо да е лоша идеа , просто май ще трябва да гледаш 2 бебета ☺ а и не знам как стоят нещата с ваксини и прочие .
Аз днес викам на ММ обличам якето и слизам на двора да пия кафе , всичко хубаво на пейката виждам една локвичка викам си то валя ще я бутна с ръката и  като ме лъхна миризма на котешка пикня😞😞😞 веднага се измих с сто вида дезинфектанти поливах се със спирт , ама пусто толкова четох тук че ме хвана паниката 😆 няма опастност да се заразя с нещо нали ?
Преди не бях такава паника от хормоните ли е от какво но нещо започнах да дразня и ММ , само мрънкам и говоря за бебето за лекари и каточели взех да го натоварвам . Вие така ли сте?
😘😆😘

# 190
  • бургас
И ние стискаме зъби, но на моменти ни изпушват бушоните Simple Smile нямаме си никакво животинче, а така ми се иска...

Титке, мисля че няма страшно, взела си мерки на момента. За другото- така съм и аз само че по друг въпрос.

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 16:15 от Златна Ябълка

# 191
  • София
Аз минавам да се похваля, че от днес влизам в 5 ти месец 😍 18 г.с. Тази нощ поспах 13 часа, явно доста ми се на събира на работа, умора.
Вече попна да ми става неудобно през нощта, докато спя. На сутринта ме боляха сякаш нещо като сухожилия, не мога да го определя точно, но е така в страни, не там където е бебето.

Аз много искам домашен любименц и куче, че даже и коте 😍. Но сме под наем и няма как, а пък сега и нали не е мн подходящо да имам коте.
Вчера и аз си взех дънки за бременни, имаше мн симпатични неща в H&M.
Още не мога да определя дали усещам бебчето, вечер усещам нещо, но нз какво е 🤣😂
Хубав ден на всички 🤗

# 192
  • Ловеч
Златна Ябълка- Едно към едно са и моите проблеми,свързани са с ремонт и недостатъчно място.В момента сме с хол+кухня на едно,една спалня в която спим аз,ММ,и синът ми,една стая в която спи големия/18 години/,а дъщерята на ММ спи на втория етаж при баба си.Има една голяяяма маза на нашия етаж,която смятаме да стане на детска за да могат малките да си имат и те стая,а бебока живот и здраве при нас в спалнята  до някое време.Ноооо кога и как ще стане този ремонт не е много ясно,та аз само мрънкам и страшно ме подтиска всичко това.Но се надявам,че лека полека нещата ще се случат.Та в крайна сметка разбирам те МНОГО ДОБРЕ.

# 193
  • бургас
Златна Ябълка- Едно към едно са и моите проблеми,свързани са с ремонт и недостатъчно място.В момента сме с хол+кухня на едно,една спалня в която спим аз,ММ,и синът ми,една стая в която спи големия/18 години/,а дъщерята на ММ спи на втория етаж при баба си.Има една голяяяма маза на нашия етаж,която смятаме да стане на детска за да могат малките да си имат и те стая,а бебока живот и здраве при нас в спалнята  до някое време.Ноооо кога и как ще стане този ремонт не е много ясно,та аз само мрънкам и страшно ме подтиска всичко това.Но се надявам,че лека полека нещата ще се случат.Та в крайна сметка разбирам те МНОГО ДОБРЕ.

Значи отлично ме разбираш, ужасно подтискащо е. То не стига,че не ми се влагат пари, но на всичкото отгоре няма кой да се заеме. За този наш ремонт само си говорим, ММ нищо не прави, може би и на него не му се влагат пари в това жилище, но поне да каже. Сериозно се замислям за квартира или направо да си се прибера вкъщи, където поне всичко си е мое и има условия за три-четири деца.  Нито да видя, нито да чуя за Бургас.

# 194
  • Димитровград
Ами да пкк и урина ще ми взимат след 10 дни, защото болничния ми свършва на 10.07 и на 11.07 трябва да ида да ме приемат в болницата за да ми извадят новия. За сега всичко е наред с урината и микробиологията, защото имам ужасно силно течение. Иначе днес влизам в 17г.с. и се чувствам като плондер до сега не съм изпитвала такова нещо....абе като цяло съм си параноя от всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт