Рейки тема 5

• 49 814
  • 223
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте някой може ли да препоръча добра рейки терапевтка за Варна?

# 196
Здравейте, нова съм в рейки практиките и бих искала да разбера каква е разликата между дистанционното подаване - дори когато е в една стая с човека и подаването с ръце близо до тялото. Има ли разлика в силата на енергията и ефекта?
И също за разликата между системите Усуи, Изис Сейким, Омни, Каруна. Означава ли, че някоя от системите е по-силна.
Ако имате препоръки за добри рейки терапевти в София, също много бих се радвала да споделите! Благодаря!

# 197
  • Стара Загора
За мен лично няма голяма разлика от подаването на разстояние или “контактно”. Единствената такава е, когато се подава от разстояние, енергията постъпва през  всички чакри едновременно, докато контактното подаване концентрира енергията в конкретните места и усещанията са по-силни. Като ефект почти не съм забелязала голяма разлика. Ако не се работи върху нещо локално- примерно болка. Тогава ще има по-бърз ефект контактното Рейки.
Между отделните системи, разликата, която съм забелязала е в усещанията. Ефекта е еднакакъв. Ако трябва да съм честна най-големи резултати имах с първите нива Рейки( 1 и 2-ро) докато се хармонизира тялото и съзнанието ми. От там нататък каквото и да съм изкарвала не съм забелязвала нещо много по-различно.

# 198
Рейки терапията повлиява много добре емоционално-стресовите дисбаланси на организма. Пациентът се отпуска още по времето на сеанса, масово заспива до петата минута или изпада в състояние, наподобяващо транс. Когато се събуди, обяснява, че усеща лечебният ефект на енергията в болните зони на тялото, което съвпада с усещанията и на терапевта. Терапията има ефект и при ставни проблеми, но първо е необходимо да се изчистят блокажите с няколко сеанса.

# 199
Някой бил ли е рейки пациент на др Олга Грекова?

# 200
Здравейте. От скоро се интересувам от рейки и искам да се подложа на лечиние с рейки. Има ли рейки терапевт в Благоевград? Или някой, който работи дистанционно и сте доволни. Пробвах веднъж при една жена, каза ми да приема енергията от нея, но не усетих нищо по време на сеанса нито след това. Даже си помислих, че си дадох парите на вятъра.

# 201
Здравейте. От скоро се интересувам от рейки и искам да се подложа на лечиние с рейки. Има ли рейки терапевт в Благоевград? Или някой, който работи дистанционно и сте доволни. Пробвах веднъж при една жена, каза ми да приема енергията от нея, но не усетих нищо по време на сеанса нито след това. Даже си помислих, че си дадох парите на вятъра.
случва се при по-нечувствителни хора. Аз преди настройката нищо не усещах. Съвсем различно стана след като получих настройка.

# 202
 случва се при по-нечувствителни хора. Аз преди настройката нищо не усещах. Съвсем различно стана след като получих настройка.
[/quote]
Аз съм много чувствителен човек. Не вярвам да е от това. А каква е тази настройка. Аз по принцип не желая да се обучавам за рейки, а само да си направя лечение при специалист, защото напоследък не се чувствам добре и мисля, че имам нужда точно от такова лечение.

# 203
  • Стара Загора
При дистанционно лечение усещанията са по-слаби. Важно е след това как се чувствате, имате ли подобрение, след рейки сеанс трябва да имате усещане за благополучие и мир .Ако не, тогава вероятно терапевта не работи правилно. Аз много пъти съм писала тук , как масово се практикува Рейки без нужната отдаденост и такива са резултатите за съжаление и много хора се разочароват.

# 204
Здравейте, преди няколко месеца получих инициация в рейки второ ниво. По време на сеанса нищо не усетих и не бях само аз, а всички хора преди мен нямаха никакви усещания. Смятате ли, че успешно бяхме инициализирани? В допълнение, учителят, който ме инициализира и в двете нива е един и същ, но и при двата сеанса, най-вече при втората инициация отношението ми към него беше по-скоро негативна, в смисъл, че имах резерви към него и като цяло чувството ми е, че не е моят човек. Ще попитате защо отиде при него - и аз не мога да си отговоря на този въпрос. Какво бихте ме посъветвали в ситуацията - недоверие към учителя? Благодаря предварително за съветите и отговорите!

# 205
  • Стара Загора
Ами няма как някой да каже. Правете си Рейки, ако и тогава нямате усещания , явно не сте инициирани. Вие след първо ниво не сте ли работели? Обикновенно след инициация се проверява имате ли усещания в дланите . В началото обикновенно е там, след това започва в цялото тяло .

# 206
Ами няма как някой да каже. Правете си Рейки, ако и тогава нямате усещания , явно не сте инициирани. Вие след първо ниво не сте ли работели? Обикновенно след инициация се проверява имате ли усещания в дланите . В началото обикновенно е там, след това започва в цялото тяло .
От ранна детска възраст имам усещания в ръцете. По време на инициацията имах усещания, но по време на второ ниво нищо не усетих и нищо не усещам - все едно че силите ми бяха изсмукани ... и да, след първо ниво 40 дни (по препоръка на учителя) си правех каквото учителят каза да правим.

# 207
  • Стара Загора
Щом имате усещания правете си изчистващия 21 дневен период и след това пробвайте да подавате на някой дистанционно . Не знам колко  време е минало между двете нива, но в някакъв момент енергията започва да се усеща през цялото тяло. Няма как да се сбърка с друго.

# 208
Щом имате усещания правете си изчистващия 21 дневен период и след това пробвайте да подавате на някой дистанционно . Не знам колко  време е минало между двете нива, но в някакъв момент енергията започва да се усеща през цялото тяло. Няма как да се сбърка с друго.

Между двете нива минаха повече от 6 месеца. Благодаря за съвета, ще опитам по този начин

# 209
Здравейте, занимавам се с Рейки по оригиналната седемстепенна система , имам мастърско ниво , което дава възможност да правя временни настройки от 10-14 дни. При всеки сеанс, по желание правя временна настроика, за да може да се поддържа терапията . Временната настройка е безплатна,  и може да се подновява неограничен брой .Който желае да изпробва силата на рейки може да ми пише , за да изпратя линк към фейсбук страницата, мисля че тук не е коректно да се качват линкове.

Общи условия

Активация на акаунт