Аз най долу в началния си пост съм написала, че майка му му е направила нещо, понеже ясновидец ми каза, без да му споделям какво точно е станало. Мисля че е под влияние на това. Отнасяше се супер мило, грижовно, попита ме дали имам нужда от нещо. Казах да каже на майка му че сме се разделили, за да не му влива "акъл" и да спре просто да му говори за мен, за да може сам да си прецени кое как.
Борислава, няма нормална майка, която да рискува здравето на детето си и да кара врачки да му влияят!
Причината той да се дръпне изведнъж си е в него.
И не, не е друг сега- преди се е правел на друг, за да бъде с теб, но когато е осъзнал, че общата квартира го вкарва в " семеен капан", е дал заден ход.
Разбира се, че майка му също има роля в осъзнаването му, но всеки родител би говорил и убеждавал детето си, че на тези години има други неща, които трябва да се изживеят, преди да се обвържат със семейство и деца.
Мен ми е интересно, ти с родителите си не си ли близка, не сте ли коментирали колко ценна е свободата- да не зависиш от учители, родители, а само от себе си?
Та, ти дори не си живяла ден свободна да решаваш и отговаряш сама за себе си!

.
Ако е на 18 г. е пълнолетна, така че може да живее с момчето или каквото си поиска...