Майка му ни раздели.

• 15 058
  • 161
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Аз най долу в началния си пост съм написала, че майка му му е направила нещо, понеже ясновидец ми каза, без да му споделям какво точно е станало. Мисля че е под влияние на това. Отнасяше се супер мило, грижовно,  попита ме дали имам нужда от нещо. Казах да каже на майка му че сме се разделили, за да не му влива "акъл" и да спре просто да му говори за мен, за да може сам да си прецени кое как.

Борислава, няма нормална майка, която да рискува здравето на детето си и да кара врачки да му влияят!
Причината той да се дръпне изведнъж си е в него.

И не, не е друг сега- преди се е правел на друг, за да бъде с теб, но когато е осъзнал, че общата квартира го вкарва в " семеен капан", е дал заден ход.
Разбира се, че майка му също има роля в осъзнаването му, но всеки родител би говорил и убеждавал детето си, че на тези години има други неща, които трябва да се изживеят, преди да се обвържат със семейство и деца.
Мен ми е интересно, ти с родителите си не си ли близка, не сте ли коментирали колко ценна е свободата- да не зависиш от учители, родители, а само от себе си?
Та, ти дори не си живяла ден свободна да решаваш и отговаряш сама за себе си!  

# 76
  • София
Цитат
И забравих на 21 е, с работа и добра заплата

Извинявай, но на 21 години каква работа да има, чак пък и с добра заплата. Днешните деца /подчертавам/ завършват гимназия на 19 години. А и ти къде точно си тръгнала на 18 да живееш с гаджето? Амбиции нямаш ли в този живот или те се свеждат до съжителство, пране и чистене. Айде вземи се стегни малко. На тази възраст имаш още една година до завършване на гимназия. ГИМНАЗИЯ!!!! След това е добре и да запишеш да учиш нещо. След това и да поработиш малко. Къде си литнала да се задомяваш на тези години не знам - направо не ми го побира акъла. Дори и да не ти се учи, то сега тепърва ти предстои да започнеш работа, да излизаш с приятели, да ходиш по купони и дискотеки - да се радваш на младостта и живота си. На него също. И най-вероятно майка му ви е разделила, защото е видяла, че сте прекалено малки, а сте се юрнали да правите големи крачки без да сте готови за това. Няма как да я разбереш, защото си още малка, но когато станеш родител ще видиш нещата от друг ъгъл.

# 77
  • Варна
Аз започвам да си правя списък с нещата, на които трябва да уча дъщеря си. И по-важното - списък на нещата, които НЕ трябва да учи. Определено съжителството с половинка на тези години ще оглавява списъка. Всъщност като се замисля, тази точка ще дели първото място с другата - да си вземе живота в ръце и да не зависи от мъж. Щото авторката тук се опитва да се набута точно в тези две големи, огромни, безумни грешки.

# 78
  • София
Тя пише, че работи на трудов договор, което ме навежда на мисълта, че е решила да загърби науките.
Трябва ръка да целува на майката на момчето, но като си изстрада любовта, ще го разбере.

# 79
Здравейте,
Скрит текст:
пиша ви много отчаяна и с разбити мечти. Три дни не се хранят и не спя. С приятеля му сме за едното от 2 години, всичко си вървеше гладко. Наехме  си  квартира, трябваше лятото да заживеем там, но днес ще трябва да си събираме нещата, понеже той реши така. С неговата майка в началото се разбирах много добре, но последните месеци, постоянно и търпя фасоните, и правя това което ми каже. Преди 2 дни, се случи такъв скандал между мен и нея и така се развиха нещата, че се разделяме с приятеля ми. Тя ме нападаше и ми говореше Как сина и щял да има връзка за напред с мен, с всяка нейна дума се чувствах наранена, приятеля ми просто си мълчеше и не ме защити. Толкова ме нарани, че нямаше кои да ме защитиш и аз и повиших глас. Уважавам я, все пак е майка на момчето с което съм. Тръгнахме с приятеля му нищо не му казах по тая тема всичко добре, той не ми направи проблем, че съм повишила глас. И прибира се той и с някакъв гняв ми пише защо си повишила тон на майка. И от там са ми проблемите. За да си запазя отношенията с него, ходих извинявах се на майка му. Всичко беше добре, докато днес не ми каза, че това е края, не иска да ме вижда, днес за последно отиваме да си вземем нещата и разваля договора за квартирата. Говорих с него, обяснявах му. Направо ми сервира, че няма чувства вече към мен. За два дни не може всичко да се промени. Вчера обади ми се и ме попита дали имам какво да ям, ако нямам да ми вземе нещо. И днес ми казва това, че не иска да сме заедно.
Майка му постоянно му казва какво да прави.
Скрит текст:
Обичам го наистина този мъж. Стигнах до ясновидец, които без да казвам какъв е проблема, ми каза, че майка му е замесена. Направила е така, че да се разделим , а аз виждам какво е неговото отношение към мен когато майка му не е там, колко е спокоен и мил, но майка му почне ли да му говори той става друг.  Много ми е тежко, че го манипулира по такъв начин. Казват ми да не го търся вече,  той щял да ме потърси. Но не знам дали ще ме потърси. Знам, че ме обича, но и не само не иска да чуе моята гледна точка.
Моля кажете си вашата гледна точка.
Не е виновна майка му, а муньото....Мамин златен, дето и на 70 все ще е вързан за полата на мама си.
Спри да ревеш и ходи да палиш свещ в църква, че си се отървала от подобен "мъж".
И следващия път хубаво си отваряй очите, дали и за какво мъжът слуша мамаН.

# 80
И аз бих се противопоставила 21 годишен да живее с ученичка, която още не е завършила средно. Да си се обичат , да си излизат , но съжителство- не. Явно е саботирала акцията майката с някакви безумия- разприятеляване във ФБ. Ама защо и ти си и повишила тон за такава тъпня Joy
Всички преди мен са ти казали- рано е за такива стъпки и за двама ви. Да си бяхте живели както досега , нямаше да има проблем , според мен. Пък и нищо не се знае. Сега , като е отпаднала причината / наем/ , може пак да си оправите отношенията.
Против съм да се определя 21 годишен като мамин . До 24 години мъжете са си момчета. Много зряло- да наемат апартамент с ученичка Blush.

# 81
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Може да не изучава някоя наука, може да е нещо по-професионално насочено.
Аз не съм привърженик на това младите обезателно да имат висше образование, но един "занаят" например би бил безценен. Или област, която й допада, да види, проучи какво може да се направи, да усъвършенства ...
Сега има толкова много възможности.
Натам бих насочила усилията си.
Не към някакви ангажиращи връзки.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 10:41 от zwarte tulp

# 82
тая тема ме навежда над мисълта, че ние зорлем правим децата си малоумни, като смятаме, че минимум до 24г. Трябва да са до нас. Аз лично не бих имала против синовете ми да си наемат квартира на 20г. С някое пълнолетно момиче. Съвместното съжителство ще им помогне и на двамата да пораснат, да си изживеят любовта и да се разделят в последствие, когато са научили достатъчно за семейния живот. Не смятам да държа мамините  до мен поне до 30г. Та белким узреят. И младежът и девойката е ясно, че няма да учат, но липсата на пари може и да ги подбуди да се квалифицират или да заминат в чужбина, докато седенето до полата на мама със сигурност ще си ги направи доволни от живота, предвид, че мама пере, готви, чисти и плаща сметките, а ма мин има пари за кафенце и евентуално за бензин.

# 83
тая тема ме навежда над мисълта, че ние зорлем правим децата си малоумни, като смятаме, че минимум до 24г. Трябва да са до нас. Аз лично не бих имала против синовете ми да си наемат квартира на 20г. С някое пълнолетно момиче. Съвместното съжителство ще им помогне и на двамата да пораснат, да си изживеят любовта и да се разделят в последствие, когато са научили достатъчно за семейния живот. Не смятам да държа мамините  до мен поне до 30г. Та белким узреят. И младежът и девойката е ясно, че няма да учат, но липсата на пари може и да ги подбуди да се квалифицират или да заминат в чужбина, докато седенето до полата на мама със сигурност ще си ги направи доволни от живота, предвид, че мама пере, готви, чисти и плаща сметките, а ма мин има пари за кафенце и евентуално за бензин.
Моят син от 18 беше отделен в самостоятелен апартамент.
Тук става дума , в темата , за друго- да си играят на семейство с това момиче , което не е завършило! Ами ако забременее ?
Нямам против младите майки , но в този случай се опитвам да разбера позицията на майката. Очевидно споделя моите виждания.

# 84
  • София
То, хубаво ще ги подтикнеш на 20 да заживеят на семейни начала, ама ще дундуркаш ли после бебе или ще пратиш момичето на аборт, докато момченцето ти порасне достатъчно, че да реши с коя и кога да направи истинско семейство?

# 85
И аз съм против момчето да бъде наричано какво ли не. На 21 си е направо дете, браво на майка му, че е намерила начин да прекрати това безумие. Какво скочихте тук и го определихте за пълен мухльо? И той е толкова неориентиран, колкото и авторката. Да, знам, че вашите мъже на 20 години са били вече изградени характери и нито тогава, нито сега се влияят от мнението на майка си. Но едва ли ще ви е много приятно вашите синове на 20-тина години да заживеят с ученичка и да тропат с юмрук по масата, че това е то вечната и непреходна любов и друга няма да има.
Авторке, ще мине. Поплачи си, пострадай си и после вдигни глава и отиди с приятелки на море. Пък с момчето ще се види какво ще стане, не е свършил света.
Кристина, то семейството не е играчка. Като им гледам акъла, ще бързат със забременяването, че да има сладко бебенце. Аз съм много "за" да живеят самостоятелно пълнолетните хора на 18 години, но не и да създават семейство.

# 86
Момичето сигурно е завършило училище, понеже пише, че работи на трудов договор.  Peace Ако е на 18 г. е пълнолетна, така че може да живее с момчето или каквото си поиска...
 Peace

# 87
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Да се изнесе да живее сама - да.
Да излезе на квартира с друго момиче или момичета - да.
Да се научи на самостоятелност - да.
Но да заживява на 18-19 г.  с момче/мъж - не.

Може би изхождам от позицията си на майка на момиче, нищо, че имам и син. Simple Smile

# 88
Момичето сигурно е завършило училище, понеже пише, че работи на трудов договор.  Peace Ако е на 18 г. е пълнолетна, така че може да живее с момчето или каквото си поиска...
 Peace
Получава стипендия за успех над 5 и работи- очевидно е още ученичка. Ако пък е във ВУЗ , да напише. Това променя малко нещата.

# 89
А всъщност откъде се разбра, че авторката е на 18?

Общи условия

Активация на акаунт