Майка му ни раздели.

• 15 031
  • 161
  •   1
Отговори
# 60
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Борислава, ученичка или студентка си?

Аз и не успях да разбера, малко хаотично си писала, все пак ходихте ли на кафе?
Хубаво е, че всичко се случва преди да заживеете заедно. Ако вкъщи нямаш някакви крайни неразбирателства, стой си там. Концентрирай се в работата и ученето и не бързай да се впускаш в игра на семейство.

И още веднъж ще ти кажа - мъж, който обича, не постъпва така. Не започвай да го оправдаваш с майка му. Blush

# 61
Борислава, ученичка или студентка си?

Аз и не успях да разбера, малко хаотично си писала, все пак ходихте ли на кафе?
Хубаво е, че всичко се случва преди да заживеете заедно. Ако вкъщи нямаш някакви крайни неразбирателства, стой си там. Концентрирай се в работата и ученето и не бързай да се впускаш в игра на семейство.

И още веднъж ще ти кажа - мъж, който обича, не постъпва така. Не започвай да го оправдаваш с майка му. Blush
Ученичка съм, но си имам годините и си работя на трудов договор. Аз най долу в началния си пост съм написала, че майка му му е направила нещо, понеже ясновидец ми каза, без да му споделям какво точно е станало. Мисля че е под влияние на това. Отнасяше се супер мило, грижовно,  попита ме дали имам нужда от нещо. Казах да каже на майка му че сме се разделили, за да не му влива "акъл" и да спре просто да му говори за мен, за да може сам да си прецени кое как.

# 62
Остави ги тия ясновидци и си гледай живота

# 63
Дааа, личи, че си много влюбена! И неопитна. Hug Hug Hug

Въобще не е трябвало да ходиш на кафе с него, камо ли да му казваш какво да каже на майка си.
Добре те посъветваха преди това как да се държиш дистанцирано, но е разбираемо, че нямаш още този опит. Опитай да се държиш така все едно ти си го зарязала, малко по-самоуверено.

А това с ясновидката е смешно, не се влияй от такива глупости. Не си помагаш като оправдаваш действията му с такива паранормални неща.

И въобще съм забелязала, че ако жената търчи подир мъжа, връзката не върви добре.

# 64
  • София

И двамата сте още деца. Имате още много любови пред себе си преди да пораснете... По-добре се съсредоточи върху ученето, подобри правописа, завърши училище... ще имаш целия остатък от живота си да си голяма. Наслаждавай се на малкото, което ти е останало да си... безгрижна.

# 65
  • Варна
Боже, тя още се надява той да прогледне и да се съберат. Кафета, ясновидци, че се пробва и да му отвори очите. Изобщо си няма идея какъв таралеж ще си вкара в гащите.

Абе, момиче, имаш дом, добра ученичка си, имаш финансови постъпления, защо зорлем искаш да се набуташ домакиня, да се заробиш на един мъж и една къща на 18 години?!!

Загубена кауза...

# 66
  • Sofia
А той на колко е разбрахме ли?  newsm78 Ако е на подобна възраст, честно казано и моят син да тръгне да живее с ученичка на 18 и аз ще направя всичко възможно да ги разделя. Независимо колко ми е симпатично момичето. Много ви е рано още да живеете заедно и да "имате планове". Ти самата се наричаш дете, а си тръгнала да си играеш на семейство. Това е опасна игра. По-добре се насочи към по-подходящи за възрастта ти занимания. А то другото няма да избяга, има време.

# 67
  • Варна
Май писа, че бил на 21 и работел.

# 68
  • Sofia
Рано им е значи много.
А нейната майка къде е в картинката? Как разрешаваш на 18год си дъщеря да живее с мъж?  newsm78

# 69
Боже, тя още се надява той да прогледне и да се съберат. Кафета, ясновидци, че се пробва и да му отвори очите. Изобщо си няма идея какъв таралеж ще си вкара в гащите.

Абе, момиче, имаш дом, добра ученичка си, имаш финансови постъпления, защо зорлем искаш да се набуташ домакиня, да се заробиш на един мъж и една къща на 18 години?!!

Загубена кауза...

Сама трябва да стигне до този извод. Ние съветваме авторката през призмата на опита и годините си, но едно 18-годишно дете няма толкова лесно да приеме раздялата. Не знае все още каква услуга ѝ е направила майката на момчето, ама ще го осъзнае след 10-15 г.

# 70
  • София
Аз виждам, че това не е той. Просто станал е толкова злобен, от това че се е повлиял от майка си. И аз не мисля, че които и да е не е правилно да се кара на чуждо дете. Просто най ми е болно, че не сме заедно от месец, два-просто съм свикнала с него имахме планове за бъдещето.

Напротив, това е той. Разкрил се е пред теб в пълния си блясък и можеш да бъдеш благодарна, че го е направил, преди да ти е сложил халка или преди да сте направили бебе.

# 71
  • София

Загубена кауза...

Сама трябва да стигне до този извод. Ние съветваме авторката през призмата на опита и годините си, но едно 18-годишно дете няма толкова лесно да приеме раздялата. Не знае все още каква услуга ѝ е направила майката на момчето, ама ще го осъзнае след 10-15 г.

Нормално, все пак е само на 18 и целият свят за нея е обагрен в розово. Момичето е влюбено до не май къде. Дано слезе бързо на земята.

# 72
Борислава, а мислила ли си какво ще правиш след като завършиш?
Не искаш ли да продължиш с обучението си. Курсове, квалификации, колеж ....

Насочи мислите си в тази посока.
Не е необходимо да е нещо суперсложно, а нещо, което да ти пасва и да ти даде основа, на която да стъпиш и , разбира се, да ти даде шанс за по-добра работа, а защо не и среда. За едно момиче най-важното е да може да е самостоятелно. А не да разчита на някого. Без значение дали това са родители или партньор.

Сега си заслепена от любов, но и това ще мине, ще има още любови.
Но сега е моментът, в който можеш да хванеш живота си в ръце.
Не го пропилявай.

И още много неща искам да ти кажа, но виждам, че няма смисъл.
Дано успееш да се отърсиш от чувствата си.

# 73
  • София
Момиче, къде са родителите ти? Дано поне те успеят да те свалят от облаците. Дано ти говорят и те убедят колко е важно сега за теб образованието, а не да залиташ по недорасли мачовци, които хем искат да са мъжествени, хем не могат да пуснат полата на мама.

# 74
Боже, тя още се надява той да прогледне и да се съберат. Кафета, ясновидци, че се пробва и да му отвори очите.

Влюбената жена е готова на всичко. Виж, че дори е отишла да се извинява на майка му само и само да си оправи отношенията с него. На мен това ми избоде очите. Малко жени биха го направили. Да си потъпчеш достойнството ... Отчаяние си е това. А здравословният егоизъм е полезен и дори респектира.

Аз не мисля, че Борислава ще е добре в тази връзка, дори и да се съберат. Те, майка и син, са видели, че тя е "клекнала" и ситуациите ще продължат. Дори на сина да му просветне, че трябва да си отстоява семейството, то той вече е изпуснал момента.

А аз все пак искрено се надявам Борислава да прояви разум, колкото и да е несвойствен той за 18-19 годишните, да загърби тази връзка и да мисли само за себе си и бъдещия си живот. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт