Мами в арабските страни-5

• 36 227
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Ох, милички, много съм щастлива!!! Май най-накрая 3-те сестрички ще се съберем заедно!! Имам 2 сестри-близначки и не сме се засичали и 3-те в БГ от 6 год. Те 2-те не са се виждали от 5 год. Едната живее и е омъжена за французин/ страхотен човек / в Испания, а Другата е в Австрия, живее с австриец и сега ще сключват брак /не съм много радостна за което/. Та "австрииката" си идва почти всеки месец и с нея за радост се виждаме често, но другата не се е връщала от 5 год. Добре,че по- миналата год. си направихме едномесечна ваканция с маминка до Майорка за да сме заедно с нея.
Сега се очертава и 2-те да си дойдат по едно и също време! Мамчето не може да си намери място от радост. Дано всичко върви по план  Praynig  Praynig

# 106
Момичета, здравейте. Най-сетне се осмелих и аз да се включа като мами, въпреки че се притеснявам от доста неща. Ще се радвам ако ми отговорите. Grinning Rolling Eyes

# 107
  • по пътеката
аз съм от протокола по посрещането , та кажи за себе си какво те води насам, заповядай , тук сме дружки ! Peace
миме ,казвай новостите! Peaceкак сте ?
веси, то наистина е голяма радост Naughty Party  при вас- три сестри  заедно, ами то си е събитие!   bouquet ще останат ли за раждането? Peace

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 14:28 от marsy

# 108
Ами същото като вас:-))) Да предупредя, малко ми е трудно с даването на информация. Лека форма на параноя, надявам се. С такъв съпруг ми се налаг понякога да бъда по-дисретна. Не знам за Вас, но на мен често ми се случва да хабя нерви и да убеждавам хората, че си живея не по-зле от тях. Rolling Eyes Close

# 109
Веси 78 ,наистина сте интернешънъл фамили  newsm47  Весело посрещане на сестричките.Да си изкарате добре.
Амал, добре дошла .Хич да не ти пука от реакцията на хората.Аз съм с 10г."арабски' стаж, така, че вече нищо не е в състояние да ме засегне .Не хаби нерви за нищо такова.Живей си живота, така както си искаш.Амал е много хубаво име.Ако имах момиче може би щеше да се казва така.

# 110
  • по пътеката
е това не е агенция за разследване,а форум! нас ни водят разли4ни неща, тогава ти като 4итател ли ще бъдеш, къде виждаш диалог, ако ти не споделиш или се представиш, как си го представяш при подобна свръх дискретност, ние не знаем нищо за тебе, така, дори не е ясно дали си арабска мама?какъв ти е съпругът, амал?и защо трябва да убеждаваш някого?какво разли4но има в живота ти от другите?

# 111
Добре дошла Амал,чустваи се спокоина да споделиш с нас каквоте терзае и на какво се радваш, можесх да прочетеш старите теми ида научиш малко повече за нас!
Абе стига с този данак обществено мнение!
Я да сигледат работата хората, да приказват каквото искат!
Аман от съвети и препораки на хората!

# 112
Добър ви ден майчета!
Да ви се оплача залях си ръката с вряла вода,вече съм добре де слава на Аллах че имам кърма та се лекувам с нея .

Добре дошла на Амал ,дай го по смело тук сме за да си помагаме и да се забавляваме никой няма да те разследва.
Веси 78 ,много се радвам че ще се видите напълно разбирам колко ти е хубаво, аз също от много време не съм виждала сестра ми тя е на 16 години .
Днес бяхме на педиатър тежиме-6,400кг. и сме 0,63 см. все още ще караме на кърма щото имам бая и беба няма нужда от дохранване.

# 113
  • O.A.E./ Пазарджик
ето ни и нас!
малкия не можа да се оправи до полета и продължи да повръща и да има силно разтройство. самия полет милото беше моя герой. спа през цялото време. но беше страшно отпаднал. отидохме на лекар в Пазарджик и се оказа както предполагах, че се е обезводнил. слагат му венозно глюкоза, антибиотици и витамини. милия си ходи вече 3 -ти ден с абоката на ръката. отслабнал е с 3кг. но се подобрява. токущо измихме и първото твърдо ако.
аз да не остана по-назад настинах и хванах стомашно разтройство. не съм излезнала от тоалетната. добре че малкия свикна с наще и те го водят на лекар.
още никой не съм видяла от приятелите, а и времето е студено.

та така за нас. но всичко се оправя и се надявам скоро да се радваме на ваканцията.

# 114
Мария, дано наистина скоро да се оправите и да се радвате на хубава ваканция.
Миличкият ти малчуган да яде на баба си от гозбите та да качи отгоре някое килце че се измъчи горкичкото  .
Нацелувай го от мен че ми е много сладък  Heart Eyes.
Лек ви ден.

# 115
Добре дошла, Миме

на българска земя.Пожелавам ви бързо оздравявяне Hug
Много ми е жал за малкото, красиво момченце.Дано бързо да се оправи и да ви глезят и да ви се радват в къщи.
Тук са малко зимни условията . Дано да сте си взели топли дрехи.
А на хората, които нещо ги дразни тук - просто да не влизат и ще си решат проблема Sunglasses.
Поздрави на всички!

# 116
Ами не убеждавам женените за араби съпруги, а тези женени за българи. Не сте ли се сблъсквали с глупавите предразсъдъци, които се приписват на всички араби по отношение на съпругите им? На мен най-често ми е трудно с колегите, те нищо не знаят за арабските страни. Напоследък полчих дори забележка от най-добрата си приятелка, че детето ми било повече арабче отоклокото българче и аз взех да се ядосвам. Иначе и аз съм мами със стаж.
А как да докажа, че съм арабско мами? Тест ли да попълня? То нали всеки като се регистрира не е ясно какъв е и мен точно това ме притеснява. Най-вече с оглед ситуацията в Блзикия изток и в световен план към мюсюлманството въобще.

# 117
  • по пътеката
миме, наистина не ви е било леко пътуването!дано по-бързо да се оправите! силна храна и въздух, пази го от деца и много хора в на4алото, ако можеш да свикне!ин4е явно не дели хора и е любвеобилен, бързо свиква с роднините! браво  Peace Hugна мом4ето! newsm51

# 118
Привет и от мен на amal   Hug
Параноя мила ни гони всички просто различен мироглед има всеки,но не е болка за умиране Grinning  Няма нужда от тест просто на всички ще ни е интересно да разберем нещичко за теб и семейството ти /но не е задължително/въпрос на личен избор.
mariabutti Добре дошла в България.Бързо възстановявяне и на двама ви.
Милка нито една от нас не те познава и не би могла да те опознае с един постинг.Наистина звучи много объркано/вероятно от вълнение/ и провокира много въпроси в мен.Живота си е твой и ти си тази която трябва да реши как ще го подреди.Съгласна съм с теб ,че ако брака ти е изчерпан няма смисъл само заради детето да бъде изкуствено подържан.Сигурна съм,че нито една от нас,който пишем тук не е искала да те засегне.
Имах проблеми с нета но вече съм тук и ще ви досаждам Mr. Green

# 119
Амал не объщаи внимание на хорските проказки,все пак данък обществено мнение не плащаме, нали сме си добре, какво ги интересува хората, с балгарин или чужденец.
Хората са любопитни!
Просто трябва да се научиш да не им обръщаш внимание!
Аз какво да кажа като съм от малък град, всички знаеха че съм бременна от арабин-защотонеправятразлика между арабин и пакистанец и като се роди детето на другия ден цялата болница е знаела че се е родило арабче, то затова сигурно само моето бебе беше обринато,сигурно всичко лудо и сакато е отишло да го види, току виж акото му е златно!Абе просташтината на хората краи няма и никога няма да има!
Хаиде ние излизаме за малко че мъника само църка!

Общи условия

Активация на акаунт