Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 12

• 120 626
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
От мен пълнозърнест ориз с пилешко и многооо куркума .
Бях ви загубила дирите нещо ,затова се връщам назад да ви чета . Grinning

# 211
Ето тук е написано.Позволих си да отговоря вместо Пепчо.

и днес правих Stuck Out TongueStuck Out Tongue Closed Eyes снощи обрах лимоновия босилек в двора на приятелка.  Вече няма да го показвам Simple Smile
Сал една леща от вчера, дето ще хапваме днес, ако не се появи милото скоро, да ми нареже лук, пуешкото и домати.

Ани, чудесни са рулцата, тъкмо се чудя пак какво да правя едни тиквички и патладжани.

# 212
  • Montana, Bulgaria
Пилешко с много лук и сос с прясно мляко, пълна импровизация, направо от тигана.

# 213

Рулца от тиквички

и оползотворяване на останала кайма.

# 214
  • София

Рулца от тиквички

и оползотворяване на останала кайма.

Извинявам се за невежеството ми ,нооо това какво е ... питка с кюфтета ?
Изглежда много апетитна ,даже на снимката сигурно е и топличко . Heart Eyes

# 215
vikonetka, ето това е питката с кюфтенца: "МЪЖКА ТОРТА" (ПИРОГ С КЮФТЕНЦА). Когато попаднах на рецептата, вкъщи много се хареса и често го забърквах. Отдавна не бях го правила тоя пирог и не знам как се присетих за него. Не ми се правеше супа топчета, сигурно затова! Simple Smile

# 216
# 217
  • Калифорния, САЩ
      Тайне, специални благодарности от мен и моето семейство - снощи им направих твоите пилешки пържилки за вечеря и дори татко, който е мноооого мрънкащ 😛🤪 на масата, си хапна порядъчно и ги одобри. Чудни станаха, кило и кусур направих - с обезкостени пилешки бутчета. Като се приберем следващия месец у дома и там ще ги направя. 🤗🤗🤗
     Мама ми готви тук, аз отвреме-навреме. Дива сьомга печена ( и порцията на детенце). Домати собствено ( на мама и тате) производство. 

# 218
  • Варна
Марчева, може ли рецептата за бугаца.
Ще ходя до пазара да си купя босилек за песто. Пеп4о голям подстрекател. И този конфитюр с червен пипер ми се прави.

# 219
  • София
Марчева, може ли рецептата за бугаца.
Ще ходя до пазара да си купя босилек за песто. Пеп4о голям подстрекател. И този конфитюр с червен пипер ми се прави.
Ейй, сега отварям и ти си най-отгоре.   Simple Smile Давам веднага.
Този конфитюр на Лабрек го правих още веднъж,  вчера отново , страшно се хареса, но малко излиза от 1 кг чушки само три малки бурканчета. Ще купя 5 кг чушки за да имам малко повечко, то три мънечки бурканчета за кой по напред... мда.

Бугаца
http://recepti.gotvach.bg/r-101451-Бугаца

# 220
  • София
ir74, радвам се, че ви е харесало и че се е получило, дори с моите кратки обяснения.

И аз вчера пак правих, с останалите пържолки.

# 221
  • ВАРНА
 Фокача и крем с бисквити Орео

# 222
  • София
Не съм любител на тиквичките, но може пък да стана. Приготвих си салата от сурови тиквички, кашкавал, чесън, зелении- интересно се получи

# 223
  • При елфите ...
Оризови спагети със зеленчуци...

# 224
  • София
Бугаца с крем от грис, страшно е добра,  както я занесох така и изчезна, невидЕ се,  Joy  освен това се приготвя за има-няма 20 мин. + 30 мин печене, за 50 мин съм готова.  Аз опитах едно мъъъъничко парченце, стига толкова, че ще го залепя на дупето си, а не трябва, жалко. Wink

Общи условия

Активация на акаунт