Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 12

  • 120 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Мнения: 978
Днес у нас е денят на тестото - има по нещо за всеки вкус.

Детска закуска "шишче" за малката ми дъщеричка, която обича такива нещица.


И за по-големите:

Кебап от свинско месо в тесто:


Фунийки-изненади:

# 586
  • Мнения: 8 032
Огретен с картофи
Сладкиш без яйца(чака фурната да загрее)
нямаха търпение и го нарязах още топъл

Последна редакция: сб, 18 авг 2018, 20:17 от denyil

# 587
  • София
  • Мнения: 15 846
Сьомга на фурна с пикантен сос.



# 588
  • София
  • Мнения: 3 964
Не ви изпускам от поглед Heart Eyes
В тази жега хич не ми се готви...
Днес салатка от моята био градинка



и пилешки мръвчици с гъби на тиган


# 589
  • Мнения: 2 152
Това не мога да не го споделя
https://batimiti.blogspot.com/2018/08/blog-post_18.html

# 590
  • Мнения: 1 804
След вашите шедьоври ще покажа нещо по-скромно

Ориз с пиле


Спагети "Болонезе"





# 591
  • Берлин
  • Мнения: 5 388
Ние сме на салатка тази вечер

# 592
  • Мнения: 22 867

Батето, няма те, няма и току се явиш с гръм и трясък, и куп вкусни нещица! Ама бива ли така наведнъж? Heart Eyes Страхотни идеи и изпълнения! chef bouquet

И за деня на тестото завидях на mspasov, нали си го обичам! chef bouquet

У нас глазирани крилца, щот са бързи, пък не ми се готви Simple Smile

# 593
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 756
       Пиле с картофи; салата от няколко вида зелении с много лимон и слънчогледови семки.





     Една мила съседка донесе чанта домашни лимони и направих на мъжете лимонада.




# 594
# 595
  • София
  • Мнения: 15 846
Свинско бонфиле, с гъбено-винено-маслен сос.Няма вид, но пък много вкусно.



# 596
  • Мнения: 1 050
Бонфилето е оваляно в брашно и пържено ли? Може ли да кажeш и за соса как се приготвя, че току-що поръчах продуктите Simple Smile

# 597
  • София
  • Мнения: 3 964
Я, кой се завърнал при нас Hug Батето!
Радвам се, че се сети за нас.

Не се сдържах и го снимах докато къкри на котлона... отдавна не бях правила спанак с яйца... мммм



Имаше ПК, наденица и т.н. за мъжовете.

# 598
  • София
  • Мнения: 15 846
Бонфилето е оваляно в брашно и пържено ли? Може ли да кажeш и за соса как се приготвя, че току-що поръчах продуктите Simple Smile
Нарязано на пънчета от по 2-3 см,обръщам ги изправени и начуквам,срязвам сухожилията с готварска ножица,да не ги стягат.Овалвам в брашно и запържвам до златисто набързо,посолявам+черен
 пипер.Ако са повече - пържа ги на два пъти.Наливам бяло вино около половин водна чаша, слагам всички филенца и оставям да поври под капак.Тоя път гъбите си ги правих в отделен тиган с масло,сол и две-три щипки брашно накрая и ги добавих да поврят към соса и филетата,когато сипах виното.Накрая слагам 2-3 чаени лъжички масло в соса.Соса е от брашното и виното.

# 599
  • Мнения: 8 032
"Паприковани сочни бутчета с бира "(Пеп-4о Flowers Bouquet)

Общи условия

Активация на акаунт