Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 293
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Джиджи, супер новина Тихичко честито и да се радваш на една лека и спокойна бременност !!! Крайно време беше и в нашата тема да изгрее слънце!  Дано повлечеш крак и скоро и Бамба, и всички останали да се похвалим!

# 226
  • тук-там
Джиджи, евалата! Дерзай! Как се чувстваш?

# 227
  • София
Djiji, идеално пораства.
кога ще ходиш на преглед?

# 228
Браво за хубавата новина!
Чакаме и др. момичета да съобщят такива хубави цифри на ЧХГ, скоро Grinning

# 229
kiki, ти къде се изгуби? Какво се случва при теб?

# 230
Djiji, много се радвам за теб! Hug
Дано всичко да бъде успешно до самия край! Късмет! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря ти! Hug Честно казано, въпреки че всички казват,
че не ги е боляло в ТР, като знам, че има вероятност да имам проблем
с лявата тръба, малко се притеснявам как ще мине. Търпя много на болка,
като се има предвид, че аз съм с много силни менструални,
обаче едно е вкъщи да се превивам от болка, друго е пред хората,
че и там няма да ме разберат какво им викам. Grinning
Но не ме е страх, и това ще мине, а то е най-малкият проблем,
дето се казва.

# 231
Следя Ви редовно.
При мен все същите неволи, следя се, пускам хормони от време на време. От началото на годината съм на витамини само.
Левия ми яйчник е зле, този месец следих фоликул от ляво, който расте но страшно бавно, на 19-ти ден 15 мм, ендометриум 10 мм. Пуснах и хормони на 20-ти ден, естрадиола нисък, ЛХ високо, а прогестерона показва овулация. Лудница като цяло с тия показатели при мен.
Лятото почиваме.
Евентуално ако предприемем опит на естествен цикъл, ще е есента. И то ако при мен нещата са горе долу добре, че планове вече не мога да правя.
Успех от мен на всички!

# 232
Щом така си решила, дано наесен потръгнат нещата при теб и всичко да е наред тогава.

# 233
  • In transit
Джиджи, супер! Много се радвам за теб! Hug

Бубанка, към коя клиника в Прага сте се насочили? С донорска или с твоя Я? Сподели някаква информация като имаш време моля те.

Кики, успех и на теб, ще се наредят нещата.

# 234
Щом така си решила, дано наесен потръгнат нещата при теб и всичко да е наред тогава.
Благодаря, и пак мерси за темата Пухче, тук сме с еднакви неволи и споделянето е много ценно.

# 235
Здравейте, простете че се намесвам в темата ви, но виждам, че Сиси се притеснява за ЦС и исках да споделя за моята, която направих преди 2 седмици. Направих я с ясното съзнание, че няма да има никакъв проблем и че всичко ще е наред, ама нали е редно да се направи и си викам хайде и аз. Един едиствен път съм имала в живота си бактерии-кандида и микоплазми, които за 1 седмица антибиотик се изчистиха. След това беше чисто и не съм имала оплаквания или поне не си спомням да съм имала. Това беше 2009г, прегледах си стари документи. След това всички МБ-чисти
Решавам да правя ЦС без упойка, тъй като бях на ЕЦ и само след седмица щях да имам пункция и не исках 2 упойки една след друга.  Слагах 3 свещички Профенид и отивам абсолютно спокойна. Обаааче се видя, че лявата тръба сякаш образува сак. Отначало доктора каза има хидросалпингс, после като влязох в кабинета му и гледахме по-обстойно снимката каза, че най-вероятно не е и се излива странно някъде другаде и ще го мислим по-нататък. На мен обаче баш на хидросалпингс ми прилича, така че веднага записах час за лапароскопия,
Нямах грам никаква болка, дори и една епилация на крака/ръце е в пъти по-болезнена. Единственото усещане, не знам дали може да се нарече и неприятно, е че усещаш как изведнъж корема ти се пълни с течност от контраста. Само това. Така че няма нищо страшно в снимката. Пожелавам ви хубави новини след нея.
Джиджи, бамба, успех и късмет!

# 236
Кики, успех! Стискам ти палци! Hug
На мен все ми казват "чудесна лигавица", ама колко е, не знам.
Сега е написала лекарката ми във Варна - матка - нормална, Е - тип М.
ive23, благодаря! Успех! Hug

# 237
Щом казват, че е чудесна значи е така.
На вагинален ехограф се вижда, ще си искаш снимка след прегледа.
Аз пия всеки ден вечерна иглика по 2, за лигавица.

# 238
Аз пък за пръв път чувам ЦС да се прави една седмица преди пункция.  Мислех, че в месеца на ЦС не се прави нищо, дори естествено забременяване не се препоръчва. 

# 239
  • София
много забременели има веднага след цс.
то висчко се облъчва, ембрион ще няма че да се увреди.

Общи условия

Активация на акаунт