Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 301
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Аз пък за пръв път чувам ЦС да се прави една седмица преди пункция.  Мислех, че в месеца на ЦС не се прави нищо, дори естествено забременяване не се препоръчва. 
И аз така знам, хубаво било да се изчака 1 месец.
Освен това в ТР ми казаха, че по време на процедура
в никакъв случай не се прави ЦС заради ф.

# 241
Джиджи, много се радвам за теб, продължавам да стискам палци за успех до край! Flowers Four Leaf Clover

Иве, къде си правила цветната снимка?

# 242
  • sofia
Браво на Джиджи и все така щастливи новини за всички!🌷

# 243
ЦС- при Стаменов, Надежда. На предишния месец бях в стимулация и ми каза не може ЦС, на следващият бях на ЕЦ и два пъти го питах и двата пъти ми каза няма никакъв проблем да се направи. Знам, че повечето лекари казват да се пропусне месеца дори и за естествено забременяване след снимката, но има и случаи на забременяване веднага след нея. Така че божа работа.
Само за сведение Я не се активира след оплождане- имси+макс, ама там причини може да са много, като например днк фрагментация на  С или качеството на Я. Не мисля, че ЦС е причината.

# 244
  • София
Благодаря ви Smile
На 19.07 съм на преглед. След днешния резултат съм леко ошашавена.
Иначе от неделя правех и пикливи тестове, и днешната черта беше почти същата като вчера, даже да не кажа по-бледа, и не знаех къде се намирам. Докато излезна резултата не бях на себе си, луда работа Rolling Eyes
А с толкова лекарства, имам всякакви симптоми. Добре съм, този път няма да се предавам, че го бях отписала опита като ми се обадиха, че трансфера е на 2 ден.

# 245
Иве, щом лекарят ти е казал, че може, значи е така. Все знае нещо повече от нас.
Джиджи, само така!

# 246
  • София
това с чертите на тестовете хич не е определящо.
аз след един опит направих тест вечерта и беше с ясна втора черта, на сутринта кръвен , който излезе 3 и нещо.
просто са различни в урината и кръвта. в кръвта по-бързо май пристига и по-бързо изчезва.
пък на чхг 300 и нещо пак беше бледа чертата, само дето се появи доста бързо. това помня.
затова е важно да са положителни, пък на прегледите се изясняват нещата.

за симптомите също да се изкажа. абсолютно са заблуждаващи. 99% са от лекарствата.
като бях бременна някакви симптоми се появиха чак след като видяхме и сърцето че тупка.
сега обаче имам абсолютно същите симптоми като тогава още отпреди трансфера, може би на втория третия ден след като почнах естрофема.
а сега като включихме и утрогестан и положението е ужасно.

# 247
  • София
Джиджи,честито мила.Много се радвам за всяко момиче от темичката,стиснати палци на всички😍😍😍.Бамби специално и на теб-успех 🍀🍀🍀

# 248
Джиджи, честито и от мен! Разкошна новина.
Аз този месец съм си пак на Дуфастон.
Миналата седмица ходих да си пусна инсулиновия профил. Планирах да си пусна следващите дни и останалите хормони за първичния преглед в Надежда, но от вземането на кръв едната ми вена посиня, а на другата ръка получих изтръпване. Вече почти отшумява изтръпването. Сестрата много рязко забоде иглата.
Направихме и спермограма. Там всичко е наред.

# 249
  • тук-там
Момичета, силно ви препоръчвам да прочетете историята на Магнолия: http://m.bg-mamma.com/?topic=3289.msg37019272#new

# 250
Джиджи, супер! Много се радвам за теб! Hug

Бубанка, към коя клиника в Прага сте се насочили? С донорска или с твоя Я? Сподели някаква информация като имаш време моля те.

Кики, успех и на теб, ще се наредят нещата.

Проучвам още клиниките в Чехия,ще пиша естественно,но ММ ме иэненада с друго вчера,каэа пак да сме пробвали тук в Германия,че ни е на 15 мин.с метрото клиниката ....эатова се мотая още в решението си.
Е как с ДЯ ....млади сме още,недей така 😃. А и аэ не искам,АМХ ми е 0,79 сякаш имам още надежди,че ще се получи и с моя Я.

# 251
  • тук-там
А защо тогава не продължите опитите в Германия? Какво е предимството на Чехия?

# 252
Джиджи честито 😚
mtz , ядосах се на немците...эащото се доверих иэцяло на доктора,а се окаэа че и той не е догледал нещата, след неуспеха се ,,эакучих" эащо не е станало , иэчетох цялата информация в нета,форумите и т.н,прегледах всички иэследвания които са ми направили и эапочнаха да иэкачат едно по едно эайчетата,била съм с мн.нисък вит.Д,много нисък вит.Б 12 , повишени гликопротеини и повишени ТЛА,а всичко теэи дребни нещица са отговорни най-вече эа втората половина т.е инплантацията,неэная дали е имало такава де,на 9 ден на едно тридневно ЧХГ  беше 3,9 и той ми каэа да спирам лекарствата.Може би и аэ съм си виновна ,че му се доверих иэцяло,энам ли.
Другият момент е че в Чехия е по-евтино от Германия,а ние се самофинансираме .
Ако направя още два опита в Герм.ще трябва да се лишим от Австралия ( вече е планувано пътуването ) а вие сами энаете,че един неуспех не е причина да спреш и да се примириш че не става .
Между другото и аэ нямам ЦС ,не са ми правили тук.В България мога ли да си направя такава ,ако не съм эдравно осигурена?

# 253
  • In transit
Бубанка срещу заплащане защо да не може да си направиш? ММ иска в Чехия на есен да се пробваме, затова ще се радвам да споделяш информация.

# 254
Мерси Мики,да искам да си направя преэ август ще сме във Варна,ще си платя да, но мога ли просто да отида на доктор и да кажа искам ЦС,т.е веднага ли се прави или има определен момент от цикъла,и иэисква ли се потготовка.Иэвинявам се ако въпроса е глупав,но нямам си и идея кога се прави ЦС.

Сиси ,ти нали беше от Варна,препоръчай ми моля те читав АГ, беэ Сариев и Яков от майчин дом.

Общи условия

Активация на акаунт