Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 307
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Бубанка, от Варна съм, но никого не мога да ти препоръчам.
Чувала съм от мои приятелки, че са правили при Александров в АГ,
както и в Майчин Дом, преживяването на всички е било ужасно,
не отивам, ако ще и пари да ми дават.
Аз ще правя снимка в Турция.
Ако ще е в БГ, по-добре в София я направи.
Там поне ще я направят по-кадърно.
Успех! Hug

# 256
Бубанка, ЦС се прави преди овулация.  Най-добре в първите чисти дни от цикъла

# 257
Цветна снимка се прави в първите чисти дни. Идеята е не само да е далеч от овулация, ами и МЛ да не е нарастнала много. Трябва да имаш записан час за снимка, не е нужно да е при репродуктивен аг. По правило повечето лекари искат чиста Мб и май е по-добре с упойка, с идеята да не би тръбите да направят спазъм и да не пропуснат и да се чудиш запушени ли са или е спазъм. При все че аз правих без упойка и болка нямаше

# 258
Джиджи, ама много слушаш! Цун! Продължавай все така и повличай крак!

# 259
  • София
Момичета, благодаря ви - многоооо Kiss
Дано повлека крак Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Бамба, как си?
Сиси, не се плаши от ЦС, особенно в Турция, никой не се е оплакал от болка. Аз я правих в бишата Тина Киркова, на доста стар апарат и нищо не усетих, ако няма сраствания - не боли май.

# 260
  • София
стандартно.  Mr. Green
гълтам си хаповете, ходя на работа, вися с детето по площадките.
днес отиваме на море.
примирила съм се май, каквото има да става ще стане.

# 261
Djiji, благодаря! Стискам палци всичко да е наред! Hug
Бамба, приятна почивка!
И аз съм убедена в това, че каквото има да става - ще стане.
Късмет! Стискам ти силно палци! Hug

# 262
  • София
Бамба, така и трябва, май нищо не зависи от нас, ако има да стане, ще стане.
Не че е много успокояващо разбира се.
Значии, приятна почивка, ще се разсееш и разнообразиш Smile
Стискам палци!!!

# 263
Джиджи,Бамба, успех и от мен. Хайде, да повлечете крак,че аман Wink...никакво мърдане. Аз се подготвям психически за опит август, пък да видим...Нещо някак си не го чувствам отсега с успешен край,но...Божа работа!!

# 264
  • sofia
Този месец ще правя опит на естествен цикъл, ако има с какво де, миналия път не извадихме Я, ако и този път не извадим мисля, че ще е достатъчно показателно, че трябв да се откажа. Успех на всички!

# 265
bubalini, googlish, не се отчайвайте предварително!
Много късмет ви желая от сърце! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 266
Сиси,благодаря ти. Дано си права! Успех и на теб! Всички имаме нужда от малко късмет...Simple Smile

# 267
  • София
bubalini, googlish, стискам палци момичета! 🍀😘 Късмет и успешни опити ви желая.

# 268
Плахо докладвам първоначален резултат от вчерашната пункция: 5 Я, за които днес потвърдиха, че са се оплодили ИКСИ+ИМСИ. Според ембриолога 3 са били уж по-добри. Докторът ме предупреди, че тъй като не знаем дали ще оцелеят до 5-ти ден и дали ще са подходящи, за да им вземат клетки за ПИД, трябва да реша дали съм склонна на трансфер още сега. Съгласих се и започнах да слагам по един кринон гел на ден. Изобщо не бях подготвена за пресен ЕТ, но пък сега от стимулацията и лигавицата май е по-подходяща отколкото при ЗЕТ.
Прогестерон дали трябва да ме притеснява (беше 1.370 на 10-ти ден) и да го изследвам ли отново в деня на ЕТ.
 Тсх също е нараснал, но ще го проследя, ако има трансфер.
Ембриологът ми обясни, че така или иначе и с ПИД ще има нужда от амниоцентеза за изключване на хромозомните дефекти в кариотипа на ММ или други допълнително появили се, но трябва да съм готова за всичко...  
Знам, че ще ми стискате палци за възможно най-добрият сценарий, както и аз на Вас. Hug

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 18:41 от Малага

# 269
  • In transit
Малага, всичко ще е наред, не се притеснявай. Стискам ти силно палци.

Общи условия

Активация на акаунт