Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 358
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Това е много интересна история и докосва почти всички ни тук. http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=50907.0

# 361
Успех, Малага!  Hug
Puh4e, при всеки случай е по-добре нивата да са в норма, провери ги за да не го мислиш после, толкова емоции и средства се влагат, че това само може да е от помощ. Ако си с недостиг, ще ти отнеме врене да ги покачил. Освен за качеството Вит. Д участва и в инплантацията.
“Скорошно проучване установи, че при жени с по-високи нива на витамин D е значително по-вероятно да се постигне бременност при IVF сравнение с жените с по-ниски нива на витамин D. Това наблюдение е повторено в няколко IVF центъра, като се установява, четири пъти разлика в процентите на бременност между жени с нормален витамин D статус и тези с дефицит. В друго проучване, което разглежда реципиентите на донорски яйцеклетки, клинична бременност корелира положително с нивата на витамин D, подчертавайки, че ключовата роля на витамин D по време на бременност започва още от самата имплантация. Макар и да са необходими повече изследвания, се оказва, че нивата на витамин D са свързани с успеха на IVF, както и че най-важната му роля в репродукцията, вероятно е свързана с лигавицата на матката.”

# 362
  • тук-там
Вики, аз я пуснах преди време тази история. Аз съм фен на д-р Стаменов, защото имам честта да познавам неговата отдаденост и постоянна жажда за развитие! Историята на тази дама го доказва!

# 363
Сърдечно благодаря на всички за подкрепата! Пожелавам и на вас късмет Two Hearts
Допълвам, че д-р каза да продължа с В12 и Д и след трансфера. Д пия в момента по 7-8 капки и предполагам е висок, слънцето не ме е виждало освен в града. В12 по 1 таблетка сублингвално. Повечето от хората са вероятно с дефицит и с двете, така че не пречи да се приемат в ниски дози, ако няма изследване или възможност да се изследва.  Имах днес и вливка интралипид, и рецепта с 9-10 медикамента, както обикновено.

# 364
  • тук-там
Стискаме палци, мила! Късмет!

# 365
При нас все повече се ползва CBD oil, LDN във инвитро процедурите. Първото не е разрешено обаче във всички щати. Ако имате интерес в гугъл има много информация. Теориите са, че спомагат за добра имплантация и е превенция с/у аборти.
Такива като мен се хващат като удавник за сламка във всичко.
Сиси, би ли споделила отново с какви хормони стартира и с какво те стимулираха и за колко дни. На кой ден ти беше пункцията и така....

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 21:00 от ВикториА

# 366
LDN и аз съм пила...и не само аз Simple Smile ноооо без ефект

# 367
LDN и аз съм пила...и не само аз Simple Smile ноооо без ефект

В каква дозировка и за какво си го пила?

# 368
Вики, от 3 ден на МЦ приемах Кломен, купен от ТР.
2 по 1 таблетка за 5 дена, на 8 ден ф. беше 15 мм, след това 2 дена Гонал, доза 150 + Оргалутран,
за да не се повиши ЛХ. Преглед на 10 ден, ф. беше 18 мм имаше и още 2, но малки - 10 и 11 мм.
След това 2 дена само по 1 Оргалутран, Овитрела го бих 1 ден преди пункцията,
а тя беше на 12-я ден. Като по чудо единият от малките ф. беше нараснал и от него също извадиха зряла я.
2 зрели я. и двете се оплодиха. Чак докторът се учуди на такъв късмет.
Аз изследвам само ФСХ и Естрадиол. ФСХ - 18, 21. Естрадиол - 0,15 nmol/l,
което е 150 pmol/l или около 40 pg/mL.
Предният месец обаче пих Цикло-Прогинова, мисля си, че тя е причината за успеха.
От нея свалих ФСХ, беше 37 предния месец.
Добавки, диети, витамини, никаква файда няма от тях при мен.

# 369
Прилична стимулация и супер резултат, още една-две такива и си готова.

# 370
Пих го по времена стимулация,и до отрицателния тест.Тогава док.каза да го спирам.Имам познато момиче ,което го пи 3 мес.Това е тъй нареченото Налко,за което бяхме говорили преди време.Дозата беше 0,1 всяка вечер до 10 часа.До колкото знам тя не образува повече фоликули,аз  месеца в който го пих имах 2 повече,но не знам дали е било от него или просто биология.Иначе за лигавица -не видях ефект,теста после беше кръгла 0.

# 371
  • София
mikkey благодаря, добре съм. Чакам прегледа в четвъртък Simple Smile
Момичета да ви попитам не усвоявам фолиевата, пия меофолик мета, купиха ми Фолибол от Турция, която е 5 мг, дали да я пия, или няма смисъл като не я усвоявам.
Бамба, как си?
Малага, стискам палци, успешно да е и да е здрав ембриона Flowers Four Leaf Clover

# 372
Джиджи, няма смисъл да пиеш неметилирана форма на ФК, щом не я усвояваш. Пий си метилираната и всичко ще е ок Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 10:06 от *Stela

# 373
  • На остров
Дижи вие къде правихте опита ?

Виктория много е впечатляващо така след дътлгогодишна борба като завършат нещата с положителен резултат. Въпроса е къде да се сложи границата за 3 то дете/ за мен лично говоря,  много трудно понякога да преценя.

# 374
  • София
*Stela, мерси Yum
Две в едно, в Щерев са ми всичките опити.

Общи условия

Активация на акаунт