Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 329
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Аз около моя трансфер не можах да работя  три седмици - чак след втория кръвен, като стана ясно, че е БХ, отидох. Нямаше как по-рано, защото в магазина постоянно се налага да вдигам тежко. Помолих личната да ми даде болничен, че поне да не си плащам осигуровките за целия месец- не можело.
Сега я смених с друга, която ми е втора братовчедка. Надявам се, че поне тя ще ми влиза в положение.

# 466
  • София
Пухче, стискам палци за успешен финал 😘
Кате ще се справиш, финала си заслужава😉
Като гледам всички сме от оправните 😅

# 467
  • In transit
За работодателите...една голяма фирма наемаше жени поне с две деца и на възраст над 35 години. Идеята им беше да не излизат повече в майчински...ми да, ама те няколко от жените излязоха в майчински с трето... Joy

Аз като бях в стимулация бях възможно най-натоварена. Всичко беше разпределено по минути и нещата някак си минаха неусетно по между другото. Което за мен си беше +.

Вярвам, че всички в темата ще успеем. Hug

# 468
Мики, всички ще успеем, вярвам!
Как върви при теб?
Бамба, тестче нещо?
Джиджи, как се развиват нещата и при теб?
Пухче, и теб няма да пропускаме, че май си в действие вече...
Изобщо някакви новости при някой?

Днес запазихме час за септември за коментар при нашият доктор и последващ план за действие. Какво нещо е психиката, как “забравя” и се вкопчваме в новият шанс за успех. Е, забравя е силно казано, старанието да е така е голямо.

# 469
Знаете ли какви са цените на лекарствата в Сърбия?

# 470
  • София
и днес сутринта отрицателен тест. ясна е работата вече.
днес от джиджи ще чакаме хубавите новини.

# 471
  • София
Вики, добре съм, следобед на преглед.
Бамбии, еййй скапана работа, съжалявам  Persevere

# 472
  • тук-там
Бамба, мамка му! Много ме е яд!

Малага, как си?

Джиджи, стискаме силно палци да видите точицата!

# 473
  • тук-там
Аз се сдобих с обилно бяло течение (без специален мирис). Сигурно са гъби. Дайте акъли от вашия опит? (Не съм имала такова неща от 100 години)

# 474
Бамба, и мен много ме е яд, че не ти се получи! Но наистина трябва да сме благодарни, че имаме поне по едно детенце, което ни радва (пожелавам на всички момичета да им се случи! ) Оттук нататък трябва да си пазиш здравето и нервите,  защото тепърва ти предстоят : училище, уроци,  домашни, пуберитетски капризи, гаджета....😀 За сте живи и здрави- няма да скучаете и с едно дете! 

# 475
Аз се сдобих с обилно бяло течение (без специален мирис). Сигурно са гъби. Дайте акъли от вашия опит? (Не съм имала такова неща от 100 години)
И аз не съм имала 100 години подобно нещо..обаче при гъби по спомен имаше силни сърбежи.Бях се огъбила след 2-ри антибиотик и беше страшно.Да пуснеш МБ май най-добре...

# 476
Еmvv, това е чудесна новина! Да Ви е живо и здраво детенцето!
Писах Ви на съобщения.

# 477
Бамба, много съжалявам! Confused
Всичко най-добро ти желая от сърце! Hug
mtz, хубаво е да отидеш да ти вземат секрет, за да се изследва,
иначе има глобули, които лекуват и гъбички, и бактерии,
но все пак най-добре е да се знае точно какво е.
Дано бързо да се отървеш от него! Hug
Вчера си взех цитонамазката и на мен ми излезе бактериална флора, съмнение за кандида,
пих антибиотик, но пак трябва да ходя на контролен преглед. Иначе е добре, като няма ракови клетки,
другото се лекува, но се чудя откъде ми се е лепнала гъбичка, никъде не съм ходила, кой знае...

# 478
  • тук-там
Гъбите се лепват и след вирус/настинка, при падане на имунитета. Моята щерка на 13 г хвана след едно вирусче. Още няма цикъл милата, ама си отгледа гъби.

Аз питах за някои препоръки, защото няма как да отида в момента на доктор.

# 479
mtz, благодаря! Hug
Може би е от възпалението, което получих, тогава пуснах и цитонамазката,
вече пих антибиотик, трябва да е помогнал, но ще искам и още нещо да ми изпишат.
Може да купиш тези глобули - Иделин Белиема, рекламират ги, че са широкоспектърни.
Така или иначе няма да ти навредят, ако не помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт