Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 299
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
*Stela, пускала съм, да. Нормален ми беше и на мен, и на БМ.

# 556
Добре дошла и от мен, Хър!
Аз не съм имала работа с наши клиники, още по-малко с фонда и затова не мога да ти дам конкретен съвет, освен наистина да действате възможно най-бързо. Дано намерите правилният подход и да успеете!

# 557
Здравей, Хър:) И при мен ситуацията е сходна- иска ми се да подам документи за финансиране, но АМХ от 1,13 след 11месеца спадна на 0.3:( Нямаме шанс с подобни резултати. Чудя се няма ли някакъв начин да го изманипулираме за кратко за едно изследване време:)

# 558
Току-що говорих с момичето, отговарящо за ЦАР в клиниката. И тя ми каза да си пусна изследване на витамин Д и поне временно да си спра антихистамините, ако успея. Обеща да направи всичко по силите си. Искрено съм очарована от тази млада жена.

# 559
  • София
амх може да го изманипулирате ако изпратите друг вместо вас, лична карта не помня някога да са ми искали  Crazy

# 560
  • sofia
амх може да го изманипулирате ако изпратите друг вместо вас, лична карта не помня някога да са ми искали  Crazy
Ей, пълна си с идеи😀😉

# 561
  • София
ами те като играят подло и ние като тях  Rolling Eyes

# 562
То хубаво,ама,ако в клиниката или някъде другаде вече си оставял документ някога по някакъв повод, на който вече да фигурира реалното ти АМХ и  самата клиника е тази, чрез която трябва да  кандидатстваш за Фонда, може да бъде направена кръстосана проверка. Отделно,да не говорим,че ако клиниката или лекарят ти не са съгласни на подобен вид "измама".... никога не могат да се получат нещата, а ако пък са, то тогава ще бъдете заедно подведени под обща отговорност....и обвинени в съзнателно източване на фонда, т.е. на държавни пари!!!

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 14:50 от bubalini

# 563
  • На остров
Хър добре дошла ! Ти 78 или 77  си Simple Smile

Според мен няма шанс да вдигнеш стойностите над 1. По добре да се насочите към самофинансиране !

# 564
Хър, съветвам те направо да отидете в Истанбул. Не гледай коя клиника ти е до блока, а къде има по-голям шанс за успех. Там и медикаментите за стимулация са в пъти по-евтини.

# 565
Две в едно, да. 78 съм.
Що, нещо ни е накапан наборът ли?

ВикториА, това с пътуването и хвърлянето на боб кога ще те викнат, мен толкова ме товари психически, че с каквото и да ме стимулират, не знам дали от нерви няма да пукясам.
ММ е абсурд да го оставят да го няма със седмици и месеци на работа.

# 566
Хора всякакви и варианти също толкова. Мъжа ти е нужен само в деня на пункцията. Освен ако не искаш да е при теб през цялото време. Предложенията не са закони. Избора си е ваш. Тук само различни насоки може да получиш.

# 567
  • На остров
Не няма нищо лошо в набора аз съм 77 затова Simple Smile
Виктория те е посъветвала много правилно според мен !

# 568
Умувам си тук, септември ни е срещата с нашият доктор да обсъдим поредният ни провал. Та искам да ви питам, особено тези, които често образуват кисти от задържани фоликули с предпоставки към ендометриоза. Как се справяте с това? Как сте се справили? Как ви се отразява в стимулациите и е такива неща!? Не се влияя от противозачатъчни, но се чудя, дали да не искам да направя някой курс с такива за да подтисна малко всичко това. За това всеки път преди стимулация ми правят пункция на киста и стартираме на същият ден. Така вече три пъти и ембрионите се скапват. Хм... Търся мнения, защото все някой може да ми подскаже нещо към което да наостря вниманието, моето и на доктора ни. Сами ако не си помогнем, няма кой.

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 19:58 от ВикториА

# 569
  • In transit
Вики, погледни тези статии ( и коментарите в първия линк), може ти помогнат да намериш отговор на въпросите си:
https://www.larabriden.com/endometriosis-natural-treatments-really-work/
https://www.losethebackpain.com/fight-endometriosis-with-systemic-enzyme-therapy/
http://www.endoempowered.com/how-to-remove-endometriosis-clots-a … scopy-or-surgery/
Аз лично за себе си съм доволна от действието на протеолитичните ензими върху ЕМ.

Общи условия

Активация на акаунт