Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 286
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Мики, да то си е ориентир. И аз имам по 10 антрални минимум, ама АМХ ми е 0,58. И едвам изкарвам 3-4 яйцеклетки. За ембриони да не говорим. Тегава работа. Статистиките не са за нас, явно.
Гуглиш, то си е за яд. Стискай зъби, всеки ден ни доближава до целта. 

# 616
Гуглиш   То ако знаехме в кой цикъл всичко ще ни е наред, щяхме тогава да направим процедурата, и хоп-готово.  Ама няма как да знаем...Затова ще пробваме, докато го уцелим!

# 617
Бубанка, колко ти е дълъг цъкъла? Моят е 24дни и е съвсем нормално О да е около 10-ти ден.

Моят цикъл винаги е бил 27-29 дни,эатова се учудих и тоэи месец,как е станала на 9-10 ден овулация.Това эначи да броя още 14 дни и ще ми дойде Ц.

# 618
Гууглиш, съжалявам! Аз затова не се навивам за ЕЦ, защото си е голяма игра на нерви.

# 619
Вики, пробвай, обикновено помага за задържани ф. и кисти.
На повечето момичета действа добре,
аз обаче рядко влизам в каквито и да било статистики.
mandaria, беше даже 41, нищо не правих тогава,
беше паднал следващия месец.
След прием на Цикло-Прогинова ми падна от 37 на 18,
това ми е било най-ниското от месеци насам, като не броя през октомври,
когато беше 6, но заради голям фоликул, 18 мм на 4 ден от МЦ,
казаха, че не е задържан. Получават се разни аномалии при мен.
Онзи ден ходих да се подстригвам при моята фризьорка и се смяхме,
докторът й казал, че е уникат, защото има отлични хормони,
а цикълът й е нередовен, аз й казах, че и моят така ми каза,
защото аз съм с отчайващи хормони, а редовен цикъл.
Успех! Hug
Пухче, нищо не помага, ако ти самата не намериш душевен мир и спокойствие,
от личен опит го знам, че моите нерви от дете са...
Значи лели са ми много пъти куршум, леко успокоява,
ако човекът наистина умее да го прави.
Преди години не вярвах в много неща,
но като ми се случиха доста перипетии, и то не само на мен,
взех да вярвам дори и в магии, магията не е задължително някой да ти я е направил,
както си мислим, тя е и концентрирана негативна енергия,
насочена към нас, от дадени хора, например,
които те мразят или завиждат, и т.н.. Зависи вече от аурата,
аз много бързо поемам негативна енергия и много ми влияят чуждите очи.
В 80% от случаите, когато някой ми каже, че изглеждам добре,
вечер не мога да спя, особено майка ми имаше една приятелка с много светлосини очи,
колкото пъти я видя и ми каже така, все нещо лошо ми се случва, колкото и странно да звучи.
Пробвай, няма да ти навреди. И аз се каня скоро да ходя.
Дано скоро да се оправиш! Hug
Гуглиш, защо не вкарахте някоя доза Гонал, можеше да тръгне да расте.
При мен само на ЕЦ не става. Късмет! Hug
Бамба, стискам ти силно палци! Hug

# 620
Поисках си противозачатъчни и ми изписаха това:
Desogen 0.15 mg-0.03 mg tablet

Това му е общото описание. На някой говори ли му нещо от състава. Не съм запозната с противозачатъчните, като цяло:

DESOGEN® Tablets (desogestrel and ethinyl estradiol tablets USP) contains 21 round white tablets and 7 round green tablets in a blister card. Each white tablet (debossed with “T5R” on one side and “Organon” on the other side) contains 0.15 mg desogestrel and 0.03 mg ethinyl estradiol.

# 621
  • На остров
На мен не, аз никога в живта си не съм пила противозачатъчни защото имам р.вени от много ранна възраст.

Попаднах на тази книга какво мислите, някой да си я поръчвал ?
https://www.pregnancymiracle.com/video2018/indexpop.php?hop=surprise7

# 622
  • тук-там
И аз никога не съм пила противозачатъчни. Вики, какво целиш?

# 623
Идеята си е моя и целя да стопирам задържането на фоликули и да стават кисти, понякога ендометриозни. Поисках си от нашата клиника и не ми отказаха. Значи не е проблем. Понеже тук без рецепта, само вит С може да си купиш. Та набирам мнения, защото и аз не съм много по тези противозачатъчни 2-3 пъти съм пила и не помня. Състава ако на някой нещо му говори, да сподели мнение.

# 624
  • In transit
Поисках си противозачатъчни и ми изписаха това:
Desogen 0.15 mg-0.03 mg tablet

Това му е общото описание. На някой говори ли му нещо от състава. Не съм запозната с противозачатъчните, като цяло:

DESOGEN® Tablets (desogestrel and ethinyl estradiol tablets USP) contains 21 round white tablets and 7 round green tablets in a blister card. Each white tablet (debossed with “T5R” on one side and “Organon” on the other side) contains 0.15 mg desogestrel and 0.03 mg ethinyl estradiol.
Според мен съдържа естроген и прогестерон в някакви дози и под запазените марки на някакви фармацефтични компании.

# 625
Вики, на всички противозачатъчни, за които съм чела основната съставка е една и съща- етинилестрадиол. И в твоите е същото.

# 626
И аз имах няколко пъти задържани фоликули, които изчезваха с Регулон. В Щерев това ми изписваха по схема за конкретния цикъл. Някой път не ставаше в един цикъл. Като цяло смятам, че ми се объркваха хормоните с него, но щом е нужно за друга цел.
Момичета, аз на 5-ти и 6-ти ден днес имах неблагоразумието да проверя за втора черта на тези хетчинг бластоцисти, а пък то при Бамба на 13-ти се появява. Hug
За всяка надежда се хващам. Sunglasses
Знам, че има всякакви случаи, само споделям тревогите. Мисля да спра да се измъчвам и да изчакам теста във вторник. Приятна съботна вечер на всички!

# 627
  • На остров
Malaga стискам палци !

Бамба чакам снимкаааа !

# 628
  • In transit
Къде изчезна Светлана?

Малага стискам палци!

# 629
Еми, почвам ги, да видим какво ще стане. Хич не ми допада идеята, но незнам с какво да си помогна вече да се отърва от тези задържаници на фоликули.
Ще се окаже, че си имаме нови бременни в темата. Айдее махайте се вече от тук, за хубаво де!

Общи условия

Активация на акаунт