Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 287
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • На остров
Bamba супер , чакам снимки !

Пухче, Хър, аз не вярвам в такива неща, нито в тези молитви никога не съм ги чувала нито в куршуми и магии.

# 601
  • тук-там
Бамба, кой ден ти е? Да не спря прогестерона? За бой си Simple Smile

Настроенията според мен са от хормоните и възрастта.

# 602
  • София
13 ден е.
Не съм спряла нищо. Мислех понеделник за последно и тогава спирам.
Ама сигурно е много ниско щом чак сега едва се вижда.

# 603
  • тук-там
С каква чувствителност е тестът?

# 604
  • София
Пише 10 на него.
Ама чертата се вижда с въображение на светлина.

# 605
  • тук-там
Има някакъв синтез на ЧХГ, щом имаш черта.

# 606
Мики, много ти благодаря. Още днес ще ги проверя, дали ги има по магазините и ще си ги взема. Дано ги открия, че нямам време да ги чакаме, излизаме ваканция.
Сиси, и на мен тези противозачатъчни хич не ми действат, хормони с тях не съм следила. Аз съм пила общо я има 5 опаковки. Но искам да пробвам отново.
Пухче, единственото, което ми помага в такъв момент е да се отделя от абсолютно всички. Преосмисляне и прераждане. Аз се отучих да споделям с близки и познати. Два дни, два месеца...колкото е нужно. Не го разбирай буквално. Няма как да станеш отшелник. Просто времето променя смисъла на нещата и понякога е трудно да разберем, кое е излишното и ненужното за да го махнем от нас и ежедневието си. Така че там си насочи вниманието. Куршума е глупост. Ще ти нагреят едно канче с вода и над главата ти ще изсипят олово и заема някаква причудлива форма. И ти казват, че от това те е страх. И тн., а теб това няма да те успокои, защо ядовете ти са на емоционално ниво и си в неразбирателство със себе си. Та не е лесно, но не е трудно. И зависи само от теб. На такива теми мога да пиша много. Увличам се, та ще спра.
Бамба, снимай теста да го видим

Явно не са ми проблема тези фоликулярни кисти и ендометриозни предпоставки. И пункции преди старт... Хм, чудна работа.

# 607
Момичета ,дайте ми съвет моля ви.
На 7 ден от Ц. ходих эа ЦС на тръбите,и тогава док.ми вэе кръв ,эа да види кога ще е ОВ-то и дали ще има,че се видя фол. 16 мм, реэултата беше :
(7 ден от Ц. )
Е 2 -197 
Прогест.: < 0,05
FSH - 5,8
LH - 8,3
В коментара е писал ОВУ евент.на 9 ден от Ц.и на 10 ден да дам кръв ,реэултата :
( на 10 ден от Ц. )
Е 2 - 43,7
Прогест.- 0,71
FSH - 13,8
LH - 12,6
Та стоя и се питам,въэможно ли е да е имало ОВУ на 8-9 ден,не е ли много рано.Аэ досега все я усещам около 12-14 ден овулацията.
Според вас по теэи стойностти дали е имало иэобщо ОВУ.

# 608
Няма ли да ти пунктират фоликула? Изглеждат добри стойностите. И да възможно е да имаш по-ранна овулация. Моята също е около 11 ден
О, сега видях, че Е2 е паднал и значи или на деня или на следващия ще е О
Хър, антралните фоликули се виждат на видеозон 2-4 ден от намалото на цикъла и са показателни общо казано за резерва. Колкото повече по-добре. Тяхната бройка показва, колко фоликула ще има при стимулация.

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 14:40 от ВикториА

# 609
  • тук-там
Моята О е между 9 и 11 ден.

# 610
Вики посещението ми при док.беше эаради ЦС ,а фоликула не,няма да пунктираме.
Е добре де кога настъпва ОВУ то като падне Естрадиола 24-36 ч.или когато му е пика м/у 200-300.Эначи на 10 ден от Ц.естрадиола вече беше паднал,эначи ОВ ята вече е минала,така ли да раэбирам.

# 611
За сравнение, ще ти кажа, че в нашата клиника в деня на пункцията правят изследвания също, което 36 часа след тригера. Та при мен, беше спаднало нивото драстично, но О не беше настъпила. Така че след пика, може би до 36-48ч настъпва О. По мои изчисления. Нормално е да е на този ден в случая при теб. Няма нищо тревожно за което да се хващаш.

# 612
  • тук-там
Бубанка, колко ти е дълъг цъкъла? Моят е 24дни и е съвсем нормално О да е около 10-ти ден.

# 613
  • In transit
Няма ли да ти пунктират фоликула? Изглеждат добри стойностите. И да възможно е да имаш по-ранна овулация. Моята също е около 11 ден
О, сега видях, че Е2 е паднал и значи или на деня или на следващия ще е О
Хър, антралните фоликули се виждат на видеозон 2-4 ден от намалото на цикъла и са показателни общо казано за резерва. Колкото повече по-добре. Тяхната бройка показва, колко фоликула ще има при стимулация.
Без да разбирам искам да отбележа, че при мен се виждаха 5 антрални, а тръгнаха да растат 2.

Пухче, аз също не вярвам на куршуми и всякакви подобни дивотии. Но вярвам, че всичко ни е в главата и споделям мнението на Вики. Аз в такива моменти бих заложила на някое безобидно хапче, като Б6, ашваганда, Л-теанин и прочие. Бих добавила малко активна почивка в някое по-затънтено село и бих прочела някоя книга от Анди Андрюс, Дейл Карнеги, Наполеон Хил... Това са моите начини за справяне със стреса.

# 614
  • sofia
Отменяме процедурата на ЕЦ😣 За два дни фоликула не беше мръднал, а започнах сравнително добре и като размер и като хормони. Тези емоционални амплитуди много ме изморяват. В такива моменти се отказвам да опитвам, след седмица си казвам айде още веднъж, може сега да стане... Незнам до кога така...
  Пух, мойте рецепти - усамотявам се, правя нещо различно за да разчупя рутината - пътуване, среща със стар приятел, концерт, майсторя картички, поправям стари дрехи, и на психолог съм ходила

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 20:30 от googlish

Общи условия

Активация на акаунт