Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 244
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мерси, момичета 😘😘😘

Бамба, успех 🤗

# 61
Здравейте, момичета! Hug
Днес се върнах, много ми беше лош нетът,
затова не можах да пиша.
Благодаря ви много, mtz, Две в едно, Пухче, Мики, Боби, Djiji! Hug
mtz, проблемът с гърдите ми е, че ми откриха този месец кисти и в двете гърди.
Миналата година ги нямаше, онкологът, при когото се следя от дълги години,
каза, че най-вероятно е от хормоналните, а аз имам и предразположеност,
както и фамилна обремененост, на рак на гърдата в млада възраст.
Колкото по-малко хормонални приемам, по-добре.
Засега са само за проследяване. Пълни са с течност.
Изобщо не съжалявам, че отложих, не бързам, решила съм,
че ще ми е последна стимулация и искам да изчакам подходящ месец.
На 5 ще отида на преглед, както ме посъветва докторът,
при една гинеколожка, която ми препоръчаха,
дано да мога да запиша час за тогава.
Отдавна исках да отида и за цитонамазка, че тази година още не съм правила,
все не ми остава време, сега ще отида комплексно за всичко.
Djiji, Бамба, много късмет ви желая! Hug
Мики, късмет и на теб, дано проблемът да се разреши! Hug
Д-р Кузманова, ти беше споменала за нея, върнала се е на работа.
Похвалиха ми я много, при нея ще искам да се запиша.
Успех желая на всички ви, момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 62
  • тук-там
Сиси, правилно не подценяваш последиците от хормоналните стимулации! Аз по тази причина само процедури на ЕЦ реших да правя.

Момичета, какви са симптомите при висок пролактин? Имам бодежи в едната гърда (повече) и се замислих.

# 63
Здравейте момичета:) Скоро не съм се появявала тук. Много късмет на всички, които действат в момента:) Имате стиснати палци и от мен:)
Две в едно, няма да ти позволим да се откажеш, според мен имате напълно реални шансове за успех, просто още съвсем мъничко трябва:)
Сиси, Др Кузманова е на работа вече, тази седмица ходих при нея. Планира отпуск, но не разбрах следващата или по-следващата седмица.
Ние днес бяхме за преглед в Селена Пловдив на 2-ри ден от цикъла. Прегледа ме дежурен лекар, изследваха ми хормони и след консултация с Др Ставрев (който ще води процедурата) ми позвъниха и казаха, че всичко е наред и ще използваме цикъла. Пропуснах да спомена, че ще отглеждаме яйцеклетка на ест цикъл. Имам 1 доминантен фоликул 10.5 мм, който на мен лично ми се струва голям за 2-ри ден, но лекарят е преценил че е ок... Викат ме отново за преглед след 6 дена. Сега трябва да си го отглеждам и да чакаме да видим как ще расте.

# 64
mtz, не съм много компетентна, но не мисля, че бодежите в гърдите може да са свързани
с пролактина, често съм имала бодежи, докторът ми е казвал, че е нормално и нищо ми няма.
Ако имаш съмнения, направи си ехография, тя поне е безвредна.
anelka_rz, благодаря! Ако я няма, ще отида при моята.
Успех! Hug

# 65
  • sofia
Сиси, правилно не подценяваш последиците от хормоналните стимулации! Аз по тази причина само процедури на ЕЦ реших да правя.

Това най- много ме притеснява от всичко в целия процес, аз имам две нормални стимулации и две "слаби" с ниски дози, само за малко помощ на фоликула, и се тревожа, че съм прекалила. По принцип повече няма да правя стимулирани опити.

# 66
  • тук-там
Зависи от годините според мен. Аз ще направя 45, само една стимулация имах (лека) и ми се отрази мн зле. Така че нямам избор.

# 67
  • София
Аз пък имам доста стимулации, леки, твжки, всякакви.
Засега не забелязвам да са ми се отразили никак.
Надявам се и занапред да не оказват влияние.
Май е до организъм.
45-те ги навърших този месец.

# 68
След четвъртия опит/ който реално се състоя от 1 стимулация и 2 замр.  трансфера с блокаж/ напипах бучка. Ходих на преглед , но понеже беше малка ме извикаха след 3 месеца на контрола, но не отидох. Сега  не я напипвам, чакам да мине малко време от петия опит и ще отида  . Иначе тъкмо бях отслабнала след 4 месеца с по 1000 калории на ден и пак обратно / все пак спирам диетата по време на опита/. Гледам се днес на снимките от рожд.дин на детето- пак съм си пищна Sad .    Пигментните петна по лицето тъкмо ги пооправих и сега след тия конски дози естрофем пак съм като ...

# 69
mtz, и аз като Сиси да те успокоя. Последните месеци имах много чести придърпвания и болки през целия цикъл и  в двете гърди. Аз пък мислех, че сигурно имам кисти. Е, оказа се, че  нямам. И пролактинът ми е в норма. Та явно тези болежки не са индикация за проблем.
А за стимулациите, имам две. Първия път, като извадиха 9 фоликула, явно получих нещо като хиперстимулация ( колкото и да е странно на нашите години )- коремът ми се поду ужасно, болки страшни, особено при сядане и ставане. Това беше за 3-4 дни.
Вторият път извадихме 6 и нямах такива неразположения ( бях и с други лекарства )
anelka, успех!!!

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 22:40 от puh4e05

# 70
  • На остров
На мен най пагубно ми се отразяват на кг стимулациите в дългосрочен план, въобще от 2015 насам само качвам. Иначе временните състояния  по време на самата стимулация не ги броя.

Този месец ще се активизираме натурално дано има остатъчен ефект от стимулацията !
Чудя се какво друго бих могла да направя Simple Smile да подпомогнем късмета ни.

# 71
  • In transit
На мен най пагубно ми се отразяват на кг стимулациите в дългосрочен план, въобще от 2015 насам само качвам. Иначе временните състояния  по време на самата стимулация не ги броя.

Този месец ще се активизираме натурално дано има остатъчен ефект от стимулацията !
Чудя се какво друго бих могла да направя Simple Smile да подпомогнем късмета ни.

Отдайте се на романтика и не мислете за бебета. Simple Smile

И мен ме мъчат кг след стимулация. Имам чувството, че повече съм задържала вода, защото успях с масажи и с пиене на много вода да вляза малкооооо във форма. Поне колкото да мога да си вляза в панталонките от миналото лято, че в началото като не успях и се депресирах съвсем. Sad

# 72

Отдайте се на романтика и не мислете за бебета. Simple Smile

И мен ме мъчат кг след стимулация. Имам чувството, че повече съм задържала вода, защото успях с масажи и с пиене на много вода да вляза малкооооо във форма. Поне колкото да мога да си вляза в панталонките от миналото лято, че в началото като не успях и се депресирах съвсем. Sad
След последната стимулация и аз забелязвам подледващ ефект на надебеляване:( Рязко заформих коремче и един мекичък пояс, наедряха ми бедрата и се появи целулит...Предполагам, че ефекта е комбинация от самата стимулация и терапията след трансфера- бях на конски дози естрофем 3*2 от 2мг. При предходните ми два опита не съм имала подобни последици. Ама май не са само препаратите, ами запухкавяваме и от годинките:)

# 73
Гадинките се отразяват- отслабвам бавно, връщам със скоростта на светлината.  Но си смених режима заради стимулацията и едва едва си го връщам обратно.

# 74
  • In transit
Абе и годинките си казват думата, но това опухкавяване е от естрофема за мен.

черен лебед, нали знаеш, че при поддържане на много ниски калории организма влиза в плато и после е трудно да постигнеш някакви резултати като отслабване. Дори да си на диета може да напълнееш, защото първо трябва да приеме мисълта, че вече няма да го държиш гладен и ще има достатъчно калории за да се поддържат основните ти жизнени функции.

Общи условия

Активация на акаунт